Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעשירים שבינינו - 307CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת מוזר:

180 כ"ס

מומנט 20.6 קג"מ

משקל 1490 קג"מ

ידני

ו0-100- 10 שניות :?::?:

הגיוני מאוד לדעתי... קבריולט תמיד שוקל יותר בגלל החיזוקים המסיביים שדרושים לשילדה המוחלשת מחוסר קשת עילית, המומנט מאוד נמוך יחסית לכוח, שיא ההספק מגיע ב-7000 סל"ד... מזכיר את המנועים של הונדה TYPE-R והשאר (Accord R ו-S2000), השיגו יותר הספק על ידי מנוע עם כושר טוב, אבל הוא מייצר מעט כוח, המומנט זה הכוח וכבד לו טון וחצי...ושיאו (של המומנט) רק אי שם למעלה ב-4750 סל"ד, יחסי ההעברה הארוכים גם תורמים לנתון 0-100 פושר זה, טווח הכוח היעיל יותר סביר יחסית ואני מאמין שבהאצות ביניים היא יותר סבירה, כי אז היא כבר יכולה להיות בתוך הטווח היעיל ולא 4750 סל"ד מתחת כמו שהיא בעמידה...

240K היא ממש לא שווה לדעתי............

ינון.

פורסם

ה307 CC

פשוט יפה.

אני מקוה שהיא לא תצא מהת*ת כמו ה206

ד"א מישהו יודע בכמה אפשר למצא(בשביל חבר) CC במצב נורמלי.רק קנה מידה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
ה307 CC

פשוט יפה.

אני מקוה שהיא לא תצא מהת*ת כמו ה206

ד"א מישהו יודע בכמה אפשר למצא(בשביל חבר) CC במצב נורמלי.רק קנה מידה.

איזה CC?

307, תמצא אצל לובינסקי.

206, הייתה בתחת - אבל אתה אומר שיצאה כבר, אז תחפש בסל כביסה בתחתונים המשומשים.

פורסם
בקיצור, פיז'ו שכחו איך להעביר את הכח מהמנוע אל הגלגלים כמו שצריך בעידן של שנות האלפיים.

לא שגם לפני זה הם ידעו משהו :lol:

תתווכח, תתווכח עוד...

תמיד אומר שאין סיכוי, ואחרי שמוכיחים לך, עדיין נשאר בדעתך...

חסר תקנה.... :lol:

Back to the original - NC again.

פורסם

מתחרות חדשות בטווח מחיר זה (ל4 מושבים) אבל אני בחיים לא אסכים להוציא מחיר שכזה עליה, אני מעדיף לקנות איזו סידרה 3 קבריולה משומשת (מהצורה החדשה).

פורסם

פושר בהחלט פושר

מאכזב בהחלט מאכזב

מעציב בהחלט מעציב

נו קלטתם את הקטע :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אוטו מדהים..

אבל למה לקחת את הגרסאת 180 כ"ס ?!

אפשר להסתפק בגרסת 2 ליטר הרגילה.. ב210..

יותר סביר וההבדלים לא כאלה גדולים..

ב240 אפשר לקנות דברים הרבה יותר שווים :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב חברה, מזל שאין לי שום בעיה כזו.

אני לא צריך להתלבט בין ה-138 ל-180, אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי אף אחת מהן... :wink:

אבל האמת שגם אילו יכולתי, ה-307 לא היתה הבחירה שלי (אני אישית חובב יותר את המרצדס SLK, אם כבר קופה-קבריולט).

נו טוב, די לחלום, לפחות בינתיים (בעשר או עשרים השנים הקרובות...).

כרגע תספיק לי גם אחת מהאמורות מטה... 8)

• תוכן חדש...