Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שחלק ממך כבר יודעים את הבניה כבר התחלתי ליפני מספר ימים,

ymtm3zc01zed.jpg yqgmut3x2yzm.jpg kmwogvyjikmz.jpg

בוא נגיד שהעבודה לא הייתה קלה בגלל הזווית והמיקום הלא הגיוני שקיבלתי.

החלטתי להזיז את הרמקול ממקומו האורגנלי ולתת לו נוכחות חדשה בדלת.

אז נכון לעכשיו אני לקראת סיום העבודה שיצא אגב לא רע בכלל, במהלך העבודה הכל משתנה

ולא תמיד כמתוכנן (לא בהכרך לרעה) כשאתה עובד על אמת אתה מקבל תמונה הרבה יותר ברורה ואופציות השיפור ישר צצות,

נכון לעכשיו אני בכיוון לשפר את מה שיצא, למרות שכל הסוביבים ממש מסופקים מהתוצאות וסבורים שאם נשנה לא ישתנה הרבה.

כמה תמונות מהעבודה.

ljzl4dnmcyx2.jpg yqmdongxze23.jpg olrgmzmjifgw.jpg

אני המשיך להעלות ולעדכן העבודה בהמשך השבוע.

פורסם

נחמד מאוד - עבודה נקיה

אני מקווה שאתה גם תעשה להם בסייס טוב ועוד שכבה שתיים של פיבר לא תזיק :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני חמור?!? - למה אתה מראה עבודה חצי גמורה :-P

נראה כמו עבודה נקיה ויפה - תמשיך ותעדכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce לא ממש הבנתי את תחילת ההודעה שלך,תהיה טיפה יותר ברור.

בקשר למה רואים חצי עבודה גמורה וחסר את תחילת התהליך (בסיס בנוי) זה בגלל שהייתה לי בעיה עם המצלמה

(כן,כן לא קראתי את הכתוב בהוראות היצרן שיש להחליף סוללות כשהן נגמרות :wink: )

פורסם

בדרך כלל נהוג להראות את העבודה אחרי שסיימת אותה אלא אם כן מדובר ממש בפרוייקט ארוך - אבל כמובן הכל ברוח שטות וברוח טובה.

ולא כל דבר שאני רושם מובן :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכוונה הייתה ש"לחמור מראים חצי עבודה".. משפט כזה..

ודווקא אני בעד העלאת שירשור מצולם תוך כדי עבודה. יותר עניין, וכר נרחב יותר לחוות דעת והתדיינות.

יאללה תמשיך! :-D

פורסם

אוקי , :idea:

lanosforce יש אנשים שמעניין אותם התהליך, ואני בטוח שיש כאלה שרוצים ללמוד,

המטרה פה בפורום הוא לתת\לקבל מידע ובטח שגם לשתף :idea:

וכמו שאתה אומר, הכל ברוח טובה.

פורסם

תריץ ותחפש ת'רדים שלי על בניות שאני עשיתי - אתה תבין שאני מבין את מה שרשמת בלי שתצטרך לאמר בכלל.

ובסופו של דבר העבודות שלי... נראות כמו חמור :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

עשיתי נסיון ללא בניה, אלה חיתוך במשלוש שצמוד לחלון, מה אתם אומרים?

חייב לציין כל החלקים שאני חותך הם כמובן חלקים ספיר, ולא אורגינל של הרכב.

mj4yth2ymtay.jpg

פורסם

נראה שיש לך שם בעיית גימור קלה וצבע שרוסס לא אחיד.

בכל מקרה - קח את זה לרפד, סקאיי שחור עם קו תפר יפה ואופנתי - כל הפספוסים של הגימור, היסטוריה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הוא לא נצבע כלל, יש לעבוד על גימור בטבעת היכן שנכנס הטוויטר, אני טועה עם הרפד יפטור לי את הבעיה,

יש סטיות כלות בעיגול הוא לא מושלם וזה מפריעה לי ביותר,ממממ סילקון שחור?

לא מבין למה זה לא מראה את התמונות נראה כאילו האתר siz נפל, יש להם הרבה בעיות לאחרונה.

בכול מקרה שוב התמונות.

1368052263.JPG 66441211.JPG 95931666.JPG 7657314.JPG 19522980.JPG 28487936.JPG

• תוכן חדש...