Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד הטיפול האחרון היתי משתמש בשמן ESSO ULTRA חצי סינטטי 10 40 שעלה באוטו דיפו 100 ש"ח, היתי קונה שם כי זה היה המחיר גם בחנות שהיתי קונה בה בת"א ולכן לא ראיתי צורך להגיע עד ת"א והיתי קונה באוטו דיפו בנס ציונה כי אני גר ברחובות.

כנראה שאוטו דיפו הפסיקו לעבוד עם אסו או שהפסיקו לייצר את השמן הזה ולכן עכשיו אני נאלץ להחליף שמן רק שבאוטו דיפו המחירים גבוהים מידי ולכן אני צריך גם המלצה לחנות מרחובות עד ראשון שמוכרים שם שמנים טובים.

אני לא מכיר שמנים טובים חוץ מאסו טוטאל ו-ELF. הבעיה היא שלא כולם מחזיקים את השמנים האלה ופה הבעיה שלי.

אני אשמח להמלצה לשמן חצי סינטטי 10 40 במחיר נורמלי וקל להשגה.

אני לא מתכוון לגעת בשמן של LM, וולוולין או אגיפ ושאר שמני דלקול.

ועוד שאלה קטנה, אם אני עובר לשמן סינטטי מלא בצמיגות 5 40 ונוצרת נזילה או הזעה, מעבר חזרה לצמיגות 10 40 חצי סינטטי יפסיק את זה או שברגע שנפתחה הנזילה אין מנוס מתיקון שלה? אני שואל כי בסינטטי מלא יש הרבה אופציות טובות ויותר קל להשיג את השמנים האלה רק שכמובן המנוע לא חדש ולא בא לי לפרק עכשיו חצי מנוע בגלל נזילות ממחזירי שמן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני השתמשתי בESSO של אוטו דיפו, ובעקבות היעלמותו מהמדפים עברתי לסינטטי מלא של LM.

לא ברור לי למה אתה אומר שאתה לא מתכוון לגעת ב-LM, הוא שמן לא רע בכלל.

בלי קשר, לאוטו דיפו יש מבצע של MOBIL1, שהוא שמן מאותו בית יוצר של ESSO.

לגבי ההזעות, ההגיון שלי אומר שאם מתחילה הזעה כי השמן דליל יותר זה יפסיק עם המעבר לשמן סמיך יותר.

פורסם

1. LM גורם למנוע ברכב שלי להיות רועש יותר ויש הרגשה של חיספוס במנוע, מה גם שיש הרבה ספק לגבי השמן הזה מסיבות שהועלו בעבר בפורום לגבי היבואן.

2. מבצע או לא מבצע, מובייל סופר S חצי סינטטי 10 40 עולה שם במבצע 120 ש"ח לבקבוק של 4 ליטר, לי זה נראה כבר יותר מידי יקר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תחנת הדלק "המפרש " בראשון לציון מחזיקה את שמן ELF בצמיגות 10-40 , 15-40 , 5-40 .

ובגלל שגם היום ב"מקרה " קניתי אז המחיר ל 10-40 ל 5 ליטר הוא 120 שקל .

שיהיה בהצלחה

אור

פורסם

הי,

לבחור מעלי, הגלון הוא של 4 ליטר כמדומני (הגלון הכחול?),

אם כן, אז אני קניתי אותו לפני שבועיים, בחנות חלפים בפ"ת,

ב-85 ש"ח. החנות נקראת "אוטו מודיעין" - דור חלפים.

דובר בפורום בעבר על היבואן של ELF שנמצא באשדוד

וניתן לקנות ישירות דרכו.

בכל מקרה 120 ש"ח לחצי סינטטי זה יקר מאוד לדעתי.

בכל מקרה חיפוש נעים.

אמיר.

• תוכן חדש...