Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע נכנסתי הביתה אחרי נסיעה מרמת השרון לקריות.

ראיתי בדרך לפחות 6 ניידות עם ממל"ז בכביש החוף.

כנראה שהנסיעות ביום שישי בלילה במהירויות "נורמאליות" נגמרו ועכשיו צריך לנהוג עוד חצי שעה בלילה עם חשיכה די מוחלטת ומשעממת בחלקים רבים של הכביש ולהיות יותר חשוף לתאונות.

במקום שעת נסיעה מתל אביב לחיפה, עכשיו זה לוקח שעה וחצי.

יחי משטרת ישראל... :?

הם עמדו במיקומים הידועים? או שיש לך משהו לחדש לנו?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגלל חיות אדם כמוך שמרביצים על הדשבורד לצלילי מושיק "גבות" עפיה במקום לשים שתי ידיים על ההגה, יש לנו מאות הרוגים בשנה.

הייתי ציני, למקרה שלא הובנתי :lol: איזה רציני אתה. מי שומע מושיק עפיה?! ואיך אפשר להרביץ על הדשבורד ממושב הנהג? זה לא נוח.

אז אני אסביר, על חשבון הריסת הפאנץ': יש שטוענים (ביניהם גם העו"ד עם המיאטה NC, שכחתי את שמו) שאם אני כותב בפורום שנסעתי 300 קמ"ש בכביש החוף, זה נחשב הודאה, ולכן אני עלול להסתבך. לכן, יש כאלה שכותבים "נסעתי 300 קילומטר בשנה, או מטר בשנייה". אני רציתי לומר שאני "מרביץ במהירות", אבל כדי לשבש ראיות (באמת כתיבה בפורום נחשבת הודאה?) - כתבתי שאני מרביץ על הדשבורד לצלילי מושיק עפיה. יש מבין?

זאת אחת ההודעות ההזויות שכתבתי, אבל אתה התחלת :wink:

פורסם
יוסי, לנסוע בכביש החוף יותר מ-120 בלילה, זה טיפה מסוכן לטעמי בהתחשב בכך שהכביש לא מואר.

בגלל זה אני שונא לנסוע שם בלילה.

כביש החוף צפונית לנתניה אתה מתכוון.

עד שם מואר בסדר גמור.

יוסי, הטמפרה (אני כבר לא עוקב במה אתה נוהג) מגיעה ל140 ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הייתי ציני, למקרה שלא הובנתי :lol: איזה רציני אתה. מי שומע מושיק עפיה?! ואיך אפשר להרביץ על הדשבורד ממושב הנהג? זה לא נוח.

בלה, בלה, בלה...

זאת אחת ההודעות ההזויות שכתבתי, אבל אתה התחלת :wink:

סתם יצאת חומוס :p

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה ממש אידיוטי לאכוף מהירות. מהירות לא הורגת, הפרשים של 120 קמ"ש בין רכב אחד לרכב שני (כששניהם לאותו כיוון!) זה מה שהורג.

תיקון: מהירות לא הורגת. זו התאונה שהורגת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אהבתי את התיקון, מצטרף לדעתו של הבחור שמעליי.

וליוסי - מהירות זה פויה, סע לאט, הכי חסכוני בדלק... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תיקון: מהירות לא הורגת. זו התאונה שהורגת.

תאונה לא חייבת להיות קטלנית, המהירות משפיע עד כמה תאונה תהיה קשה או לא (או קטלנית).

וכמובן ככל שמהירות תהיה גבוהה יותר כך פוחת הצורך באמצעי בטיחות ברכב. כלומר 140-160 קמ''ש אפשר גם לנסוע עם פיאט אונו שנת 1992, לא חייבים לקנות בימר חדשה כדי להרגיש "בטוחים".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום

כאיש משטרה לשעבר אחרי שירות של כ- 20 שנה מהן כ-15 ביחידת התנועה

המשטרה הולכת על מה שהכי קל לה בביהמ'ש שימו לב על מה תופסים

מה שיותר מגוחך המפכ'ל נתפס במהירת של 183 קמ'ש מה נסגר עם זה?

גם ביהמ'ש הביע את חוסר תמיכתו הנושא "תפיסת" השיכורים שנוהגים והעלה את הרף מ-250 מל' ל-350 מל'

וזאת עקב כך שהמכשירם לא עוברים כיול לפני ההפעלה שלהם שנדרש מידיי ערב - לפני הפעלתם

כך כפי שכתבתי איך שנוח להם ומה שהכי קל

אני קבלתי דו'ח על חניה כביכול על המדרכה במקום שהוא חלק ממוסך ורשום בטאבו והבאתי לשופט כולל התרשים

הוא לא קיבל את זה ופתר אותי ב-"תגיד תודה שאני לא קונס אותך על ביזבוז זמנו של ביהמ'ש "

זה שופט בישאל?!

בקיצר מחפשים את האגורה מתחת לפנס ולא היכן שהיא אבדה.

נא השתדל לעשות שימוש נבון בסימני השאלה ולא לגמור לנו את מלאי שלהם.

פורסם

שלום

לגבי מהירות צריך להיזהר מגורם נוסף והוא הצירעה שאינני יודע מה אופן פעולתו למרות שבכתבה ב-TV אמרו שהוא מאתר

ממרחק של 1 ק'מ - אני לא מבין איך הוא יכול לדעת איזה רכב טס מכל הרכבים או שהם תופסים רכב שנוסע בודד

• תוכן חדש...