Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626 97 2.0 מנוע מקרטע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מאזדה 626F מודל 97 נפח 2.0.

לאחר כרבע שעה של נסיעה משולבת המנוע מתחיל לקרטע, הן ברמזור והן בשיוט

כאשר בשיוט, ההרגשה בתא הנוסעים היא כבעיטות וכאשר אני לוחץ תגובת המנוע איטית מהרגיל.

כאשר ברמזור, הטורים קופצים מעל 500 מתחת ל500, יש לציין כי לא נוצר רושם שהמנוע יכבה.

דבר נוסף, הקירטועים קורים מידי פעם ולא תמידית.

החלקים שהוחלפו: פילטר דלק (מקורי), פילטר שמן (מקורי), מפלג + כבלי הצתה, פלאגים, ניסיתי לתדלק בתחנת דלק אחרת, וגם ניסיתי לתדלק 98 אוקטן.

במוסך אומרים בית מצערת, אך איני ממהר להאמין היות וחלק מהחלקים שהוחלפו היו בעקבות המלצת המוסך.

האם מישהו נתקל במקרה כזה ויכול לתת קצה חוט היכן נמצאת הבעיה?

תודה רבה לעונים!

רואי

פורסם

אם סיבובי המנוע אינם יציבים יתכן שהבעיה היא מבית מצערת אבל אבחון במכון להזרקות דלק לחיזוק וביסוס ההשערה הזו בהחלט יועיל.

בתחילה יש אפשרות רק לנקות את בית המצערת ולבדוק האם יש שיפור בהתנהגות הרכב.

אם ניקוי לא עזר צריך לחפש דברים מעט עמוקים יותר -שוב בעזרת אבחון של מכון להזרקות דלק אמין בשילוב מיכשור מתקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזור השרון אולי מעט רחוק אבל כמדומני שבפ"ת יש את משה זר הזרקות דלק ועובד שם חבר הפורום חיים יוד.

יתכן שיש קרובים יותר,המתן לדעות/הצעות נוספות

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...