Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה ייעוץ אמיתי ?

סבבה,אז תיהיה עם ראש פתוח ותנסה לקבל דברים שאומרים לך:

עד 120 גם לך ידידי.

מצטער המונח הזה בהקשר הזה מזכיר לי כמה תמונות לא נעימות ...

מעבר לזה אני מסכים עם כל מה שכתבת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מין מחלה בארץ, כל אחד מרגיש רגשי נחיתות ופראייר... במקום להתעסק בצרות שלו.

וחייל שלא משתמט ומעביר את זמנו מעריקות לעריקות? אז הוא תורם יותר למדינה?

לדעתי,עוד בזבוז של משכורת צבאית.

הסיבה לכך היא, שאידיוטים כמוני שעשו 3 שנים סדיר + 1.5 שנים קבע (שהייתי חייב בהם) ואח"כ עשו כמו שעון מילואים, ירגישו פראיירים - אבל קצת פחות.

סיבה מספיק טובה?

פורסם
הסיבה לכך היא, שאידיוטים כמוני שעשו 3 שנים סדיר + 1.5 שנים קבע (שהייתי חייב בהם) ואח"כ עשו כמו שעון מילואים, ירגישו פראיירים - אבל קצת פחות.

סיבה מספיק טובה?

מה זה קשור? שאלתי בעקבות ויכוח עם חבר....

זה שחוש הצדקנות שלכם פועל שעות נוספות לא אומר כלום, אגב גם אני מחויב בשנה וחצי קבע... אז מה?

אני לא אחראי על הרגשות שלכם.

פורסם

עד היום בימי הזיכרון אני נזכר בחייל ששרת איתי בבסיס והתאבד.

לא הכרתי אותו(בסיס גדול), לא חושב שראיתי אותו אפילו פעם אחת,

ועדיין כל שנה בצפירה הוא נמצא במחשבותיי, יחד עם עוד כמה.

אני מציע לחבר שלך, שלא יבזבז זמן בלדבר, או שיעשה את זה באמת או שישתוק וישרת כמו כולם.

אנשים כאלה שמבזבזים את הזמן של הקב"ן גם מפריעים לו לגלות סימנים באחרים שממש חושבים על זה, ואולי ניתן לעשות משהוא לפני שזה מאוחר מדיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב, לא מעט מהחיילים שזקוקים לקב"ן בכלל לא מבקשים לראות אותו, וזה תפקידו של המפקד / חברים שלהם לזהות את השבירה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני אפתיע אותך ואומר לך שבערך 90% מאלה שמבקשים לראות קב"ן,לא באמת צריכים לראות אותו,הם פשוט סתם בעייתים ולא מבחינה בריאותית כזו או אחרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שמצחיק פה היא בעובדה שכיום הקב"ן מקשיב פחות לאנשים שאומרים שהם רוצים להתאבד ויותר לאנשים שבאים עם בעיות אמיתיות אבל עם חוש מציאות טיפה יותר טוב.

למשל אני מכיר כמה וכמה אנשים שאמרו לקב"ן "אני לא רוצה להרוג את עצמי, אני רוצה להשתחרר כי בחוץ יהיה לי יותר טוב וכרגע אני בדיכאון מהצבא ומהאידיוט הזה שחושב שהוא יכול לתת לי פקודות".

תאמין לי מניסיון שזה הרבה יותר אפקטיבי ויותר אמיתי.

אותי שלחו בחזרה ליחידה וקבעו לי וועדה לשבוע אחר כך ואז אמרתי "אין מצב שאני חוזר, אני אדפוק מכות רצח למפקד שלי אם אני חוזר לשם".

הוא שאל "אתה חושב שלא תוכל לשלוט בעצמך?"

עניתי "אני כן אוכל, אני לא רוצה. מגיע מכות רצח לילד הקטן והחוצפן הזה שחושב את עצמו קצין".

מן הסתם זה שונה כי אצלי זה היה שחרור או כלא אחרי שהייתי חייל מצטיין במשך תקופה של שנתיים, אבל אם אתה רוצה להשתמט אחרי הבעיות שעשית בצבא והגישה שלך (אנחנו קוראים את השרשורים שלך) שאני משער שהרסה לך את היחסים עם המפקדים, אתה צריך להתבייש. אם זה לא ככה, אני שותק.

בקיצור, התאבדות היא לא תירוץ ואם אתה הולך ואומר לו דבר כזה, רק תדע שאתה דופק את כל מי שמסביבך כי פתאום יבוא אחד עם נטיות אובדניות אמיתיות ואותו אולי לא ישחררו כי הקב"ן יהיה רגיל לאנשים שסתם רוצים להשתחרר בלי סיבה אמיתית.

לי, אגב, יש OCD קל וזו הסיבה של השחרור שלי, כי בכלא צבאי לא הייתי מסתדר, במיוחד כחוקר מצ"ח. למרות זאת, שירתתי בכבוד במשך שנתיים כמעט ועשיתי את עבודתי כמו שצריך. אני מציע לך שאלא אם כן זה באמת בלתי אפשרי, תישאר בשירות כמו ילד גדול ותסיים את זה כמו שצריך. אם לא, זה ירדוף אותך כל החיים כמשהו שיכולת לסיים ובחרת לא לסיים.

פורסם

80 אחוז מהמתאבדים לא היו בטיפול נפשי קודם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2964884,00.html

ולשאלתך - על איומי סרק, הולכים לכלא. על הטלת מום בגופך שכביכול אמור להחזות כפיספוס של התאבדות, גם הולכים לכלא.

אם ההתאבדות הצליחה, הולכים לאדמה.

מה שלא טוב בכל ענין ההתאבדות, זה שהאדם המתאבד לא יוכל לחכוך ידיו בהנאה ולומר לאלה שלא שמעו את אזהרותיו/איומיו - אמרתי לכם... וגם אם הוא צודק, ממילא כבר אי אפשר לתקן את הדברים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מן הראוי לציין גם שרוב המתאבדים עושים זאת בלי שום קשר לשירותם הצבאי, אלא עקב בעיות הרבה יותר עמוקות ורציניות שמגיעות בד"כ מהבית או מאירועים טראומטיים שעברו בחייהם.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר,

רוב המתאבדים אלה אנשים ש"אוגרים" בתוכם כל כך הרבה משקעים, ובדרך כלל הם יהיו יותר שקטים ומופנמים,שהאקט של ההתאבדות זה מבחינתם "השמעת קולם",אלה לא האנשים שיבואו בצעקות "אם אתה לא........אז אני מתאבד !!!"

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לידעתך, להגיד "אני רוצה להתאבד" כרוך באיבוד הרישיון אוטומטית (במידה וכמובן הקב"ן חושב שאתה אובדני), וישנה אפשרות מעולה שתקבל אישפוז בכפיה.

זה לא ממש מדוייק (לפחות לעניין הרשיון נהיגה. ומה קשור בכלל רשיון נהיגה פה? ומה זה חשוב? מדברים פה על חיים של אנשים)

ולנושא עצמו: אחד התפקידים של הקב"ן זה להעריך האם החייל שיושב מולו באמת במצוקה או שהוא מנסה לעבוד עליו.

אם הקב"ן משוכנע שהחייל סתם משחק אותה אז לא יעזור לחייל שום דבר שהוא יגיד.

אם הקב"ן חושב שיש סיכוי לא אפסי שתהיה התאבדות - הוא לא ייקח סיכון ויניע את התהליך הלאה (פסיכיאטר צבאי ==> ועדה רפואית ==> אזרחות)

ברגע שהקב"ן ממליץ לשחרר על 21 שאר התהליך די מהיר (ימים ספורים) וכמעט אוטומטי. הוועדה הרפואית לוקחת בין חצי דקה ל45 שניות.

ואגב מי שמנסה לפגוע בעצמו לא יישפט על פגיעה ברכוש צה"ל כי חיילים כבר אינם רכוש צה"ל. (פסיקת בית משפט עליון מלפני אי אלו שנים)

כמובן שאין בעיה לתת למישהו כזה תלונה ולשפוט אותו על "פגיעה במשמעת" או אחד מאינספור סעיפים אחרים בחוק הצבאי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואגב מי שמנסה לפגוע בעצמו לא יישפט על פגיעה ברכוש צה"ל כי חיילים כבר אינם רכוש צה"ל. (פסיקת בית משפט עליון מלפני אי אלו שנים)

כמובן שאין בעיה לתת למישהו כזה תלונה ולשפוט אותו על "פגיעה במשמעת" או אחד מאינספור סעיפים אחרים בחוק הצבאי.

לא מדויק.

לפי מה שהסבירו לי, לפי אמנת ז'נבה, אין אדם במדינות החותמות על ההסכם שהוא רכוש של אדם או ארגון אחר. לפיכך, חיילים הם לא רכוש צה"ל.

פורסם

כל הטירונות - מתקדם - מסלול - וותיקה שלי, אף אחד שאני מכיר בין אם ביקש או לא ביקש, לא ראה קב"ן (הייתי בגולני)

הפעם היחידה שאני זוכר משהו כזה זה שאחד החיילים איים להתאבד וביקש מהמפקד לקחת לו את הנשק, אז הוא לקח לו את הנשק, נתן לו מאג ושלח אותו ל4 שעות ש-ג עם מאג בתלה צוואר :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...