Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכל השירשור הארוך הזה מה צריך לעשות כדי באמת לצאת מהצבא הארור הזה ?

אסף

ארור ?

הצבא הזה הוא מה שדואג לזה שאתה תחייה במדינה הזאת.

מה קרה קצת קשה לך?

אני ועוד הרבה מאוד חיילים נשלחנו למלחמה עם ציוד מעפן , ועם פקודות הזויות ואני לא חושב לרגע להגיד הצבא הארור הזה , יש המון חרא בצבא , אבל מכאן ועד ארור הדרך ארוכה .

אתה רוצה לצאת משם ?

אתה חתיכת אגואיסט

בכל מקרה הפז"ם דופק תחכה בסבלנות זה נגמר בסוף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידעתך, להגיד "אני רוצה להתאבד" כרוך באיבוד הרישיון אוטומטית (במידה וכמובן הקב"ן חושב שאתה אובדני), וישנה אפשרות מעולה שתקבל אישפוז בכפיה.

מה אתה טוען - שאיום בהתאבדות, נסיון התאבדות (אמיתי או לכאורה) או עצם השחרור על סעיף נפשי מהצבא מביאים לפסילת רשיון נהיגה באופן אוטומטי?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
נו באמת.

בטח כשתחזור מהנפקדות הנוכחית תגיד שאתה רוצה להתאבד.

כראייה לכך שאתה מתכוון לזה, תוכל לתת לקב"ן קישור לשרשור על התאבדות בפורום רכבים.

אני משוכנע שהוא יאמין לך.

רק על זה הייתי שולח אותך לקב"ן.

getz

בגלל אנשים שכמותך, אשר נותנים במה לאתרים כאלה, מצב ההשתמטות הוא כזה שכל קקה קטן נהייה גיבור גדול ומספר לכולם איך הוא "דפק ת'מערכת" (לרוב ילווה ב "!!!1!11!!1!!")

קב"ן פסיכולוג לא מחליט על שחרור מהצבא.

קב"ן פסיכיאטר לא עושה תפקידי קב"ן בסיס אלא משרת כפסיכיאטר מחוזי.

בתור חופ"ל לשעבר של 4 פלוגות טירונים (בין הייתר) היה לי ככה:

לפחות 30 חיילים שאיימו להתאבד. כולם "כוכבים".

כולם סיימו שרות בחייל, למעט אחד שעבר לשריון.

2 שיצאו מהצבא.

שניהם לא פנו לאף אחד.

הראשון היה סכיזופרן.

(באמצע מטווח התחיל לראות בניינים. לקח לנו שעה להבין שהוא רציני. אחרי שעתיים היה בדרך לפסיכיאטר מחוזי. אחרי 36 שעות הוא כבר היה אזרח)

השני היה חייל מצויין, לא פחות!!!

יום לפני ההשבעה הוא יצא הבייתה להפנייה.

ביום של ההשבעה שלו הוא דפק לעצמו כדור בראש מתחת לגשר בעיר מגוריו.

תחשוב איך אמא שלך תרגיש כשהיא תגלה (והיא תגלה) שהבן שלה בכלא כי הוא איים להתאבד.

מקווה שתתבגר, ומהר.

חבר שלי לטירונות איים כל הזמן בהתאבדות, היה בטיפול סדיר אצל קב"ן, קיבל תאריך לשחרור (לאחר שישלים שנה של צבא - לפי רצונו) והתאבד שבועיים לפניו.

אין בנושא הזה כללים ברורים לכאן ולכאן, והדבר המשמעותי ביותר שגורם לאדם להתאבד הוא מצבו הנפשי קודם לגיוסו.

ראה הרחבה בדוקטורט של ד"ר ירדן קציר על התאבדויות בצבא. לדעתי נמצא במכון סאלד.

פורסם

וואלה,

חבורה של קשקשנים רובכם.

אני לא מחפש להשתמט,ולא מחפש נעליים...

הפורום זה במה לצדקנות יתר זה אני כבר יודע...

ד"א, כל מה שאמרתם פה שטויות ואני מוכן להוכיח לכם...

גם אם לא בא לי לעשות צבא, כל מי שחושב שדמות שאני לא מכיר מהפורום תשנה את זה- חי בתוך בועה.

חלק מ "המורעלים" היו אלה שבשרשור על קצינים והרכבים שהם נוסעים בהם אמרו רק דברים שליליים על הצבא.

והחלק השני, עשו את רוב השרות שלהם בתור שקמ"יסטים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163735&highlight=%D7%A6%D7%91%D7%90&page=3

הדו פרצופיות חוגגת, אבל כרגיל ....

אם הייתי רוצה להשתחרר, הייתי הולך גם עם חולצה "השתחררתי", כי אם עשיתי את זה זה כנראה נראה לי נכון באותו רגע...

ואני לא סותר את עצמי, לא מתחרט, אהה ואני גם לא אתנשא על אחרים כמו שחלקכם עושים פה.

לקחתם שאלה פשוטה, וכרגיל הפכתם אותה לדיון על חוויות מהצבא ," ומשפט הצדק היומי שלי".

אני אישית נגד,ישראלים שנושאים לחו"ל לעבוד במקום לפתח את המדינה... עידן,נו נו נו ברחת מהארץ? פגעת בכלכלה,במשק,ובמצב הבטחוני (עשית מילואים בזמן האחרון?).

שכל אחד יתעסק בענייניו, כשאתה נכנס למסעדה והמלצר שואל אותך מה אתה רוצה לאכול - אתה לא עונה לו למה אתה לא בוחר סטייק בקר,אלא עונה לו מה אתה כן רוצה להזמין.

פורסם

בשירשור הצפציפי שהבאת לא התלוננתי על הצבא, ברבים אחרים כן .

יש לי טענות לצבא מפה ועד קטמנדו .

אבל מכאן ועד ללכת הביתה המרחק גדול .

בהודעה השניה שלי בשירשור הזה כתבתי שהלוואי שאני טועה ואתה באמת רק שואל שאלה היפוטתית, לפי הקישורים שהביאו ,אני לא בטוח שטעיתי.

בכל מקרה אני מאחל לך המשך שירות מועיל ויעיל , ושיחרור נעים בבוא היום .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
בשירשור הצפציפי שהבאת לא התלוננתי על הצבא, ברבים אחרים כן .

יש לי טענות לצבא מפה ועד קטמנדו .

אבל מכאן ועד ללכת הביתה המרחק גדול .

בהודעה השניה שלי בשירשור הזה כתבתי שהלוואי שאני טועה ואתה באמת רק שואל שאלה היפוטתית, לפי הקישורים שהביאו ,אני לא בטוח שטעיתי.

בכל מקרה אני מאחל לך המשך שירות מועיל ויעיל , ושיחרור נעים בבוא היום .

האמת?

פעם הייתי נגד השתמטות באופן כבד, אבל חייל שרואה גחל"ת בכלא 4 אחרי כמה עריקויות,ואז מאלתרים לו מקצוע?

אז מה הטעם להחזיק אותו בצבא?

העיקר שהוא חוזר באוטובוס עם מדים של צה"ל?

והעיקר לספר לדודה ש "מוטי בצבא".... ששש שהשכנים לא ידעו שהוא שקמי"סט או חס וחלילה ישתחרר.

אם לא יוציאו אותי מהיחידה שלי,אני בסוף כן אשתחרר- אבל זה כבר לא עניינכם,תודה על העזרה.

אגב,בהתחלה זאת באמת הייתה סתם שאלה בעקבות ויכוח עם חבר :wink:

פורסם

מקס,

אתה חושב שבצבא טועים?

במקום לברוח, תחפש את הדרך לשנות.

משהו נראה לך עקום ואתה משוכנע בצידקתך - יש מספיק דרכים לגיטימיות לשנות את פני הדברים.

אל תשנה למענך, תשנה למען הסובבים לך. הצבא זה לא אתה, הצבא זה כולנו בעבר, בהווה ובעתיד.

תנסה לראות דברים בעיניים של הצד השני (המפקדים), את מכלול הדברים והשלכותייהם, תנסה להבין את הבעיות הניצבות מולם וכיצד אתה היית פותר את הבעיות אל מול מחויבות למשימות ולהוגנות.

נכון שהיום אתה קטן במערכת, אבל אם חשוב לך לשנות, תסתכל קדימה ותחשוב על דור העתיד ועל-כך שעד אז תהיה אולי מפקד שיכול להכתיב מדיניות טובה יותר.

תזכור את משפט המפתח - "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אישית נגד,ישראלים שנושאים לחו"ל לעבוד במקום לפתח את המדינה... עידן,נו נו נו ברחת מהארץ? פגעת בכלכלה,במשק,ובמצב הבטחוני (עשית מילואים בזמן האחרון?).

.

1.אני אומנם בחו"ל אבל עובד עבור חברה ישראלית,כך שאיך שלא תרצה,אני לא פוגע בכלכלה,אלא אפילו מנסה לעזור לה.

2.לפגוע במשק אני לא פוגע,כי זוג צעיר שבקושי מצליח לסגור את החודש הוא יותר "נטל" מאשר רווח למשק (ולכלכלה לצורך העניין).

3.במצב הביטחוני אני האחרון שאפגע, בניגוד אלייך שאת רוב השירות הצבאי שלך מעביר בכלא 4,המעצר היחיד שראיתי היה ביומיים הראשונים כשהתגייסתי,לא רציני גולני,נלחמתי כדי ללכת לגבעתי (המשך מורשת משפחתית),הגעתי לגבעתי ואחרי ביצוע מסלול לוחם הייתי מ"כ ובהמשך גם קצין (אני סגן במילואים).

מילואים עשיתי גם עשיתי,ובין היתר הספקתי לעבור בשירות מילואים ספק תאונת דרכים ספק נסיון פיגוע (אני הייתי רגלי בדיוק בין ההאמר לאביר כשהסמיטריילר החליט לנסות לעבור דרכנו ב-85 קמ"ש:

norm_844AB14D3E0E4315BC1B61AF673BA937.JPG

norm_D157B4AD0F8A43EFB9B278D7444C297D.JPG

norm_5D0731ED22764AB9A00EA94848EE7544.JPG

אחרי התאונת דרכים הזאת לא יכולתי לזוז חצי שנה,קיבלתי אחוזי נכות והורדת פרופיל,ויחד עם זאת הספקתי להתנדב (מרצוני ועל חשבוני) פעמיים ליחידת המילואים שלי,טרם הטיסה שלי.

מעבר לזה,למרות שאני בחו"ל,הודעתי להם שב"יום פקודה" אני עולה על הטיסה הראשונה שאני מוצא ומצטרף ליחידה (שוב, בהתנדבות,כי אני כבר לא חייב לעשות מילואים).

ומה איתך ?

אגב, אם היית מכיר את חברים שלי,היית יודע שאחד הדברים שהכי חשובים לי (בעיקר כשאני בחו"ל) זה לדעת תמיד מה קורה מבחינה בטחונית במדינה, והם יודעים שרק דבר אחד יכול היום להעלות אותי על טיסה שלא תכננתי: חס וחלילה מלחמה.

אפילו לאמא שלי אמרתי שביום שנפתחת מלחמה רצינית,אני מעלה אותה ואת אחייניות שלי על טיסה להונג קונג ואני עולה על טיסה לארץ.

אבל זה לא מעניין אף אחד,כי מטרת השירשור פה היא לא לבדוק למי יש יותר גדול,אז בוא אני אתן לך את העצה האולטימטיבית איך לצאת מהצבא:

תיקח את הנשק, תכוון לברך- ותירה.

זה ישירות לא יוציא אותך מהצבא,ישירות זה רק עלול להוביל לקטיעה של הרגל מהברך ומטה,אבל אחרי שתבריא ותסיים את הדפוק שקיבלת על זה שהיית מטומטם, אתה תשוחרר מהצבא (בהמלצה חמה מהקב"ן) כיוון ש....אתה מטומטם.

אז אומנם תסיים בלי רגל אחת,אבל היי, תיהיה מלך בקלאס (המשחק הזה של הילדות הקטנות).

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אחזיר את הדיון הזה לשאלתו המקורית של מקס.

(מניסיון) קב"ן לא רואים מהר. צריך לבוא או עם הפניה מרופא (שגם אותו לא רואים מהר) או עם חו"ד מפקד ואז לקבוע תור. אם תלך למרפאה, תעבור אצל החובש/ת ותגיד שאתה רוצה קב"ן, השאלה הראשונה שישאלו אותך זה אם אתה מרגיש שיש לך נטיות אובדניות. אם כן, אתה נכנס מהר מאוד לרופא, הרופא מוודא שיש לך נטיות אובדניות (שואל אותך שוב), רושם לך הפניה למיון פסיכיאטרי ולך מוצמד חייל מהמרפאה שישמור עלייך כל הדרך עד שתחזור מהמיון (או שתאושפז בכפיה).

בכל מקרה, אם המצב מאוד קשה, ומרגישים שחייבים לראות מישהו, אפשר תוך פחות משעתיים לסגור את העסק. אפילו באזרחות לא תמצא פסיכולוג תוך שעתיים שיקבל אותך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עידן,

אני עדיין מאמין שאתה דו פרצופי,וראים את זה בתשובה שלך.

מעצר בשביל להיות בגבעתי?

לדעתי מה שהצבא בחר לך זה מה שצריך להיות.

(לא באמת,פשוט אתה משחק על סירוב פקודה כשנוח לך...)

אגב,לא באמת אכפת לי כמה ומה אתה מרוויח.

פורסם
אני אחזיר את הדיון הזה לשאלתו המקורית של מקס.

(מניסיון) קב"ן לא רואים מהר. צריך לבוא או עם הפניה מרופא (שגם אותו לא רואים מהר) או עם חו"ד מפקד ואז לקבוע תור. אם תלך למרפאה, תעבור אצל החובש/ת ותגיד שאתה רוצה קב"ן, השאלה הראשונה שישאלו אותך זה אם אתה מרגיש שיש לך נטיות אובדניות. אם כן, אתה נכנס מהר מאוד לרופא, הרופא מוודא שיש לך נטיות אובדניות (שואל אותך שוב), רושם לך הפניה למיון פסיכיאטרי ולך מוצמד חייל מהמרפאה שישמור עלייך כל הדרך עד שתחזור מהמיון (או שתאושפז בכפיה).

בכל מקרה, אם המצב מאוד קשה, ומרגישים שחייבים לראות מישהו, אפשר תוך פחות משעתיים לסגור את העסק. אפילו באזרחות לא תמצא פסיכולוג תוך שעתיים שיקבל אותך.

א. ממש לא מסובך לראות קב"ן. בפרט לא לחיילים ביחידות לוחמות.

ב. תפסיקו לחזור על השטות של אשפוז בכפיה. זהו צעד חריג, שנעשה כמעט אך ורק במקרים של התקפים פסיכוטיים.

פורסם
האמת?

פעם הייתי נגד השתמטות באופן כבד, אבל חייל שרואה גחל"ת בכלא 4 אחרי כמה עריקויות,ואז מאלתרים לו מקצוע?

אז מה הטעם להחזיק אותו בצבא?

העיקר שהוא חוזר באוטובוס עם מדים של צה"ל?

והעיקר לספר לדודה ש "מוטי בצבא".... ששש שהשכנים לא ידעו שהוא שקמי"סט או חס וחלילה ישתחרר.

אם לא יוציאו אותי מהיחידה שלי,אני בסוף כן ישתחרר- אבל זה כבר לא עניינכם,תודה על העזרה.

אגב,בהתחלה זאת באמת הייתה סתם שאלה בעקבות ויכוח עם חבר :wink:

מקס גם שקמיסט זה תפקיד שמישהו צריך לעשות, ואם זה התפקיד שלך תעשה אותו טוב.

מעבר לזה , כן יש משמעות לזה שכולם בצבא (או רובם...) הבעיה היא שיש אנשים שבמקום לחפש איך הם יכולים גם לתרום משהו רק מחפשים איפה דופקים אותם , אני מכיר טבחים ושקמיסטים שהפכו עולמות כדי שהמטבח והשק"ם יהיו מקומות שכיף לבוא אליהם , וקיבלו בחזרה יחס מעולה מכל מי שמסביבם .

לגבי עידן , מי אתה יא יבחוש בן שלולית , שבקושי את הסדיר שלו שורד כמו חייל נורמאלי ,שתספור למילואמניק מה הוא עושה בשביל המדינה ?

אני בטוח שעידן כמו כמה אנשים שאני מכיר , יעלה על מטוס בשניה שיקרה משהו , אפילו אם כל מה שהוא יכול לעשות עם הפרופיל שלו זה לעזור במנהלות .

ואתה איפה תהייה בשעת מלחמה?

פורסם
א. ממש לא מסובך לראות קב"ן. בפרט לא לחיילים ביחידות לוחמות.

ב. תפסיקו לחזור על השטות של אשפוז בכפיה. זהו צעד חריג, שנעשה כמעט אך ורק במקרים של התקפים פסיכוטיים.

לא אמרתי שיאשפזו אותו בכפיה, אמרתי שזו אפשרות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא יודע איך הגעת למה וכמה אני מרוויח (שבאמת לא מעניינך).

יפה שאתה מאחל לי להזדיין,את זה אני עושה הרבה,אבל תודה על המחשבה !

:lol:

אני לא דו-פרצופי,ואני לא אומר שעל כל דבר שאומרים לך בצבא לעשות אתה צריך לומר אמן,אבל מצד שני,גם לא צריך על כל דבר שהצבא נותן לך להחליט שאתה נפקד\עריק\מתאבד.

לא יודע איפה ראית מה בדיוק אני מאחל לך,אין לי איחולים אלייך,ופחות מעניין אותי הזיונים שלך אז אני גם לא אומר לך ללכת להזדיין,אבל אני כן אאחל לך שתסיים 3 שנות שירות (חובה,אבל מי כבר סופר).

בניגוד אלייך אני לא חי בשום סרט,ולא עברתי לחו"ל כדי לנסות להפיק לך איזשהו סרט,ולפני שאתה דואג לשירות מילואים שלי,קודם תדאג לעשות 0.000000000000000000001 אחוז ממה שעשיתי בשנה הראשונה שלי בסדיר,אחרי זה נגיע למילואים.

חוצפן.

ובלי קשר לפותח השרשור,

שרשורים כאלה מייצגים בדיוק את המצב העגום בארץ,שיש כאלה שמוכנים לתת הכל למען הצבא (וזה לא שהצבא ארגון חף מטעויות, רחוק מכך) והמדינה (וזה לא שהמדינה נותנת משהו בחזרה), ויש את אלה שסוציומטים ומעניין אותם להיות תקועים רק בתחת של עצמם,וזולתם אף אחד לא מעניין אותם ומבחינתם כולם יכולים ללכת להשתגל.

עצוב,אבל זו המדינה שלנו,וזה העתיד שאליו אנחנו צועדים (בגאון?).

תחי מדינת ישראל.

נ.ב

אומי,למרות שהורידו לי פרופיל,את ההתנדבות שלי לא עשיתי בתפקיד מטה או מנהלה,אלא המשכתי את תפקידי כמפקד מחלקת חי"ר במילואים (סתם אנקדוטה שקפצה לי לעין :wink:).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן,אני בטוח שאתה מזיין ....

אתה מסתבר גם לא זוכר ממש מה אתה אומר...

איחלת לי לירות לעצמי ברגל וקטיעה?

אנשים כמוך גיבורים מאחורי המקלדת.

עידן,אתה עדיין ילד קח את עצמך בידיים ותאכל הרבה סושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...