Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבעיה היא כזאת, הוספתי זיכרון למחשב שלי, 2 כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד, בנוסף ל - 2 כרטיסים של חצי ג'יגה שהיו לי קודם.

הבדיקת זיכרון של הביוס והתוכנה CPUZ מזהים שיש לי 5 ג'יגה אבל ווינדוס אומר שיש רק 3.5.

ניסיתי להוציא את שני הכרטיסים של החצי ג'יגה, ביוס ו - CPUZ מזהים 4 ג'יגה ווינדוס שוב 3.5.

הלוח אם תומך עד 8 ג'יגה.

מצורפים כל המסכים של CPUZ עם פירוט של כל כרטיס זיכרון, המאפיינים לפי ווינדוס ומנהל המשימות.

אם למישהו יש פיתרון אני אשמח,

תודה.

win.jpg

tm.jpg

cpu.jpg

mainboard.jpg

memory.jpg

cache.jpg

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

הפירוט של כרטיסי הזיכרון

spd1.jpg

spd2.jpg

spd3.jpg

spd4.jpg

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

הבעיה אינה במחשב כלל אלא במערכת ההפעלה. אם אתה רוצה לנצל 4 ג'יגה ומעלה, אתה צריך מע' הפעלה בגירסת 64Bit

זו למעשה אינה "בעיה" אלא תכונה של ווינדוס בגירסת 32Bit שמזהה עד 3.5 ג'יגה גם אם בפועל יש יותר.

פורסם

מחזק את זוהר.

מה שהייתי עושה זה עובד רק עם 2 הזכרונות החדשים.

הם מהירים יותר ובעלי LATENCY נמוך יותר.

שים לב לשים אותם בסלוטים המתאימים שיעבדו בDUAL CHANNEL

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

זאת אומרת שאני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין את הויסטה שוב?

פורסם

לא.

גם לא הייתי חושב בכלל על צעד כזה (אלא אם יש לך אפליקציות שבאמת צריכות יותר מ4 גיגה זיכרון).

לרוב המשתמשים במחשבים חזקים מאוד + משחקים כבדים אין צורך (אפילו עם ויסטה) ביותר מ2-3 גיגה זיכרון (כדי להגיע למצב שיש תמיד זיכרון פיסי פנוי ואף פעם לא משתמשים בקובץ SWAP במקום זיכרון).

אתה תרוויח הרבה יותר מלהעיף את הישנים ולהתקין את החדשים בDUAL CHANNEL מאשר מעוד זיכרון שלא תשתמש בו בהתקנה חדשה של 64 ביט מה שמכריח את כל הזכרונות שלך לפעול יותר לאט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...