Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתתי. שירות מלא ואני נכנס לקבע אוטוטו. אולי קשה לך לקבל את הדברים מבחור כמוני, שנתן למדינה.

אולי זה נכון.

אבל, המונולוג שלך עושה רושם רע מאוד.

תדפיס ותשמור אותו, בעוד כמה שנים כשתקרא אותו שוב לא תבין איך כתבת דבר כזה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתתי. שירות מלא ואני נכנס לקבע אוטוטו. אולי קשה לך לקבל את הדברים מבחור כמוני, שנתן למדינה.

לדעתי, תרמתי הרבה הרבה הרבה יותר מכולם פה, מבחינת צבא. השירות שלי כלל פרס ראמ"ן, אם זה אומר לכם משהו.

אני בד"כ לא מתרברב, אבל בדיון הזה זה הכרחי, הצלתי אלפי חיי בני אדם, כן אני לבד (הפרוייקט שבזכותו זכיתי בפרס).

מה שמצחיק זה, שאך ורק מקריאת ההודעה שלי, הנחת שלא שירתתי בצבא.

זה אומר בצורה זו או אחרת, כמה אתה מושפע תודעתית.

קודם כל כדאי שתחזור למצב הלא מתרברב , לא אני ולא אתה יודעים מה כל אחד עשה ומי תרם יותר , לפי הפרס שקיבלת ולפי זה שאתה בצבא עושה פרוייקטים , אני מעריך ( ויכול להיות שאני טועה ) שלא יצא לך לחוות יותר מידי אש בצבא, ובאמת כדאי שנשאיר את הויכוח של מי תורם יותר לפעם אחרת .

מה שחשוב זה שאתה תורם את שלך , ברגע שעשית את זה יש לך את כל ההצדקה גם לבוא בטענות , לא משנה שלדעתי אתה טועה בגישה ( ולא חסרות לי טענות לצבא).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הנסיון לערבב,והמחשבה שכולם נחותים ממך.

ידידי, אתה כנראה רואה את הנסתר כי גם אם תחפש לא תמצא איפה כתבתי משהו שממנו היה אמור להשתמע שמישהו נחות ממני.

אבל שוב, קטונתי.

מורכב מאנשים שמכנים אותם "מפקדים" ומהמצאה תודעתית שקוראים לה "קצין".מעניין שההמצאה ה"תועדתית" הזאת קיימת בכל צבא בעולם,אבל בוא נפץ לנו את המיתוס ותוכיח לנו איך צבא (או כל אירגון אחר לצורך העניין) מתקיים ללא היררכיה.

אין שום הבדל בין "מפקדים" או "קצינים" לאנשים רגילים.אף אחד לא טען שיש הבדל,כולנו בשר ודם.

כל הצבא הוא בית זונות גדול, מקום מפלט לאנשים שלא היו כנראה (לא כולם) מצליחים באזרחות.אתה צודק, ולראייה גל הירש שפשוט כשל באזרחות (ועוד אחרי ש"כשל" במלחמה ופוטר מהצבא),דן חלוץ שגם כשל באזרחות וממש לא סוגר את החודש כיום,שאול מופז שחותם אבטלה. או שאלה קצינים בכירים מדי וצריך לרדת בסולם הדרגות ואז נגיע לאלה שלא מצליחים באזרחות ?

מה רע בלבוא ב9 ללכת ב5 ולהרוויח 6 עם מליון הטבות כאלו ואחרות. אם הייתי עובד באזרחות את כמות השעות שעבדתי בצבא,גם בתור מנקה רחובות הייתי מקבל משכורת גבוהה פי 3.

הרי מה רע בלהרגיש "חזק" במערכת? לעומת עשרות אלפי חיילים נמוכים ב"דרגתם" ממך? שוב, כל ארגון צריך היררכיה, לא כדי להראות שיש חזקים ויש חלשים,אלא כדי להמשיך להתקיים.

פשוט למדנו לחיות עם זה, ולשתוק, כמו כולם. אלו שלא, יצאו לקורס קצינים, אם בשביל ה"כח" הוירטואלי שהם מקבלים,או בשביל להיות רש"צ באזרחות. נכון,הפנטזיה הכי גדולה של כל אחד שיוצא לקורס קצינים זה להשתחרר מהצבא ולהיות ר"צ באורנג' או אחראי משמרת בבית קפה.עד היום אני שובר את הראש איך טסתי לחו"ל בזמן שיכולתי להיות אחראי קבלה במלון ליד הבית שלי.

כשאנחנו צריכים לשלם לדוסים כסף, ולשרת 3 שנים ולצאת עם שריטה פסיכולוגית עמוקה(לשיטתך כל מי שסיים 3 שנים יוצא שרוט,חבל שאף אחד לא עלה על זה לפנייך,אולי במקום שכל סטודנט שלישי ילך ללמוד משפטים,הוא ילך ללמוד פסיכולוגיה), כשהם מתכופפים כל היום וקוראים לזה "דת", לא הייתי קורא למשפט הזה מציאותי. כשהמדינה שלנו מקבלת קסאמים, מחבלים שרוצחים ילדים קטנים ללא הבחנה ושולחת בחזרה דלק ומים, אני מרגיש פחות מחויב.תפסיק לבלבל את המוח, תתעסק במה שאתה יכול להשפיע עליו ולא במה שאין לך שליטה עליו.

כשכל אחד מאיתנו מרגיש נבגד על ידי המדינה הזו (ללכת לכלא - סיוט פסיכולוגי, על זה שפיהקנו בטקס - בלי כוונה. ללכת לכלא כי ירית למחבל בזין ולא ברגל ומליון דוגמאות אחרות נוספות), אני מרגיש פחות ופחות מחויב.

אתה מוכן להראות לי את התקדים שאתה מדבר עליו,שמישהו ירה על מחבל והלך לכלא ?

.

סליחה שאני אומר את זה,אבל כתבת כאן חתיכת גיבוב שטויות. שאפו !

תסלח לי שאני מפקפק באמינותך אודות שירותך הצבאי המפואר,בדרך כלל מי שבאמת תורם לא הולך לספר ברש גלי על אלפי (מליוני?) האנשים שהציל ועל האותות והפרסים שקיבל,ובו זמנית כותב את כל השטויות שכתבת פה.

זה פשוט לא הולך יחד.

זה לא שאני חושב שהצבא חף מטעויות,הצבא רחוק מלהיות מושלם,זו מערכת מסורבלת ואכן יש בה לא מעט גורמים שלא מתאימים, אבל בין זה ובין להתחיל לכתוב דברים חסרי בסיס ו"לירות באוטומט" לכל הכיוונים,המרחק איך לומר- רחוק מאוד.

בניגוד למה שאתה כותב,לא מכיר הרבה אנשים שהגיעו לצבא ויצאו שרוטים כמו שאתה מתאר, רוב השרוטים שאני מכיר שהשתחררו מהצבא היו שרוטים עוד לפני כן, המשכורות שאתה מדבר עליהם-אתה חיי בסרט,ולא יודע מאיפה הבאת את ההמצאות ה"תודעתיות" האלה שלא צריך קצינים,כנראה הושפעת יותר מדי מציטוטי דבריו של אחד,מר גל הירש שהירבה בשיחות על משימות תודעתיות והסתערויות נחילים.

שוב אומר, הצבא זה "נטל" שצריך להתחלק בין כולם,ולא משנה באיזה תפקיד בוחרים להציב אותך,בין אם לוחם ב-ש' 13 או שקמיסט בקריה.

לבוא ולהגיד כל הזמן "אני נגד השתמטות" זה יפה,אבל לעשות מלחמות כל הזמן ולשרוף חצי מהשירות שלך על כלא ו\או ג'-ים זו גם השתמטות,פשוט השתמטות של אחד שלא מצליח לצאת מהמערת.

ושוב אני כותב,ויוסי פרנקוס ציין את זה גם בשרשור אחר, הפורום הזה לא צריך לשמש במה לאנשים ללמוד איך להשתמט מהצבא, או למטרות לימוד כמה הצבא "חרא", גם ככה אחוזי הגיוס במדינה עומדים היום בשפל (על פי משוואת השרוטים של MAX, על כל אחד שמתגייס לצה"ל יש משתמט שצריך ללכת ללמוד פסיכולוגיה כדי שאחרי שיסיים את 3 שנות הלימוד יוכל בהתאמה לטפל בשריטה של זה שהשתחרר מצה"ל).

יש מספיק פורומים וקבוצות דיון כאלה ואחרות שעוסקים רק בשאלה מה להגיד אצל הקב"ן,איך להשתחרר מהצבא וכו', אין צורך שגם הפורום הזה יהפוך להיות פלטפורמה לדברים האלה, ביחוד שיש כאן כאלה שכן תרמו מעצמם וגם איבדו בדרך חברים\קרובי משפחה\פקודים, והם צריכים לשמוע את השטויות האלה שאנשים פה מוציאים מהמקלדת שלהם.

חופש ביטוי הכל טוב ויפה,אבל גם צריך להיות איזשהו גבול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שוב אני חוזר, אתה לא קצין בגבעתי כרגע.

אתה לא תקבע איפה הגבול פה.

נו, גימלים? לא פייר? הייתי חולה לפי ממצאי הרופא.

ושקמיסט על פרופיל 45? שבריא כמו שור אבל חירטט לרופא?

עידן,אתה כבר לא ילד שים לב לכמה שטויות שאתה מערבב.

פורסם
אמרת לקב"ן שאתה רוצה להתאבד? אשפוז? שחרור מהצבא? מה הנוהל?

אני לא יודע מה הנוהל, אבל קרוב משפחה שלי קב"ן ומישהו פעם איים עליו בהתאבדות. אז הקב"ן הכניס אותו לכלא בלי שרוכים בנעליים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...