Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור לגבי הטסט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כותב לך את הדברים האלה כדי לעצבן אותך, לפני מס' לא רב של שנים בצעתי טסט על אופנוע 50 סמ"ק, ולאחר שהיה מותר לי מבחינת גיל על 500 סמ"ק, בשני הטסטים השונים עברתי טסט שני, בכל אחד מהטסטים הראשונים הרגשתי שדפקו אותי והיה מגיע לי לעבור, אך לאחר תקופה קצרה הפנמתי את ה"טעות" שבצעתי בכל אחד מהם והשלמתי עם זה.

נגשתי לטסט השני בכל אחד מהם לא עצבני אלא בטוח, בטוח בזה שלא אתנהג ואנהג בפזיזות כפי שנהגתי בטסטים הראשונים.

תחשוב טוב עם עצמך מה באמת היה לא בסדר ונסה ללמוד את הלקח. עבור בראשך על כל הסיטואציות וחשוב איך היית מבצע אותם יותר טוב. הרץ תסריט שלם בראשך של ביצוע הטסט הבא שלך בצורה חלקה OVER AND OVER, מעין דימיון מודרך שכזה.

זה יעזור לך להפיג מעט מהלחץ לקראת הטסט הבא ולהגיע מעט יותר מוכן ובטוח. (זה עוזר לבקאהם בפנדלים)

להכנס לטסט הבא שלך במחשבות שליליות ובאנטגוניזם כלפי הטסטר באשר הוא לא יסייע לך לנסוע בצורה טובה יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור,

ראשית אני לא מבין על מה ההתלהמות שלך כלפי חלק מאלה שהגיבו לך פה, הם לא הטסטרים שלך והם כתבו לך דברים נכונים.

אני אישית בעד שיחמירו קצת בטסטים עם נהגים חדשים וכן יכשילו על טעויות ולא יחפפו,יש בשנים האחרונות עלייה מטורפת במספר התאונות בהם מעורבים חברה צעירים (גילאי 17-18) בגלל כל מיני שטויות שהם עושים.

אז ללמד אותם לנהוג יותר טוב כנראה שאף אחד לא יוכל,אבל אולי בכך שיכשילו אותם טסט אחרי טסט יצליחו קצת להאריך להם את תוחלת החיים.

נ.ב

לא מבין על מה אתה מתלונן, הרי בעצמך הודת שעשית טעות בכל אחד מהטסטים בהם נכשלת (טעות שכהגדרתך היא קטנה).

תפקידו של הטסטר כאמור לבדוק אם אתה נוהג טוב,ומאחר והטסטר לא יכול לבצע לך טסט על פני שבוע שלם בו יהיה צמוד אלייך, הוא חייב לראות את כישורי הנהיגה שלך על פני 15-20 דקות, אם הצלחת בפרק הזמן הזה לעשות טעות,אל תכעס ידידי, אבל יתכן שאתה באמת לא מוכן מספיק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם כל הכבוד לכולכם אני מצטער אבל אתם לא מבינים איזה לחץ זה בשבילי טסט.אני נלחץ משטויות ככה אני ועל טעות אחת הוא יכול לוותר אל תשחקו אותה תמימים.

כנראה שאנחנו צריכים לסבול מהתעללות.

כי אני מודע לנהיגה בטוחה וזהירה פשוט קשה לי לבצע זאת בטסט בגלל הלחץ ובגלל קשיי ההתמודדות המוגבלים שלי.וטעות אחת יותר מדי?!?!

ואני חושב שאני מדבר בשביל המון אנשים שנמאס להם לחכות לחתיכת נייר הזאתי שמגיעה להם כבר מזמן!.

עם כל הכבוד כנראה שאתה לא הנהג הכי מיומן שקיים על כבישי הארץ כמו שאתה חושב, בטסט ובשיעור נהיגה נמצא על ידיך אדם שגם לו יש דוושות והוא ערני ואולי יציל אותך ממצב מסוכן מכיוון שיש לו ראיה מרחבית וחושב מספר צעדים קדימה.

בחיים האמיתיים על הכביש אתה נמצא לבד ושולט על הרכב בכוחות עצמך, ברגע שלא תבחין בהולך רגל, תחצה רמזור אדום וכו' חו"ח אף אחד לא יהיה לצידך ויתקן לך את הנהיגה.

לכן גם טעות אחת שנראת לך שולית יכולה להסתיים בלקיחת חיים של מישהו במקרה הגרוע או בגרימת חבלות.

מציעה לך לרדת מהעץ הגבוה שאתה נמצא עליו, להוריד מעט את האגו הנפוח (והפגוע) וללמוד להבא מהטעות כדי לזכות ברישיון.

אדם שמשליך את הטעויות שלו על אחרים ולא לוקח אחריות על מעשיו נמצא בבעיה רצינית ולא מתמודד עם הבעיות האמיתיות ולא יגיע לפיתרון.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שאתה לא ממש "תלמיד של טסט ראשון" :) יותר כמו חמישי שישי, או בקיצור - רד מהעץ, כנראה שאתה באמת לא נוהג טוב, אם היית עובר טסט שני - מיילא, אבל שלישי נכשלת והרביעי בדרך, או שתתעורר ותבין שמשהו אצלך לא בסדר - או שתמשיך לחיות בסרט

פורסם

אני עברתי בטסט שישי, מאז נהגתי מעל 130 אלף ק"מ על רכבים שונים. 0 קנסות ב-7 שנים האחרונות.

מה אומר עלי מספר הטסטים? כנראה כלום.

מה שכן - בטסט השישי הצלחתי לנהוג בלי אף טעות. זה היה ההבדל בינו לבין החמישה שקדמו לו.

פורסם
אני עברתי בטסט שישי, מאז נהגתי מעל 130 אלף ק"מ על רכבים שונים. 0 קנסות ב-7 שנים האחרונות.

מה שכן - בטסט השישי הצלחתי לנהוג בלי אף טעות. זה היה ההבדל בינו לבין החמישה שקדמו לו.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
אם כל הכבוד לכולכם אני מצטער אבל אתם לא מבינים איזה לחץ זה בשבילי טסט.אני נלחץ משטויות ככה אני ועל טעות אחת הוא יכול לוותר אל תשחקו אותה תמימים.זה שהטסטר אחראי על הרשיון אני יודע אבל הוא גם אחראי להוציא ממני עוד ועוד כסף כמה טסטים שאפשר לסחוט הוא יסחוט ותאמינו לי הם לא תמימים הם יודעים טוב מאוד שהם דופקים והם פשוט שמים *** על כולנו ולצערי גם על החוק!.

עד שיבוא יום ותקראו בעיתונים שמישהו לקח את זה יותר מדי קיצוני והוא הלך עם זה עד בג"צ! ואז אתם תראו גל שלם של אנשים שיעתרו עד שיבוא המטומטם שיעשה את זה כנראה שאנחנו צריכים לסבול מהתעללות.

אל תגידו לי אתה מאשים את כולם ולא רק את עצמך סליחה אבל אם כל הכבוד אני אוכל את עצמי מבפנים! כי אני מודע לנהיגה בטוחה וזהירה פשוט קשה לי לבצע זאת בטסט בגלל הלחץ ובגלל קשיי ההתמודדות המוגבלים שלי.וטעות אחת יותר מדי?!?! מזה השטויות האלו הטסטר מחפש את זה! ואל תגידו לי לא.אין פלא שנדקר טסטר לפני כמה שנים ומאז לא אומרים לך במקום נכשל או עבר! מישהו פשוט חייב לשים לזה סוף.

ואני חושב שאני מדבר בשביל המון אנשים שנמאס להם לחכות לחתיכת נייר הזאתי שמגיעה להם כבר מזמן!.

אני לא מבין על מה אתה מתווכח? אתה צריך להבין שגם הטסטר שהכי מחפש להכשיל לא יכשיל כאשר לא תעשה טעויות!(מניסיון!אם אתה מהקריות אני גם אגיד לך איזו טסטרית אתה בטח תכיר).

הוא אולי מחפש אבל אם לא תתן לו לא תהיה לו ברירה.

שתבין אני מסכים איתך שהטסטרים מחפשים אבל אתה צריך להבין שביום שתעשה טסט מושלם אתה תעבור ולא משנה כמה הוא יחפש.

to finish first first you have to finish

פורסם
אאם אתה מהקריות אני גם אגיד לך איזו טסטרית אתה בטח תכיר

אם אתה מדבר על זאת שאני חושב, היא זו שהכשילה אותי בטסט השני :-).

"ai motoare capul doare"

פורסם

בסיכום ממש קצר למה שכתבת: אם אתה נכנס ללחץ משיעורי נהיגה , לא מגיע לך רישיון. נקודה.

החיים הרבה יותר מלחיצים מטסט והרבה פחות "תומכים ומגנים" משיעורי הנהיגה. הכביש ממש לא ורוד ויש הרבה מפגרים

שעלולים לקחת חיים של אחרים (לי קרה מקרה לפני מספר ימים כאשר טנדר עף לעברי בנתיב הנגדי שלו וכמעט נכנס בי חזיתית).

על הכביש צריך להיות רגועים, לשלוט ברכב ובעיקר בעצמך ובהתנהגות שלך-רק ככה ניתן לתפקד בזמן אמת כאשר המורה/הטסטר

לא לצדך.

בהצלחה. גם את זה תעבור!

Lexus CT200H

פורסם
אם אתה מדבר על זאת שאני חושב, היא זו שהכשילה אותי בטסט השני :-).

אני לא יודע אם מותר ככה לזרוק את השם באינטרנט אבל בוא נגיד שהיא אישה ושכל המורים מלכלכים עליה:-)

עברתי איתה טסט אחרי שהיא סובבה אותי בכל המקומות עם הטריקים..אין ספק זו הייתה הרגשה ממש טובה:twisted:

to finish first first you have to finish

פורסם

קודם אתייחס לשאלה הרצינית היחידה של פותח השרשור:

כן, אתה יכול לערער. תכין מכתב מודפס, אל תתלהם במכתב הזה, תכתוב הסבר מפורט ומנומק למה לדעתך הכשילו אותך סתם. תאמין לי שיש טסטרים שידועים בזה, ומשרד הרישוי מתחשב. מנסיון אישי.

אני עברתי על פרייבט טסט שישי. בשני הטסטים הראשונים ניגשתי כי הייתי טיפש. לא באמת ידעתי לשלוט ברכב ועל כך נכשלתי. ומזל שנכשלתי בהם. בטסט השלישי כבר לא הרגשתי ככה, ובכל זאת עשיתי טעות אחת. קטנה. טיפשית. לא רלוונטית בכלל, כזאת שאפילו לא מסכנת חיי אדם, ויותר נובעת מדיסלקציה שגיליתי שיש לי במצבי לחץ. אבל טעות. טסטר לא יכול לדעת שאתה מתרגש. ואם תתרגש כשתנהג בפעם הראשונה ותהרוג עובר אורח תמים? לצורך העניין זאת הייתה ילדה שחיכתה לי שאני אעבור, עם חצי רגל על הכביש. היא באה לחצות, שמה חצי רגל על הכביש (עוד לא השלימה את הצעד שלה) ראתה שאני בא, ואז חזרה למדרכה. הטסטר החליט לתת ברקס. מקובל ולא מוגזם. אמנם לא מה שחשבתי באותו הרגע, אבל אחרי שכמה מאות אלפי קילומטרים שעשיתי הבנתי שעדיף שזה יהיה ככה.

טסט רביעי כבר לא הייתה לי שום טעות. המורה בעצמו כבר לא הבין איך נכשלתי, כי את כל השיעורים בין הטסט השלישי לרביעי עשיתי בצורה מושלמת. הוא לא העיר לי אפילו פעם אחת.

הגעתי לטסט החמישי, דרוך ומוכן, ופתאום מודיעים לי שבגלל שהטסטר "ממהר" לאנשהו, הוא לוקח רק בנאדם אחד לטסט. המורה שלי החליט שזה יהיה אני, למרות שכבר זה נראה לי ממש מסריח, ניגשתי בכל זאת. הטסט היה מושלם, למעט הטסטר. כל הדרך הטלפון שלו צילצל, ואו שהוא סינן את השיחות, או שהוא היה עסוק בלהסתכל מי זה, ובלהסתכל על השעון, או בלדבר בטלפון בחלק מהטסט. שורה תחתונה, לא הכי התרכז בכביש ובטח לא באיך שאני נהגתי. סוף הטסט (שהיה באורך כפול ממה שעשיתי עד אותו הטסט, כ35 דקות) אני כולי שמח ומאושר, לא הייתה שום טעות, וגם אם הייתה הטסטר לא היה מבחין כי היה עסוק בטלפון, מחנה את האוטו והולך הביתה. כמה שעות לאחר מכן אני מקבל טלפון מהמורה שלי שנכשלתי. אני כבר לא ידעתי איפה לדחוף את עצמי. 5 טסטים?! ומה יהיה בשישי? המורה שלי הציע לי להגיש עירעור. באותו הרגע כתבתי מכתב, והבאתי אותו למורה למחרת. המורה דאג להעביר את זה בצינורות המקובלים, ולאחר שבוע (במקום תקופת המתנה של שבועיים עד חודש שהייתה לי עד אז) אומרים לי מחר בצהריים תבוא תיגש לטסט.

כשעה לפני הטסט שלי היה פיגוע בקניון השרון. הכבישים היו בין חסומים לתקועים. שעה קשה מאד לטסט. ובכל זאת עברתי ללא כל טעות. והפעם קיבלתי את הרשיון הנכסף.

אמנם עברו כ4 שנים (וימים ספורים) בלבד מאז שקיבלתי את הרשיון הראשון שלי, בטסט השישי, מאז הספקתי לצבור עשרות אלפי קילומטרים על הפרייבט שלי, ועוד אלפים על אחרים. כשהתגייסתי הכריחו אותי לעשות גם רשיון על משאית מעל 15 טון, שם עברתי כבר טסט ראשון. מאז הספקתי לצבור מאות אלפי קילומטרים על רכבים שונים ומשונים, מכל מיני סוגים וגדלים, החל מיונדאי גטס צבאיות ועד למשאיות כבדות. 0 דוחות, 0 קנסות, ותאונה אחת באשמה ללא נפגעים למעט חשבון הבנק שלי שנאלץ להיפרד מ1800 שקל.

מה זה אומר על מספר הטסטים? כלום.

פורסם

שמע דבר אחד ומנסיון אני אומר לך .

אני נהגתי כמו תותח בטסט הראשון ,בדרך חזרה לנקודת הסיום עצרתי בכיכר על מנת לתת זכות קדימה לרכב שבא אני עצרתי והוא עצר ביחד איתי .עכשיו לך תוכיח מי עצר ראשון? התווכחתי איתו ונכשלתי.

טסט שני עברתי כמו גדול

כישלון או הצלחה בטסט תלויים בכמה דברים:

אם אתה נהג טוב 25%

מזל 25%

אם הבוחן במצב רוח חרא25%

אם אישתו לא נתנה לו בערב שלפני 25%

ואתה חייב 100% כדי לעבור

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

פתוח השרשור, אתה מדבר כמו ילד

הטסטרים בפתח תקווה לא חארות ותאמין לי טוב מאוד שהם לא מעבירים ככה סתם נערים.

אם אתה עושה טעויות מתוך לחץ בטסט מעניין מה יהיה שתכנס ללחץ כי לא תדע איך להשתלב בצומת עמוסה ותעשה פקק!!

ועשיו באמת אני עשיתי את הטסטים בפתח תקווה ובראשון נפלתי על בוחן יחסית נחמד ולא עברתי כי לא נתתי זכות קדימה.

בטסט השני בא לי מישהו שנחשב לבוחן קשה ועברתי אותו כי לא עשיתי טעויות..

אל תתבאס אם אתה לא עובר זה לא משקף את יכולות הנהיגה שלך.

פשוט תנהג כמו שצריך ותקח כדור הרגעה אם צריך.

תמיר.

פורסם
אם אישתו לא נתנה לו בערב שלפני 25%

זו לא תיאוריה על מורים ומורות עצבניים\עצבניות?

ככה לפחות אצלנו בבית ספר חושבים :roll:

Seven 7, יפה שלא התייאשת.

יש לי חבר שנכשל חמישי, התייאש ועבר לאופנוע ( שם עבר ראשון ).

• תוכן חדש...