Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נכנסתי הביתה אחרי נסיעה מרמת השרון לקריות.

ראיתי בדרך לפחות 6 ניידות עם ממל"ז בכביש החוף.

כנראה שהנסיעות ביום שישי בלילה במהירויות "נורמאליות" נגמרו ועכשיו צריך לנהוג עוד חצי שעה בלילה עם חשיכה די מוחלטת ומשעממת בחלקים רבים של הכביש ולהיות יותר חשוף לתאונות.

במקום שעת נסיעה מתל אביב לחיפה, עכשיו זה לוקח שעה וחצי.

יחי משטרת ישראל... :?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמת לאמיתה. אמש שבתי לי מן העיר הגדולה אל ביתי שבספר. הניידות עמדו להן במקומותיהן הרגילים, אולם נדמה שהפעם השוטרים טרחו להסתוות יותר מן הרגיל.

צפונית למחלף פולג בד"כ עומדת ניידת לכיוון צפון מתחת לגשר של אזה"ת החדש של נתניה. הפעם השוטר בחר לעמוד בניצב לכביש החוף, על שטח ההפרדה שבין כביש החוף לנתיב ההשתלבות המגיע מאזה"ת, תוך שהוא מסתייע במעקה הבטיחות להסוואה.

איזה מזל שפנסי רכב שנסע בנתיב ההשתלבות העירו את תשומת לבי בזמן לכך שיש משהו חשוד על השוליים.

פקחו עיניים היטב וסעו בזהירות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היום ב-1:00 בלילה חסמו לגמרי כביש ת''א-ירושלים בשני הכיוונים ע''י ניידות רבות והרבה שוטרים. בדקו כל רכב ורכב, נתנו לכל נהג לנשוף. אני הייתי בהתחלה של המחסום, לפניי היו "רק" כ-30 מכוניות ולקח לי בערך 30 דקות להתקדם עד למחסום. אני לא מתאר לעצמי עד לאן הפקק הגיעה וכמה זמן אנשים עמדו בכביש. כאשר אני נשפתי ראיתי כבר במוו שחורה שהוחרמה ע''י המשטרה וגם איזו פורד שינה, וזה רק התחלה של הבדיקות. אם מישהו יודע כמה ארוך היה הפקק ומה היו התוצאות של ה"פשיטה" אשמח להתעדכן. אני (כמו בערך ב-10 שנים האחרונות) אוסר על עצמי לשתות אפילו מיליגרם של אלכוהול, למרות שחזרתי מאירוע. לחלק מהאנשים שם ממש לא היה מזל. ראיתי סובארו ישנה ובה 4 בחורות שחזרו מת''א והנהגת הייתה שיכורה ונתפסה. זה היה נראה כי כל האירוע משעשע אותן.... צחקו וציחקקו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
היום ב-1:00 בלילה חסמו לגמרי כביש ת''א-ירושלים בשני הכיוונים ע''י ניידות רבות והרבה שוטרים. בדקו כל רכב ורכב, נתנו לכל נהג לנשוף. אני הייתי בהתחלה של המחסום, לפניי היו "רק" כ-30 מכוניות ולקח לי בערך 30 דקות להתקדם עד למחסום. אני לא מתאר לעצמי עד לאן הפקק הגיעה וכמה זמן אנשים עמדו בכביש. כאשר אני נשפתי ראיתי כבר במוו שחורה שהוחרמה ע''י המשטרה וגם איזו פורד שינה, וזה רק התחלה של הבדיקות. אם מישהו יודע כמה ארוך היה הפקק ומה היו התוצאות של ה"פשיטה" אשמח להתעדכן. אני (כמו בערך ב-10 שנים האחרונות) אוסר על עצמי לשתות אפילו מיליגרם של אלכוהול, למרות שחזרתי מאירוע. לחלק מהאנשים שם ממש לא היה מזל. ראיתי סובארו ישנה ובה 4 בחורות שחזרו מת''א והנהגת הייתה שיכורה ונתפסה. זה היה נראה כי כל האירוע משעשע אותן.... צחקו וציחקקו.

טוב מאוד, שיעשו את זה כל שבוע, גם בכל היציאות מאזורי הבילוי. זה פשוט מכה, כל סוף שבוע בחזרה הביתה אחרי בילוי אני נתקל בנהגים/ות נוהגים מסטולים לגמרי, מפחיד להיות איתם על הכביש.

פורסם

אני בעד שיעשו אכיפה רצינית לכל מי ששותה ולחלאות האלו שמהבהבים עם האורות מאחורי בזמן שאני עובר מישהו. כאילו ש140 זה לא מספיק למישהו...

יש המון אנשים שמחליטים לעקוף מצד ימין אחרי שאני כבר מאותת והתחלתי לעבור נתיב ימינה כדי לתת להם לעבור.

בדרך כלל הם בAUDI, מרצדסים, BMW סדרה 7, לאנד קרוזרים או פשוט במאזדה 3 (שוב, ימי שישי בכביש החוף).

זה, אגב, נתון סטטיסטי ולא דעה קדומה. אני תמיד זוכר את אלו שעושים את זה סתם כדי להתגרות באנשים.

זה ממש אידיוטי לאכוף מהירות. מהירות לא הורגת, הפרשים של 120 קמ"ש בין רכב אחד לרכב שני (כששניהם לאותו כיוון!) זה מה שהורג.

פורסם
זה ממש אידיוטי לאכוף מהירות.

זה עדיין לא חוקי.

אני לא מבין מה יש לך לדאוג, אם נסעת 120 קמ''ש ומישהו רצה להתעסק איתך תקבל קנס קטן וסע לשלום. לפי דעתי הדגש הוא על מהירויות גבוהות בהרבה מזאת שאתה נסעת ומבחינת המשטרה אם זה לא לשלול רשיון אין טעם לעצור כל אחד סתם ולבזבז חצי שעה על דוח של 250 שקל. כאשר יש פשיטות כאלה הם בדרך כלל הולכים ב"גדול".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

איזה מוזרים אנשים... חוסמים את הנתיב שמאלי כשהם על זוחלים על 140 ולא נותנים לעבור אותם :lol:.

מרגיז הא?! סתם סתם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה עדיין לא חוקי.

אני לא מבין מה יש לך לדאוג, אם נסעת 120 קמ''ש ומישהו רצה להתעסק איתך תקבל קנס קטן וסע לשלום. לפי דעתי הדגש הוא על מהירויות גבוהות בהרבה מזאת שאתה נסעת ומבחינת המשטרה אם זה לא לשלול רשיון אין טעם לעצור כל אחד סתם ולבזבז חצי שעה על דוח של 250 שקל. כאשר יש פשיטות כאלה הם בדרך כלל הולכים ב"גדול".

זה ברור.

אני באופן אישי שמתי מוזיקה לטינית רגועה ושרתי כל הדרך לעצמי על 90 קמ"ש בנתיב הימני.

לי האכיפה לא היוותה בעיה בכלל במקרה הזה.

הבעיה היא שישנם מקרים שבהם תנאי הדרך מאפשרים את זה אז נוסעים יותר מהר אם אין רכבים אחרים. אני לא רואה פסול כלשהו בנסיעה מהירה, רק בנהיגה מהירה ופרועה או עם רכב לא תקין.

אגב, לפני קיסריה (איפה שאין אורות בכלל) היו שני אידיוטים עם בגדים שחורים שניסו לתפוס טרמפים באמצע הכביש וקפצו לי כמעט לנתיב. לא ראיתי אותם עד שהם היו ממש לידי. כשראיתי היום בבוקר שדרסו מישהו על כביש החוף, שיערתי שזה אחד מהם, למרות שזה קרה בכניסה לחיפה.

זה מה שהכי מפחיד אותיף לדפוק לעצמי את החיים שלי בגלל שהם קופצים לכביש.

בלי קשר, זה ממש לא משנה במקרה הזה אם הייתי על 90 או על 200, למנוע דריסה בכל מקרה אי אפשר במקרה הזה.

פורסם

יוסי, בלי קשר לכן אכיפה או לא אכיפה, לטובתך ולטובת הציבור, לא הייתי ממליץ לנסוע 140 קמ"ש בכביש החוף על רכב אספנות, אלא אם זה פרארי בייבוא אישי :lol:

פורסם
זה ברור.

אני באופן אישי שמתי מוזיקה לטינית רגועה ושרתי כל הדרך לעצמי

יוסי, למענך ולמענם של כל ילדי ישראל אנא אל תעשה זאת שוב!! :lol:

פורסם

מצטרף. גם אתמול בלילה וגם במהלך היום (שבת), כביש החוף שרץ ניידות עם אקדחי לייזר.

ואני נתקלתי בטרמפיסטים ההזויים עם הבגדים הכהים דווקא לפני מחלף חבצלת (בסביבות 2 ומשהו בלילה).

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

יוסי, לנסוע בכביש החוף יותר מ-120 בלילה, זה טיפה מסוכן לטעמי בהתחשב בכך שהכביש לא מואר.

בגלל זה אני שונא לנסוע שם בלילה.

פורסם
זה ברור.

אני באופן אישי שמתי מוזיקה לטינית רגועה ושרתי כל הדרך לעצמי על 90 קמ"ש בנתיב הימני.

לי האכיפה לא היוותה בעיה בכלל במקרה הזה.

הבעיה היא שישנם מקרים שבהם תנאי הדרך מאפשרים את זה אז נוסעים יותר מהר אם אין רכבים אחרים. אני לא רואה פסול כלשהו בנסיעה מהירה, רק בנהיגה מהירה ופרועה או עם רכב לא תקין.

אגב, לפני קיסריה (איפה שאין אורות בכלל) היו שני אידיוטים עם בגדים שחורים שניסו לתפוס טרמפים באמצע הכביש וקפצו לי כמעט לנתיב. לא ראיתי אותם עד שהם היו ממש לידי. כשראיתי היום בבוקר שדרסו מישהו על כביש החוף, שיערתי שזה אחד מהם, למרות שזה קרה בכניסה לחיפה.

זה מה שהכי מפחיד אותיף לדפוק לעצמי את החיים שלי בגלל שהם קופצים לכביש.

בלי קשר, זה ממש לא משנה במקרה הזה אם הייתי על 90 או על 200, למנוע דריסה בכל מקרה אי אפשר במקרה הזה.

דווקא כן אפשר למנוע דריסה. בכביש חשוך לגמרי מסוכן לנסוע מהר, במיוחד כשיש תנועה ממול שמונעת ממך להדליק אור גבוה.

אם הייתי נוסע יותר מ-100 באותו לילה חשוך, הייתי פוגע בטוסטוס שנסע לפניי ונשרפו לו האורות האחוריים. תמיד יש הפתעות.

לעומת זאת, בשעות הקטנות של הלילה כשהכביש מואר ופנוי (אין רכבים בנתיב ליד/או שיש תנועה דלילה מאוד - כלומר אין סכנה למעבר נתיב פתאומי מצידם) - אני מרשה לעצמי להרביץ. (לכל המתחסדים, התכוונתי להרביץ על הדש-בורד בתיפופים לצלילי החדש של מושיק עפיה).

פורסם

בגלל חיות אדם כמוך שמרביצים על הדשבורד לצלילי מושיק "גבות" עפיה במקום לשים שתי ידיים על ההגה, יש לנו מאות הרוגים בשנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...