Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים מקפצים ב 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יש לי שאלה ב 205 שלי המגבים ממש מקפצים על החלון הקדמי מה שיוצר ניגוב רע ורעש בלתי נסבל בזמן נסיעה (שלא לדבר שאין מצב השהיה כך שמגבים כל הזמן עובדים) החלפתי מגבים מהזולים ועד היקרים הוחלפו גם זרועות ושום דבר לא משתנה זה כאילו המנוע לא חזק מספיק,ניסיתי לשמן עם WD40 מבחוץ את כל מנגנון ההנעה אך לא עזר, עכשיו ראיתי פרויקט של STUDENT על מגבים של פונטו של פירוק מנוע ניקוי גירוז ואצלו זה הסתדר. האם גם ב 205 ניתן לפתור את הבעיה ע"י פירוק המנוע ניקויו וגירוז מחדש?

אם כן אז איזה גריז לשים שם ?

ואם לא אז מה הפתרון כי הרי לא יתכן שכל בעלי ה 205 סובלים מזה.

תודה וערב טוב!

פורסם

ציינתי את זה כבר החלפתי כבר 3 זוגות 35 ש"ח אנונימי אחרי זה BOSCH אחרי זה אמריקן איגל בתקופה אחרונה ועדיין מקפץ .

פורסם

נהגתי בחיי על כמה 205 ולא נתקלתי בבעיה כזאת.

יכול להיות שהחיבור בין המנוע למוט עקום,ואז המוט לא מכוון נכון לשמשה.

פורסם

הכל שם נראה בסדר כאשר פירקתי חיצונית במהירות גבוהה אין את התופעה הנ"ל החשוד שלי זה המנוע מגבים אך האם פירוק ונקיונו יעזור או לא ?

פורסם

אולי הקפיץ פשוט לא מספיק מהדק את המגב לשמשה ובגלל זה הוא רופף במהירויות גבוהות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טוב נראה לי שגיליתי למה למה המגבים מקפצים כל מגב יושב על תושבת, שמחוזקת לגוף ע"י 2 ברגים שיוצאים מגוף הרכב והתושבת תפוסה ע"י אומים . בתושבת של המגב צד נהג זה תפוס על אום אחת ובורג אחד גזור עד השורש והמגב באמת לא יציב ניסיתי לחזק את הראשון אבל אני מפחד שהבורג יגזר . מה אתם ממליצים לעשות? האם זה משהו שפחח טוב יוכל לסדר? כלומר איך שהוא להלחים שם בורג או פתרון אחר ?

• תוכן חדש...