Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

INFINITY , JBL או MOREL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם היו שואלים אותי אני בכלל הייתי קונה לעצמי MT-22 לסט הקדמי מאשר לקנות רמקול אחורי ולבזבז כסף סתם.. :idea::idea:

אבל היי זה רק אני.:?

פורסם

אבל הMOREL 5X7 יתן באסים? מפני שקומפוננט לא נותן כ"כ באסים בלי סאב

ובינתיים אני לא מתקין סאב(סיבות אישיות)

אז שאלתי היא אם הוא ידפוק כמו ש6X9 דופק? זהו אותו דבר בעצם לא?

פורסם

למה 6.5? לא דיברתי על 6.5 בכלל

השאלה שלי שאין לי סאב,וה6X9 שלי עשו עבודה מצויינת מבחינת הבאס אז השאלה שלי שהאם הMOREL 5X7 יעשו את אותה העבודה מבחינת הבאס?זה אותו הדבר אותו עיקרון של רמקול רק מידות שונות לא?

פורסם

ה6X9 עבדו על נפח תא המיטען ולכן נתנו לך באס..5X7 בלי איטום בדלתות בחיים לא יתנו את אותו הבאס כמו 6X9 גם בגלל שטח הרמקול וגם בגלל שהם עובדים כמו פריי אייר בלי איטום בדלת.

פורסם

זה מרגיש כמו עוד ת'רד של אכילת עוגה בלי לגעת בה.

בשביל להוציא באס קדמי טוב מרמקול עגול במידה שש וחצי (שלא לדבר בכלל על חמש ורבע) צריך לעשות שמיניות באוויר.

צריך רמקול מאוד חזק, ולא הGTO לא מספיק חזק.

בשביל מישהו שיש לו מידבאסים של איליית שהם נקראים בעצם SW6 (כלומר סאב וופר 6 אינטש) אני הייתי צריך לבנות להם תיבות אטומות בנפח קטן שזה תהליך מסובך ותובעני. לספק להם ערוץ הגברה נפרד משלהם שעומד על כ125 וואט לערוץ אנדרייטד.

והם עדיין - לא מתקרבים בשום צורה ולעולם לא יהוו תחליף לסאב וופר.

יש להם הרבה כבוד, אבל עדיין.

אפילו מידבאסים של לגטייה 6 אינטש ומידבאסים 7 אינטש של סקאן ספיק - זה עדיין לא סאב וופר.

המידבאסים היחידים באמת שהייתי יכול לאמר ניחא על כך שאין לי סאב הם הסקאן ספיקים - וגם שם, עדיין הייתי מוסיף סאב.

לעשות סיבוב מסביב לבלוק זה לא להוציא אותו מתחת למיטה אם אתה מכיר את האמרה ואם אתה מבין למה אני מתכוון.

לעיצה הבאה שלי אני קורה באס לעניים - אם כל כך חסר לך באס ואין לך תקציב או שאתה פשוט לא מעוניין בסאב ואתה גם לא רוצה שהאחוריים שלך יגנבו את ההצגה לסט הקדמי אז תעשה את הדבר הבא.

תיקח את הרמקולים האחוריים ותהפוך אותם קודם כל ל1WAY - כלומר תפרק להם את המיד ואת הטוויטר שמחוברים באמצע הממברנה - הם מחוברים ברוב הרמקולים האלה בבורג ציר - צריך להסיר את המדבקה של המגנט - לפרק את הבורג, היחידה שיושבת בתוך ה6*9 עם המיד והטוויטר פשוט מתפרקת - תחתוך את החוטים קרוב לממברנה של ה6*9 עצמה כדי שלא יהיה לך רעש רעידות של חוטים.

ותשיג סליל (לא זוכר כרגע את הערך אבל אוכל לחשב לך) שיחתוך את הרמקולים האחוריים ב2000 הרץ (רצוי כמה שפחות) - אני יכול לספק לך מחשבונים ואתרים לרכוש כאלו סלילים.

יהיה לך 6*9 שמנגנים בעצם רק באס אם תרצה וככה לא יהיה חסר לך באס מאחורה ולא תיגנב לך ההצגה מהסט הקדמי - זה עדיין לא סאב וופר, אבל יהיה לך באס מורגש היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוויטרים סכינים! קשה מאוד להוציא מהם תוצאה סבירה.

אתה זוכר שבזמנו רציתי לשדך טוויטר אחר לקאפה?

זה היה לפני האיטום

היום אחרי האיטום ובאוף אקסיס (ופאזה אחת הפוכה בטוויטר צד נהג) גם בעלי סטים יקרים בהרבה קינאו בתוצאה

היום ישנה חדות מאוזנת,צליל מאוד פתוח (לדעתי אף פתוח יותר מK2P למעט הפירוט שהנ"ל מצטיין בו) ומאוד חי

הסט הזה לא מבקש איטום וכיוונים נאותים - הוא דורש אותם והוא נשמע שונה לחלוטין ומדהים בתנאים שלו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה לאטום להצליב לחתוך לחבר פה ושם עזוב אותי מהשטויות האלה

יש לי מרכיבים שנחשבים טובים ברמה ולא סתם אני רוצה להתקין איך שזה אל תסבך אותי

השאלה שלי הייתה פשוטה אם הרמקול MOREL 5X7 בדלת האחורית יפיק באס טוב וחזק כמו שמפיקים 6X9 במגש,

נכון אין לי סאב ובינתיים גם לא יהיה אבל עם 6X9 במגש הסתדרתי חבל על הזמן אני קונה 5X7 עקב החלפת המכונית.

ובהקשר למה שענית לי אז תודה רבה על הפיתרון שאתה ממליץ והעזרה שנתת,אך לא בשבילי כל העסק הזה.

אני חוזר שוב לשאלתי אם הוא(MOREL 5X7) יפיק באס טוב כשהוא יהיה בדלת האחורית?

פורסם

התשובה הייתה לאדי,ובקשר לדלתות אחוריות - האפקט די יבוזבז

בקשר לחברות קיבלת כבר המלצות - לך לשמוע ותחליט

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלעד, הטוויטרים של הסטים מהשדרות הפשוטות של JBL ואינפיניטי הם חסרי פירוט לחלוטין.

אם הם נשמעים יותר טוב אוף אקסיס זה רק בגלל שהם רגועים יותר בצורה כזאתי - הם עדיין חסרי פירוט בצורה מבישה.

עדיף כבר לקחת TW1 של מורל שהוא אמנם טוויטר מאוד איטי ומאוד מרוח, אבל יש לו פירוט והוא לא צורם לאוזן כמו איזה סכין.

אם אתה צריך לקחת טוויטר - לשים אותו באוף אקסיס, לסרס אותו בהפיכת פאזה ובידוד אקוסטי מטורף

אולי זה אומר משהו על הטוויטר?

היה לי את הרפרנס ותאמין לי אלעד שאני עוד איכשהו הצלחתי להוציא ממנו תוצאה נורמלית, אפילו אחת התגובות היותר משעשות היתה של אבי בישלה שרשם שהרכב שלי זה היה הרכב היחידי שהוא הצליח להנות בו מהסט הזה. (והסט הזה כיכב באותה תקופה בהרבה רכבים - הרבה)

אני מכיר את הסט הזה היטב - אולי המידבאס באמת מסוגל לספק באס נורמלי כי באמת אצלי ההתקנה של המידבאס לא אפשרה גם להוציא ממנו באס, אבל הטוויטרים - מצטער, לא משנה איך תנסה להגן על הסט הזה, מתחת לכל ביקורת - ובמקרה הזה, זה ממש לא עניין של טעם וריח - הטוויטרים פשוט גרועים.

ולא, אני לא מצפה מסט ברמה כזאת שהטוויטרים יהיו טובים, אבל אני גם מתקשה להתמודד עם העובדה שסט כמו הטמפו שעולה פחות מהם מתאפיין בטוויטרים טובים יותר - אמנם צריך לקחת בחשבון את הנושא שמורל מיוצרים פה בארץ ולכן המחיר זול יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...