Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לשמוע את הקלארוס מוגברים אצל אליקו על סאן דאון ועל הקרוס הפאסיבי שלהם.

במה גבוהה, הטוויטרים על הפינות של הקורות פונים אחד כלפי השני והזמר נמצא היטב בגובה שבין הדש למראה המרכזית.

אין שום בעיה מבחינת גובה הבמה בזה שהטוויטרים של הסט הזה חתוכים בנקודה כל כך גבוהה.

ברכב של עופר - L4 עבדו בזמן שהL1 היו מנותקים בכלל, הL4 מותקנים בקיקים והגובה של הבמה כמעט פרפקטי, הטוויטרים חתוכים בכלל איפשהו הרחק בקיבינימט כלפי מעלה, ברגע שהוא הוסיף אותם, גובה הבמה היה נורמאלי לחלוטין.

זה רק הוכיח לי עד כמה גובה הבמה ממש לא מחייב נקודת חיתוך נמוכה בטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצל עופר בכלל לא מדובר במערכת 2WAY אלא 3WAY לא מבין מזה קשור, זה לפי מה שהבנתי קשור למיקום של המידים.

המידבאס של ההיבריד לא ינגן עד 5.5KHZ לכן אין אפשרות להשתמש בו ולהתחבר לקרוס של הקלארוס ומצד שני הטוויטרים של הקלארוס לא ירדו ל2KHZ לנקודת החיתוך של המידבאס בקרוס של ההיבריד.

אני ממש לא מבין מה הויכוח פה, ומה קשור שחשבו שטוויטרים עובדים והם לא, והסורס פוינט. הכל בררה ולא קשור.

אליקו, אתה היבואן. לך יש את הפרטים הטכניים של הטוויטר?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שוב , תגיד לי , איך אתה טוען באופן חד משמעי שה "הטוויטרים של הקלארוס לא ירדו ל2KHZ" אם אתה לא שמעת אותם בתנאים האלו ולמען האמת בקושי שמעת אותם בכלל ? נכון שזה לא הנקודת החיתוך האידיאלית שלהם אבל יש הבדל עצום בין "לא ירדו" לבין מיקסום נקודת החיתוך בתנאים כאלו או אחרים.

אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים ?

ומעבר לזה , העובדה שאתה לא מבין או מסכים עם תאוריות one source point לא הופכת את זה לבררה. ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון בכך שאתה טוען שזה בררה , תחסוך מאיתנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הרעיון של ה source point רשום מפורשות במניואל של הקלארוס. ובכלל, הצעתי את זה גם בעבר - המניואלים של HAT הם הרבה מעבר לסתם חוברת שמצורפת למוצר (או במקרה שלהם גם חוברת לא מגיעה עם הרמקולים... Save me, I'm a tree).

אין לי שמץ של מושג איך הטוויטרים ישמעו אם יחתכו נמוך יותר, אבל ממש לא נראה לי שצריכה להיות בעייה עם זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא טוען בכלל שזה בררה, אני פשוט לא מבין מה זה קשור עכשיו.

בכל אופן אני אשמח אם אליקו יפרסם דף נתונים של הטוויטר הזה. C1.

אמיר

פורסם

מה אליקו הוא המהנדס שלהם? אתה רוצה דף נתונים תכנס לאתר תוריד.

ושוב באודיו הוכח כבר שבין הנתונים למציאות הקשר הוא מיקרי בהחלט,

עד שלא מנסים לא יודעים

פורסם

ואפשר לעשות פשוט יותר.

אפשר פשוט לשמוע אותו בכל אחת מנק' החיתוך הרלוונטיות, ולא לטחון מים.

הדרכים לביצוע:

1. הגעה למפגש.

2. כניסה לאחד מהרכבים המורכב אצלם קלארוס, מוגבר אקטיבית.

3. משחקים.

4. גיבוש חוות דעת.

לא פשוט?

פורסם

נכנסתי לאתר ולא מצאתי דף נתונים של הטוויטר. אלא רק MANUAL של כל הסט.

וצביקה,

זה פשוט מאוד, רק שאני לא מכיר מישהו כזה.

ותכלס? זה לא כזה מעניין אותי. אם אתם מתעקשים פה( לא אתה ספציפית) שהוא יעבוד טוב גם ב2KHZ תהנו, רק אם פותח התרד פתאום לא יקבל את הקריספיות של הטוויטר נדע למה.

אמיר

פורסם

תשמע אמיר, אפשר להמשיך להתנגח ולהתכתש כמו ילדים מכאן עד אוסטרליה.

זה כן כזה מעניין אותך, אחרת לא היית מוצא לנכון לחוות את דעתך הלא מבוססת דיה, לצערי.

אתה מתבסס לפי דף נתונים, בעוד אחרים מבססים את דעתם על סמך נסיון בפועל. אנחנו לא נמצאים בג'ונגל, ומטרתנו להגיע לדיון מסודר, ענייני ומקצועי. אתה מוזמן לבדוק זאת באופן אישי כפי שהצעתי, ולחלופין להמנע מתגובות בעניין זה.

וכולם צריכים להרגע, גם אתה אמיר.

אל תרתח אדון עזריאל.. :-D

יאללה, מוסיקה..

פורסם

משיח לא סטינו, כי כול פעם שמוזכרים מוצרים שיש להם ספונסר מתחילה קרחנה.

לפותח התרד הMT22 אכן רכים יחסית למה שמציע השוק אך עם כיוון מסויים והטייה כלפיי הנהג ניתן להוציא מהם מאיין חדות,

ייתכן שזאת אינה החדות שאותה אתה אוהב ואז המשימה שלך היא למצוא טוויטר שאתה אוהב.

המציאה היא לא קלה ולמה?

כי ישנם טוויטרים שחתוכים אקטיבית פסיבית

לכול אחד יש ציוד שונה

וכול אחד והכיוונים שלו

אבל תמיד תוכל להרגיש איזה טוויטר מדבר אלייך בצליל באופי ובסאונד

עצתי לך היא גם כזאת כנס לכול רכב מבלי לדעת מה מותקן בו תסתובב ותרשום באיזה אוטו שמעו הכי טוב (משמע מבחן עיוור) ולבסוף תחליט- למה הרבה מהאנשים גם משוחדים למותג.

לגביי הקלארוס לגטייה MT22,23 ועוד

עם אתה הולך להגביר אקטיבית קח איזה טוויטר ואיזה מידבאס שאתה רוצה והבחירה תיהיה כדאית

עם אתה הולך להגביר פסיבית קח סט קומפלט או במידת ההתעקשות קח לפחות סט שנחתך דומה

כי עם כול הכבוד לקלארוס שיכול להיות שהוא נהדר גם ב1K הוא לא בהכרח יתאים ציפיות עם הקרוס של הקלארוס או של המורל

לרוב תיהיה פה התנגחות בין האלמנטים יכול להיות שהטוויטר של הקלארוס נהדר והוופר של מורל מצויין אבל עם כבר הוחלט כך אז או לעבוד אקטיבי או פסיבי עם בניית קרוס

עם תגיד לי שמישהו נותן לך את האפשרות להגביר וופר מורל וקרוס של מורל או קלארוס עם הטוויטרים של קלארוס, ואהבת? אז אין צורך להמשיך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

נושא מעניין אבל נראה לי שנסחפנו קצת, לא שזה מזיק - אני לומד כל הזמן מכאלה שירשורים.

בקשר לנושא האשכול המקורי -

פותח האשכול משתמש במערכת מובנית עם מנחתים, אם אינני טועה.

להציע חיתוכים וסלופים שונים זה מאד נחמד - אבל לא ממש פרקטי במקרה שלו.

אם לסכם את מה שנכון לגביו בלי קשר לדיון שהתפתח -

דבר ראשון לשנות את הכיוון!

הייתי משנה ל on-axis מלא ובודק אם עדיין חסרה חדות. במידה וכן - זה הזמן להגיע למפגש ולשמוע אופציות אחרות.

יאלה תמשיכו :-P

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
משיח לא סטינו, כי כול פעם שמוזכרים מוצרים שיש להם ספונסר מתחילה קרחנה.

מה שנכון נכון.

בכל מקרה השבוע ננסה לשנות את זוית הטוויטר לONAXIS ונקווה שיוסי יאהב את התוצאה למרות שהMT22 הם ההפך מחדות לגמרי.

• תוכן חדש...