Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב פורום יקר =]

שאלה ראשונה :

אני מתעניין לרכוש RCAים חדשים

האם זה כדאי ובאמת עוזר או שזה לא כזה משנה ? קראתי כל מיני דברים בפורום במיוחד את האשכול של נאדר שהשווה בין RCA שעולה 140 דולר ל 1400 דולר ושכן יש הבדל ואחרים רשמו שאין הבדל..

יש לי RCAים מאוד ישנים(6שנים)ושמנים וארוכים מאוד חשבתי אולי להזמין איזה משהו חדש מחו"ל בשווי של 20 דולר ליחידה האם זה כדאי ושווה ? או להשאר עם מה שיש לי עכשיו

שאלה שנייה :

בקרוב מאוד אני רוצה לאטום את הדלתות שלי

איזה חומר עדיף FatMat

דיינאמט

second skin pro

או ריפה בנד שהרבה דיברו עליה ד"א האם ריפה בנד זה אותו הדבר כמו fatmat או שאפילו לא להתקרב לריפה בנד

תודה8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בקשר לRCA, תקנה כאן בארץ, יצא לך באותו מחיר משהו הרבה יותר טוב (הרי אתה משלם הרבה על משלוחה :)),

לדעתי כבלים של AUDISON סדרה נמוכה או בינונית יספיקו בהחלט (מחיר לא בשמיים), אם אתה רוצה משהו באמת טוב, יש בחנויות של סטריאו ביתי, כבלים של AR חברת (ACOUSTIC RESEARCH), חברה באמת ברמה גבוהה.

פורסם

חשבתי להזמין של חברת

knukonceptz איך הם ? והכבלים שלהם לא כאלו יקרים

ד"א איך הכבלים של JL AUDIO מוכרים פה בפומפה ב 100 שקל שווה משהו ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

מה בדיוק המטרה של החלפת הRCA? יש לך בעיות כלשהן? כי אם לא, בשביל מה לעורר דובים?:-D אז מה אם הם ישנים-6-שנים?

כל RCA מסידרה בינונית ומעלה של חברה מוכרת, יעשה לך את העבודה היטב. לא משנה אם זה JL, או פיליפס שמתן הביא פה איזה לינק - עושה רושם טוב, או סטינגר,[מהארץ-במחיר שפוי] או קנוקונספט [מחו"ל-במחיר טוב].

לגבי איטום, ראיתי מישהו שעשה פעם השוואה מקצועית בין חומרי האיטום הטובים, לא זוכר איפה, אני חושב שלא היו הבדלים משמעותיים בין החברות במוצרים הייעודים והטובים. למשל דיינאמט או סקנדסקין. אני חושב שזה יותר פונקציה של זמינות, מחיר ונוחות שימוש.

לדעתי - בהתחשב בכך, הסקנדסקין [דמפליפייר פרו] תהיה הבחירה המועדפת.

פורסם

אוקיי מה בקשר ל FATMAT וריפה בנד מה אתם אומרים על זה

פורסם

אני אטמתי עם הרפה בנד.

אני יכול להגיד בברור ששני שכבות של הרפה בנד =לשכבה אחת של אקסטרים למשל או כל חברה טובה אחרת של איטום יעודי לרכב.

החומר הוא נוח לעבודה אבל הוא לא עמיד כמו שאר האיטומים המיועדים לרב.

הרפה בנד נועד לאטימה של גגות.

שלא יטעה אותך המחיר של הרפה בנד,זה נכון שהוא זול יחסית 500 ש"ח ל3 מ"ר...

אבל תחלק את זה לשניים, כי אתה חייב לשים שני שכבות אז זה כבר לא משתלם כל כך.

אני אישית עם נסיון עם החומר הנ"ל ואני ממליץ לך בחום לעשות איטום עם חומר יעודי לרכב.

תמצא אפילו ביד שנייה אני חושב שיש מישהו שמוכר.

עם אתה עדיין ממש סגור על רפה בנד אני ממליץ לך אולי לאטום איתו רק את הפלסטיקה של הרכב לא יותר מזה.

• תוכן חדש...