Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כאשר אני מניע את הרכב ישנה חריקה חזקה כזאת שכואבת באוזניים..

זה קורה רק בזמן ההנעה יש לציין.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? או האם מישהו נתקל בדבר כזה או דומה?

פורסם
אתה מתכוון לרעש חריקה חזק שנפסק אחרי כמה שניות? אם כן אז יכול להיות שהרצועות במנוע שלך לא מתוחות.

כאשר אני מסובב את המפתח ומניע האוטו עושה רעש של חריקה וכמה שאני יחזיק את המפתח מסובב ככה תמשך החריקה..

והאוטו לא מניע כאשר זה קורה

פורסם

לפי תאורך, כנראה ששינן המתנע (בנדיקס הסטרטר) מחליר על פני שיני גלגל התנופה של המנוע ולכן נשמע הרעש החזק הזה,

בזמן נסיון התנעה והמנוע אינו מניע כי המתנע אינו מסובב אותו כלל.

אם אכן זאת הבעיה (איבחון ממשי במוסך/חשמלית רכב) אז טפל בזאת מהר לפני שגם זר השיניים בגלגל התנופה ישחק (אם הוא טרם נשחק) דבר שייקר עוד את כל התיקון.

דרך אגב, באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לאותה חריקה מחרישת אוזניים, זכיתי גם אני בעבר.

הרכב המדובר הוא מיצובישי לנסר 90 אוטומט, הרכב היה אצלי 4 שנים.

בערך פעם בחודש, הנעה ראשונה (רק בהנעה) רעש חריקה, סיבוב חוזר של הסוויץ' הרכב היה מניע.

נסעתי ככה 4 שנים, לא קרה לרכב כלום, התופעה לא החמירה ולא פחתה.

אגב, במהלך ה-4 שנים החלפתי גם סטרטר בגלל בעיה אחרת. את תופעת החריקה, החלפת הסטרטר לא פתרה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

פותח השרשור מציין שזה קורה רק בזמן שהוא מפעיל את המתנע עם המפתח, ונמשך כל עוד המפתח במצב סטרטר.

עולה כפי שרפי לין ציין, שהבנדיקס מחליק על זר השיניים בגלגל התנופה.

יש לאמת זאת, לפרק את המתנע, ולבדוק את כל הקיפו של זר השיניים, אז להחליט מה לעשות.

אני מקווה שפגיעה בזר אם קיימת, שולית, אחרת מדובר בעבודה גדולה.

יש כמובן להחליף בנדיקס באם ניזוק, וכנראה שכן.

מייד לטיפול

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...