Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל , קוראים לה דבורה ולא צרעה .

שנית , לפי ההסברים שאני קראתי , הדבורה ממוקמת על גג הניידת , מחוברת למחשב בניידת עצמה והדבורה יכולה לתת מידע לשוטר שבניידת באיזה מיקום נמצאת המכונית המהירה ביחס לניידת .

ההערכה היא במטרים , ככה שאין הרבה סיכויים שהוא יפספס אותך ...

סתם לידע נוסף - הדבורה ממוקמת בעיקר על הג'טות , יש גם סמויות כמובן .

הדבורות מותקנות על הגג , ממש כמו זנב מ 2 הצדדים , אין מצב לפספס .

לפני חודשיים בערך , נסעתי לתומי בדרך לחר"פ שליד צריפין לצורך בדיקות (חייל) וראיתי צוות צילום שיושב בתוך ג'טה שכזו .

כנראה שעשו כתבה על המשטרה שמכניסה אמצעי אכיפה שיכניס לה עוד כמה מיליונים בשנה :)

בכל אופן - היום יותר מתמיד , קל יותר להיתפס .

אבל איך אומר המשפט ? חיים רק פעם אחת ואם לחיות פעם אחת - אז בשביל המהירות !

(למרות שאני באמת משתדל לא לעבור את ה 110 ותאמינו לי זה קשה מאוד )

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבורה לא יושבת על הגג, היא מותקנת בתוך הרכב, ורק זוג האנטנות שלה מותקנות על הגג (ועדיין מטגנות לשוטרים את מה שנותר בקופסה. אות השידור של הדבר הזה כ"כ חזק, שאפשר לקלוט אותו עם מגל"ר במרחק של 2 ק"מ !).

הנה קישור לאתר היבואן.

החיסרון העיקרי של הדבורה הוא חוסר יכולתה להפריד בין עצמים, כך שהשוטרים מקבלים הנחייה לתפוס רק רכב בודד. יש מספיק כבישים כאלה, בעיקר בדרום אך גם במקומות אחרים.

פורסם

והטירוף ממשיך!

היום נסעתי רוב הדרך על 90 קמ"ש ושמעתי מוזיקה קלטית רגועה.

אבל!

עיכבו אותי השוטרים ליד נתניה, שפיים, וחדרה.

בנתניה הם רק רשמו את הפרטים שלי ואמרו לי ללכת, בשפיים הם תחקרו אותי כדי לראות אם אני שיכור (שאלות מוזרות משהו) ובחדרה אפילו לא דיברו אלי, פשוט אמרו "לך, לך מפה..." כי הם ראו שאני משתף פעולה אבל ממש רוצה להגיע הביתה.

אבל!

כמה קילומטרים אחרי המחלף שאחרי קיסריה, נסעתי על 110 בערך בשיירה עם עוד כמה אנשים והייתה ניידת עם מצלמה בשוליים (פולקסווגן ג'טה עם סוף מספר "62").

היא צילמה מישהו, יכול להיות שאותי.

ממש מעצבן אותי שאי אפשר מצד אחד לעבור על החוק לשניה אבל מצד שני גם דופקים לי את הערב אם אני נוסע בהתאם לחוק.

אני שוקל להפסיק לנסוע לתל אביב. זה בלתי נסבל פשוט.

הייתה היום ראות מושלמת כל הדרך והתנאים איפשרו נסיעה בטוחה במהירויות יותר גבוהות.

תוך כמה זמן מגיעה התמונה במקרה של דו"ח?

פורסם

דיווח ישיר: חזרתי כעת מהרצליה, בדרך חזרה ניידות משטרת תנועה כמעט כל הדרך בין הרצליה לאולגה, ממל"ז קצת צפונית לנתניה בשטח מואר, עומדת על אי תנועה, שימו לב וסעו בזהירות (וכנראה שעל 115 לא עוצרים..)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היום נסעתי רוב הדרך על 90 קמ"ש ושמעתי מוזיקה קלטית רגועה.

קלטית? או קלאסית?

בעצם מה זה משנה כבר...

עיכבו אותי השוטרים ליד נתניה, שפיים, וחדרה.

יש לך מזל כנראה...גם וגם וגם? איך הצלחת?!

כמה קילומטרים אחרי המחלף שאחרי קיסריה, נסעתי על 110 בערך בשיירה עם עוד כמה אנשים והייתה ניידת עם מצלמה בשוליים (פולקסווגן ג'טה עם סוף מספר "62").

ועוד גם פה.

וואלה, יוסי, אולי הגיע הזמן שתתחיל להאמין במשהו:shock:

בחיי.

קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דיווח ישיר: חזרתי כעת מהרצליה, בדרך חזרה ניידות משטרת תנועה כמעט כל הדרך בין הרצליה לאולגה, ממל"ז קצת צפונית לנתניה בשטח מואר, עומדת על אי תנועה, שימו לב וסעו בזהירות (וכנראה שעל 115 לא עוצרים..)

ההודעה שלך כנראה לא כל כך עזרה לאלו שנסעו שם במהירות מופרזת ברגע כתיבת ההודעה שלך. בפעם הבאה תן אזהרות מראש.

Xbox12341

פורסם
יש המון אנשים שמחליטים לעקוף מצד ימין אחרי שאני כבר מאותת והתחלתי לעבור נתיב ימינה כדי לתת להם לעבור.

בדרך כלל הם בAUDI, מרצדסים, BMW סדרה 7, לאנד קרוזרים או פשוט במאזדה 3 (שוב, ימי שישי בכביש החוף).

שככת גם רובר:lol:

אבל על תשכח שיש גם אנשים שחושבים שהנתיב השמאלי שייך להם ונוסעים שם 90 :twisted:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני מודה שזה ממש מרשים שעצרו אותי כל כך הרבה פעמים.

ברווז:

1) המוזיקה הייתה קלטית, לא קלאסית. להמחשה

2) אני מאמין במשהו! אני מאמין שיש איזשהו אידיוט במשטרה שהחליט שהמשבר הכלכלי לא מספיק וצריך לזי**ן טיפה יותר את הנהגים.

פורסם

אני מאוד אופתע לקרוא שקיבלת דו"ח בדואר. המהירות שנסעת בה אומנם אינה חוקית, אבל המשטרה תעדיף להתעסק בעבריינים יותר כבדים, ולא בעברייני צעצוע כמוך. להערכתי, אתה יכול להיות רגוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

תתפלא, אבל דווקא המשטרה נוהגת בטימטום כאשר נהגים שעוברים ב10-15-20 קמ"ש את המהירות המותרת נתפסים (אולי בגלל חוסר מזל), ודווקא את העבריינים האמיתיים לא תופסים (ואחרי זה רואים אותם בחדשות על כך שדרסו מישהו- ראה מקרה שהיה עם שתי הנערות שנדרסו ע"י ג'יפ שחור).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

המהירות שבדרך כלל כולם נוסעים שם בלילה היא 120-140, והפעם האחרונה ששמעתי על תאונה בכביש החוף בגלל מהירות הייתה לפני המון זמן (כבר ממש לא זכור לי).

זו ממש בעיה העובדה שמאבדים משאבים של המדינה על השטויות האלו.

אם אני צריך לשלם דו"ח מהירות, אני אבזבז פחות כסף על מיסים למשל, כי יהיה לי פחות כסף.

בחודש הבא אני כבר צריך לשלם דו"ח מהירות של 750 ש"ח בגלל שנסעתי על 80 באזור של 60 (הדו"ח הראשון שאי פעם היה לי בארץ).

זה אומר שאני מבזבז חמישית ממה ששווה האוטו שנסעתי בו באותו רגע על קנסות לא מוצדקים.

עד כמה זה קשה לארגן פגישה עם שר התחבורה או עם המפקד של מתנ"א ולהסביר לו עד כמה אבסורדית האכיפה הזאת?

פורסם
...אם אני צריך לשלם דו"ח מהירות, אני אבזבז פחות כסף על מיסים למשל, כי יהיה לי פחות כסף.

מיסים ,תשלם במלואם גם תשלם. על כל שקל שתכניס. אלא אם הקומבינות אצלך חוגגות.

בחודש הבא אני כבר צריך לשלם דו"ח מהירות של 750 ש"ח בגלל שנסעתי על 80 באזור של 60 (הדו"ח הראשון שאי פעם היה לי בארץ).

אם יש דוח, משלמים.

זה אומר שאני מבזבז חמישית ממה ששווה האוטו שנסעתי בו באותו רגע על קנסות לא מוצדקים.

כל זמן שאתה נוסע בכלי רכב שיש לו רישוי (ועדיף שיהיה לו) , אין קשר לכמה עולה האוטו, וכמה עולה הדוח.

עד כמה זה קשה לארגן פגישה עם שר התחבורה או עם המפקד של מתנ"א ולהסביר לו עד כמה אבסורדית האכיפה הזאת?

אני חושב שכדאי לסדר פגישה עם שניהם גם יחד.

יוסי,

עדיין לא קבלת דוח, כבר החלטת שצילמו אותך. אם היית לבד בכביש, אז אתה צודק.

אתה זה שמתריע, אתה פתחת את התרד' הזה ביום שישי שעבר!

אני מקווה שתצליח בפגישה, מה אתה הולך להגיד להם? אולי כדאי שתתחיל להתאמן כאן, "עלינו", תן כמה "תסריטים".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הקומבינות שלי הן בין השאר העובדה שאני עובד בחו"ל ולא כאן, אז אני לא צריך לשלם מיסים על כסף שלא נכנס למדינה. זה לא שאני מעלים מס בארץ. הכסף שלי נמצא בחו"ל.

אגב, כבר שנה שלא עבדתי מסיבות רפואיות, אז לא ממש שילמתי מיסים.

את הדו"ח אני אשלם, זה ברור. לא אמרתי שלא.

בנושא הדו"ח של אתמול, כל העניין הוא שלא משנה אם צילמו אותי או מישהו אחר. זה הפרינציפ. האכיפה הזאת היא פשוט יותר מדי ואני לא מצליח להבין מה לעזאזל הם רוצים להשיג. כל מה שהם עשו זה להדאיג אותי, לעצבן אותי קצת בזמן נהיגה, להוציא אותי מריכוז כי אני צריך להסתכל כל הזמן לשוליים ולקחת בן אדם נורמטיבי לגמרי ולגרום לו להרגיש עבריין כבד שכולם רוצים לדפוק אותו.

לגבי פגישה עם השרים, זו הייתה שאלה רטורית ואני חושב שהם יותר מדי תקועים בצורת המחשבה העקומה והמקובעת שלהם לגבי מה שנכון ומה שלא נכון.

צריך שקבוצה של מהנדסים יבואו אליהם עם סטטיסטיקות ועם הצעות, וככה יישבו ויראו להם שכל זה ממש אידיוטי.

אם המחקרים יראו שאין כל קשר בין מהירות וגרימת תאונות בכבישים מהירים, וגם יפרסמו את זה ברשת ובערוצי החדשות, אני לא חושב שהם יאפשרו לעצמם עוד פדיחות אידיוטיות וייצטרכו להודות בעובדה שהם עושים את זה רק כדי לקבל כסף.

אני אארגן באיזושהי צורה מצלמת וידאו באוטו שלי שתצלם את המהירות ואת התנועה מסביבי בכמה נסיעות רגילות לגמרי בכביש החוף, ועם מכוניות שונות.

ככה הם יראו שהתנועה שם באמת הרבה יותר מסוכנת על 90 (כי כולם מתפרעים ועוברים אותך על 130 בכל מקרה, תוך כדי שהם נדחפים לנתיב).

ממה שאני מורגל אליו, על 90 זה ממש מסוכן אבל על 120-130 אתה פשוט יוצא מתל אביב ולא נוגע בבלמים וגם לא מוריד מהילוך חמישי (או שישי) עד חיפה.

הבעיה הכי גדולה היא שהחוקים איבדו את המשמעות והלגיטימיות שלהם כי הם לא הגיוניים, כמו הורה שצועק על הילדים שלו כל הזמן בלי שום סיבה ונותן הוראות מטומטמות.

אני לא מכיר בן אדם אחד שנוסע לפי המהירות המותרת, במיוחד כיום, כשכל מאזדה 3 משייטת לה בלי שום בעיה על 150 (ואת זה אני רואה כל יום).

פורסם

בקיצר, סתם רשמת ברגע של יציאה מהבטן.

ואתה גם סותר את עצמך: כתבת:

(כי כולם מתפרעים ועוברים אותך על 130 בכל מקרה, תוך כדי שהם נדחפים לנתיב).

אז למהירות, יש קשר לעבירות, עובדה, אם כולם היו נוסעים 90 או 100 , מחוץ לעיר בקו ישר, אז לא היו חותכים. (כמו שכאן, בניו יורק, לא חותכים, כי נוסעים בשורות). אף אחד לא מרביץ 130 קמש. אם כתוב 55 מייל, לא יעברו 65 מייל.

לא רוצה לספר לך, מה יקרה לאחד שיעבור. אם לא באותה הנסיעה, אז באחת אחרת ובהקדם, הוא יתפס.

יקרעו אותו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש מצב שהרכב שלך פשוט נראה חשוד/מפוקפק ולכן עוצרים אותך כל הזמן.

דרך אגב, אתמול נסעתי בכביש החוף בסביבות 20:00 מת"א לכיוון צפון , חזרתי לכיוון ת"א בשעה 22:30 וחזרתי חזרה בסביבות 1:00 ולא ראיתי שום ניידת. (ואני בסריקה מתמדת של השוליים כל הזמן)

(ובוא נגיד שלא נסעתי 110.)

בכל מקרה, צריך לדעת ולהשלים עם כך שבימי שישי הכביש מועד לפורענות מבחינת ניידות וצריך לדעת לנהוג בתבונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...