Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון להחליף את ה lighting Audio שלי 6X9 למשהו אחר, מחפש סאונד יותר איכותי, יש מגבר והרמקולים העתידיים יקבלו הגברה של 100 RMS מ JBL 75.4, הייתי שמח לקבל המלצות למשהו איכותי (הקומפוננט מקדימה הוא Morel pulse) והסאב יהיה Cerwin Vega Vmax 12 (אם אני לא טועה 600 RMS).

אם למישהו יש להציע משהו איכותי יש שנייה, מוכן לקבל בברכה, (לא פיוניר או kenwood).

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

העוצמה נראית לי טובה, אך מה לגבי האיכות, האם סאונד נקי?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אל תשים מאחורה בכלל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לא ציינתי את ההגברה של הסאב כיוון שלא היה נראה לי רלוונטי, אני מחכה למונו ALPINE שמוציא 800 ב 2 אום.

אם יתעכב אז ארכיב מונו זמני יותר חלש P3001 של רוקפורד.

פורסם

קח את הרמקולים האחוריים של אינפינטי דגם קאפה לא תתאכזב רק טיפה יקרים יחסית לרמקולים אחוריים אגב יש להם גם קרוסים לרמקולים האחוריים האלה יש לי אותם שווה כל שקל

פורסם

איזה דגם יש לך? ראיתי שמישהו מוכר יד שנייה, דורש קצת יקר לטעמי, צירפתי את הלינק, אני מניח שלך יש את הדגם 3 WAYS

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232563&highlight=Infinity+kappa

פורסם

יש לך קומפוננט נחמד ונעים בקיצור אחלה קומפוננט למה לקלקל את זה ב6*9 עוצמתיים שיגרמו לו להשמע לא כול כך נעים אחרי הכול יש לך סאב אלא עם כן אתה רוצה עוצמה ומתעקש על אחוריים אין בעיה

תשיג את הפיוניר הישנים ממברנה לבנה 220 או 260 וואט אחלה רמקולים בעיניי עם כי שוב לא דוגל באחוריים (לפחות לא כול כך דומיננטים)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

האחוריים ייתנו השלמה והקדמיים יהיו יותר דומיננטים.

האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת לשלם 800 ש"ח על Infinity kappa 6X9 (נראה לי שהם חדשים)?

נראה לי קצת יקר אלא אם זה ממש רמקול ברמה אחרת..... כי כבר אפשר להביא הרץ 6X9 באותו מחיר ואין לי מושג מה עדיף kappa או הרץ או אם בכלל לשהקיע סכום כזה באחוריים...

תודה מראש.

פורסם

לא תשמע את האחוריים אף פעם באותה צורה שאתה שומע את מה שלידך (קומפוננט)

אם הכיוון הוא מורל,תלך על מורל או הרץ - לJBL אופי שונה לחלוטין מהמורל

לדעתי לא צריך להשקיע 800 ש"ח בסדרה גבוהה ב6X9,לך על הדגם הפשוט בעל ציוויון סאונד דומה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אמרו לי היום בפומפה (חנות) כאשר ביררתי על המורל (פולס) שהייתה להם שהטוויטרים נשרפים והטמפו סדרה שבאה לתקן את הבעיה למרות שנראה לי שזה רמקול אחר לחלוטין, מה יותר טוב? והמליצו לי על MAGNAT מה שלא ממש נראה לי.....

פורסם

יש לJBL. רמקולים 6/9 מטורפים. הם 150WRMS.

שמעתי אותם. וגם כל הרחוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

+1 לJBL רמקולים 6X9 מעולים לדעתי,אבל כמו שאמרתי לפני - יכול להיות שהשילוב עם המורל מקדימה לא ישמע טוב ויכול להיות שכן,אם יתאפשר לך תנסה לשמוע את השילוב ולהתרשם לפני הקניה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...