Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין טוב מאוד, יתכן ופוקאל יהיו לו חדים מידי יתכן ויקלעו לטעמו, הטוויטר של הקלארוס הוא בדיוק אמצע בין הפוקאל למוראל ולטעמי האישי הוא נהנה מ2 העולמות, הוא מפורט כמו המוראל אם לא יותר, ומשמר את החדות,

שאתה שומע אמה שפלן (זאת זמרת אופרה למי שלא מכיר:)) שהיא עולה למעלה, אתה רוצה לשמוע אותה סודקת את המראה באוטו, ולא לשמוע אותה כאילו היא נינט טייב (אין לי משהו אישי נגדה)

את זה המוראל פשוט לא מצליחים לספק טוב

ולדבר על הפיקולו זה לא חוכמה, הבחור מחפש טוויטרים ב500 שקל, ולא טוויטר ב1500 שקל, שלא לדבר שהL1PRO באותו מחיר עולה על הפיקולו בכל פרמטר אפשרי כמעט.

וזאת דעתי האישית בכל אופן!

*תבוא למפגש הקרוב תשמע את הסטים של HAT זה יפתח לך עולמות שלא חלמת עליהם ;)

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שפיקולו לקחו מקום 3 עם 2 חלקים והלגטיה לקחו 1 עם 3 חלקים אממ מעניין איזה מקום היו לוקחים הפיקולו עם ה3 חלקים אממ באמת מעניין..

אבל עזוב זה לא מדד פה זה עניין של טעם לדעתי צורם וחד מידי זה לא איכותי ואני לא אוהב את זה ולא נישמע לי אמיתי ואם אנחנו כבר מדברים על אותה זמרת שהרי במציאות היא לא מנפצת חלונות ובטח ובטח לא צורמת וחדה.

עתיד נו בחייך אני רואה פה את איתמר מוכר את הטוויטרים של הקלרוס ומחפש MT-22 נו אז איזה עולמות זה יפתח בשבילי בתור אחד שאוהב מורל?

פורסם

שמעת אותה במציאות ? הייתי בהופעה שלה בקיסריה, תאמין לי לא נשאר חלון אחד שלם !,

במוראל היא נשמעת כאילו הורידו לה את הטרבל :),

בכל מקרה אין פה וויכוח בין מוראל להייבריד אודיו, פותח השרשור הוא כבר בעלים של מוראל והחליט שהם לא מספיק טובים לא, ורוצה משהו אחר שלא מעקר זמרות :),

אז לדעתי במקרה הנ"ל המלצה על HAT היא מתבקשת.

*אדי מה זה קשור ? אמרת בעצמך שזה עיניין של טעם לא ?,

איתמר אוהב מוראל, ואגב הוא בעצמו אומר שהטוויטרים של הקלארוס מעולים ופורטים ובהירים רק שהוא אישית מחפש משהו שונה,

בקשר לאיזה עולמות זה יפתח בפניך, תגיד לפני ששמעת מוראל אהבת מוראל ?, לפני שאכלת בשר אהבת בשר ? לפני שז** פעם ראשונה אהבת סקס ?. התשובות לכל זה ברורות~ מי שלא מתנסה בדברים חדשים תקוע בתוך בועה ולא מכיר את העולם בחוץ, הוא מפסיד ריגושים וחוויות שנמצאות ממש מעבר לפינה, לפינה שנקראת קיבעון !

תנסה את זה, מילה שלי לא תפסיד

פורסם

ולדעתי ההמלצה שהכי הכי מתבקשת פה היא לך תישמע ותחליט לבד זה מה שאני תמיד חושב ותמיד עושה..

אגב ואם הטוויטר לא חד מספיק בישביל זה לא אומר שצריך להחליף אותו אפשרי גם לכוון וגם להגביר יותר נכון יש עוד מלא אופציות שצריך לעשות לפני שאתה רץ לקנות טוויטר חדש...

אתה הצעת לי לשמוע עוד עולמות ואני הראתי לך דוגמא שאני בעד לשמוע עוד עולמות אבל אפילו על גבי דפי הפורום אני יכול להבין או לפחות לטעון שאני יאהב מורל..

עתיד מכיר אנשים שיש להם אוזן בידיוק כמו שלך? שאוהבים לשמוע ולהתקין רכיבים שאתה אוהב? והסאונד שיוצא להם ממערכת ממש אבל ממש קרוב לשלך אתה יודע שאתה יכול ללמוד מהם דיי הרבה על איזה רכיב אתה תאהב ואיזה לא.

עתיד אני דווקא חושב שאתה נימצא בקיבעון ולא אני..

כמובן שאני לא קובע אני ישמע ואני לא רץ לפסול אף מוצר כמו שאתה מדבר על פיקולו בשירשור הזה.

לסיכום לך תישמע אל תתבסס על הפורום לכולם פה יש טעם משלהם ואתה צריךלשמוע מה טוב לך.

פורסם

עתיד נו בחייך אני רואה פה את איתמר מוכר את הטוויטרים של הקלרוס ומחפש MT-22 נו אז איזה עולמות זה יפתח בשבילי בתור אחד שאוהב מורל?

יפתח לך בדיוק את אותם עולמות שזה פתח לי ולעוד המון אנשים פה בפורום ובעולם כולו.

היה לי אלייט - המידבאסים של HAT גורמים למידבאסים של מורל (סופרימו , אלייט , לימיטד) להיראות מטופשים. פשוט כך.

לגבי המידים והטוויטרים - כל אחד וטעמו הוא וזה לגיטימי וכך צריך להיות . אבל כל עוד לא שמעת אז חבל שאתה סתם מדבר באוויר. כמו שאיתמר מוכר אחרים קונים. זה לא סימן לכלום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אבל אפילו על גבי דפי הפורום אני יכול להבין או לפחות לטעון שאני יאהב

זה רע מאוד, בן אדם נכנס לפורום לקבל חוות דעת מאנשים בעלי ניסיון, לא ניסיון בקריאה פה זה לא פורום ספרות !,

תבסס את הדברים שלך, ההמלצות שלך, והשלילות שלך ע"י ניסיון ולא ע"י קריאה מניסיון של אחרים,

קריאה מושפעת מטעם של הכותב, בנתיים קלארוסים נמכרים בכמויות עצבניות ביותר, ואני רואה רק את איתמר שמכר אותם (ואגב - היה לו 3 קונים באותו סופש לסט, מה שמראה על ביקוש לא קטן), כמה הייבריד אובשיין יש ביד שניה ? מלא ! זה אומר שהם גרועים ?

אדי אני רחוק מלהיות מקובע, אני לדוגמא שמעתי את כל המדוברים פה בשרשור, ובכמה ווריאציות, ואגב אנחנו עוד מדברים רק על טוויטרים, שלא נתחיל לדבר על המידבאסים של החברות השונות כי שם מוראל יעברו יום לימודים ארוך באורך כמה שנים !

פורסם

עופר,אני דווקא ממש לא מסכים איתך לגבי הסימנים אבל זו דעתי האישית בלבד..

כן שמעתי את המידים של לגטיה ואני חייב להגיד שהוא אחלה מיד ומורל בהשווה למידים הם לא מדד אז זה לא חוכמה ולא פתיחת שום עולמות בישבילי למרות שאני עשיתי ממיד של פולס שובב לא קטן.

כמו שאמרתי שמעתי את מיד שעוד לא ניפתח ולא היה בשיא עצמתו והוא באמת מרשים אבל לא פתח לי שום עולם חדש עכשיו יש לי אוטופיה שלדעתי אך ורק לדעתי הלגטיה לא עולה אליהם באף פרמטר.

לסיכום חברים זה עניין של טעם לאחד זה עולם חדש לשני זה נישמע מעולה אבל לא פותח לו עולם חדש.

** עתיד מה אתה מנהל מכירות ? נו אז בנתיים נמכרים סטים של מורל אלייט ופיקולו והיבריד ודוטק ופולס בכמויות מטורפות בכול עולם לא רק בארץ והם זוכים בתחרויות ועובדים עם גנסיס כמו גדולים ודווקא גנסיס בוחרים לעבוד איתם במגביל ובנתיים יש אולי רק 3 אנשים שמוכרים טוויטרים MT-22 יד שנייה ולהביא כאלה יד שנייה לא כול כך קל כי לא כול אחד מוכר נו...אז זה מדד? ממש לא ... מוכרים מלא ? ממש לא ניראה לי..

לעשות מפיקולו חרא טוויטר שעוד עמד יופי עם לגטיה ב2 חלקים ואני חוזר על עצמי ב2 חלקים על גבי הפורום זה ממש לא מקצועי ולזרוק הצהרות שזה לא רואה ממטר את זה וזה לא רואה ממטר את זה רק מדגיש את הקיבעון שלך על רכיב מסויים כי הרי לך זה ישמע חרא לאחרים ישמע חרא מה שאתה חושב שישמע טוב לכן אתה לא יכול לכתוב דברים כאלה.

פורסם

הוופרים של הייבריד אודיו פשוט יותר מוצלחים מהוופרים של מורל בכל הקשור לתגובת באס.

לגבי הטוויטרים זה ממש מטופש להסתמך על איזה חו"ד או בדיקה שנערכה בעוד פורום כלשהו.

אולי מספיק עם "קראתי בפורום בחו"ל והחלטתי שXXXYYYZZZ".

הצד שתמיד היה חלש במורל זה הבאס, הוופרים שלהם פשוט לא ידעו לתת באס חזק.

לעומת זאת, הצד החזק של מורל זה כמובן הטוויטרים וזה באמת ההתמחות שלהם.

לכל מי שסקפטי לגבי HAT ומוצריה אז ב17/1 יש מפגש צפון-מרכז בנתניה, ושם יהיו הרכבים של עופר,דני,גורל,צביקה,יוסי ועוד כמה חברים על סטים של HAT או חלק ממוצרי החברה וכולכם יוכלו להבין בדיוק על מה מדובר.

וכן, אם זה מוגבר ע"י ג'נסיס סדרה 3,טרו-טקנולוגי' בילט וסטיל ואודיסון VRX זה מספיק רפרנס בשביל להבין בדיוק על מה מדובר.

לכל מי שמזלזל בלי שמיעה זה פשוט פטטי ובכלל לא ראוי להתייחסות.

under construction..

פורסם

אדי,

הרי זה ברור שאי אפשר להגיד מילה טובה על HAT ב-CF מבלי שאתה תתערב, אצלך כולם מנהלי מכירות, כולם מקבלים סחורה בחינם מאליקו, כולם עובדים ב-L&C, רק לא HAT, אולי אתה רוצה העתק של החשבונית שלי?

ביינתים ממה שאני ראיתי (וגם כל מי שהיה מסביב במפגש האחרון ראה), זה שגורל הכניס יד לכיס, הוציא כסף, העביר לאיתמר וקנה CLARUS, כן כן מכספו האישי, כנראה שהוא לא כזה מנהל מכירות מדהים.

אם אתה רוצה לעשות השוואה אמיתית, תגיע עם הרכב שלך למפגש, אני אגיע עם שלי ונשמע מה יש לאנשים להגיד, עד אז תשמור את התגובות המונעות אינטרסים שלך לעצמך.

דני.

פורסם

הוא לא שילם על הקלארוס, הוא שילם לי על האוקראינית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו אמרתי לך שהיא מצ'רנוביל, מה ציפית?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

AUDIO KING - נראה לי שאיתמר עושה כזה דבר עם השותפות שלו לדירה,

רק עם פחות פרווה, ופחות ציצים :p ופחות בלינגאג'.. ופחו..

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...