Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לברק אובמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, עד 120. בריאות אושר ועושר!

אני מאוד שמח שהוא נבחר, גם בגלל הכריזמתיות האדירה שלו, הנאומים המלהיבים שלו, אמונותיו הליברליות (שישנו את אמריקה לגמרי לדעתי), והעובדה שהוא מייצג בבן אדם אחד את כל תושבי ארהב כמעט.

החשש הגדול שלי זה שזה יגמר בהתנקשות.

משכנתא זה קל

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טיפשות

.

מטומטם.

.

איפה המנהלים בפורום שצריכים אותם?

אני לא מקנא בילד שההורים שלו השאירו אותו אצל המשפחה ועזבו אותו.

והם לא עשו את זה כי לא היה להם כסף.

הם עשו את זה כי לא בא להם לגדל אותו.

לפי wikipedia אבא שלו התקבל ללימודים בארה"ב רק בגלל שהוא מאפריקה.

זה כמו שבאוניברסיטת ת"א יותר קל לערבי להתקבל ללימודים מאשר ליהודי.

אייל

פורסם

אני אישית דיי רציתי שהוא יבחר אבל השאלה איך זה ישפיע על ישראל הרי יש לו רקע מוסלמי..

בכל מקרה שיהיה לו במזל טוב ובהצלחה :)

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם
איפה המנהלים בפורום שצריכים אותם?
כאן. אני מנהל בפורום.

אבא של אובמה היה מצליח לקלוט את זה כבר.

אני לא מקנא בילד שההורים שלו השאירו אותו אצל המשפחה ועזבו אותו.

והם לא עשו את זה כי לא היה להם כסף.

הם עשו את זה כי לא בא להם לגדל אותו.

אתה ממשיך לדבר שטויות, ובקצב על.

תקרא את המאמרים. את כולם, ולעומק. לא ברפרוף.

זכותך להיות עצלן, אבל אל תצפה שאני אנהל איתך שיחה רצינית אם אתה לא מסוגל להתאמץ קצת לבד.

לפי wikipedia אבא שלו התקבל ללימודים בארה"ב רק בגלל שהוא מאפריקה.

זה כמו שבאוניברסיטת ת"א יותר קל לערבי להתקבל ללימודים מאשר ליהודי.

לא, ובשלב הזה אולי באמת כדאי שתעבור למוד האזנה במקום שתמשיך לבזות את עצמך.

אביו קיבל מילגת מחיה בגלל שהוא מאפריקה.

את התואר בהרווארד הוא קיבל בגלל שעמד בדרישות אחת מהאוניברסיטאות הטובות ביותר בארה"ב.

"להיות מאפריקה" אינה אחת הדרישות לקבלת תואר באוניברסיטה הזו.

פורסם

ארנון ,בגדול רוח הדברים שלך נכונה .

אבל אין ספק וזה גם לא מוסתר ברוב המקומות שיש אפליה מתקנת בקבלה למוסדות לימוד.

כתבת לבחור שהוא לא היה מתקבל , יכול מאוד להיות שאביו של הנשיא התקבל בעזרת אפליה מתקנת כזו שחברינו לוטוס לא זכאי לה.

בכל מקרה אם הוא קיבל תואר כנראה יש לו משהו בין האוזניים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

על איזה אפליה מתקנת אתם מדברים?

האיש סיים את לימודיו בהרווארד ב- 1965.

אפליה מתקנת לשחורים? ב- 65? הצחקתני.

מרטין לות'ר קינג נאם את נאום I have a dream שלו בסוף 1963 ודיבר על עתיד רחוק בו לבנים ושחורים יחיו כשווים.

חוק זכויות ההצבעה שהסדיר את זכותם של שחורים ומיעוטים אחרים להצביע בבחירות בארה"ב נכנס לתוקפו בסוף 1965.

בשנים ההן שום שחור לא נהנה מאפליה מתקנת. אולי אפליה מקלקלת.

פורסם
אם אחמדיניג'אד מברך, ומועמר קדאפי חוגג

אז עם המלצות עם מנהיגים דגולים שכאלה, אין לנו מה לדאוג :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גזענות, בורות וטיפשות חברו להן בחלק מהתגובות של חברי הפורום.

אני מצדיע לברק אובמה, על ההישג ההיסטורי -דרמטי שלו.

אני מאחל לו הרבה הצלחה, באחד התפקידים הטובענים בעולם.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לאחר שייגמרו החגיגות מצפה לאובמה תקופה לא קלה.

ייקח לו הרבה זמן לתקן את מה שבוש האידיוט, שללא ספק היה בין הגרועים שבנשיאי ארה"ב בעת המודרנית, עשה במהלך שני הקדנציות שלו.

המלחמה המיותרת בעליל בעירק, שובו של הטאליבן באפגניסטן ומעל הכל המצב הכלכלי הרעוע בארה"ב, שעתיד להשפיע על חיי היום יום של עשרות מיליוני אמריקאיים.

ומי שחושב שמקיין היה "טוב" ליהודים ואובמה "רע", אזי טעות בידו.

שני דברים מנחים את הממשל בוושינגטון - אינטרסים וקונספציות.

הממשלים האמריקאיים השקיעו עשרות מילירדי דולרים בימי המלחמה הקרה רק בשל קונספצייה מוטעית שהקומוניזם עומד להשתלט על העולם, וזו היתה טעות פאטלית מאחר וברור שימי הקומוניזם ספורים, מהסיבה שמשטר קומוניסטי נוגד את רוח האדם.

אין ספק שקיימת ידידות גדולה בין ישראל לארה"ב , אך היא מבוססת על אינטרס ברור של האמריקאיים במזרח התיכון.

אותו כנ"ל דרום קוריאה.

כולם יכולים להרגע - יש לאובמה דברים הרבה יותר בוערים לטפל בהם מבסיכסוך הישראלי פלסטיני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מרטין לות'ר קינג נאם את נאום I have a dream שלו בסוף 1963 ודיבר על עתיד רחוק בו לבנים ושחורים יחיו כשווים.

חוק זכויות ההצבעה שהסדיר את זכותם של שחורים ומיעוטים אחרים להצביע בבחירות בארה"ב נכנס לתוקפו בסוף 1965.

יודע מה ?

אתה צודק .

אני שמח שגדלתי בעולם שאפליה מתקנת נראת לי ברורוה מאליה , ולא חשבתי על זה שאז לא הייתה כזו.

מכאן אגב אפשר להגיע לעוד מסקנה, שימו לב שלפני 50 שנה אובמה היה צריך לפנות את מקומו באוטובוס, היום הוא נשיא , זה מראה על דרך יפה שחברה יכולה לעבור.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני בטוח שאתה מודע לזה אבל מסצ'וסטס המדינה שבה נמצאת הארווארד היא בין המדינות הכי ליברליות אם לא הליברלית ביותר בהיסטורית ארה"ב, שם היה אפליה מתקנת ומקומות שמורים למיעוטים הרבה לפני שזה היה רווח בשאר חלקי ארה"ב או בחקיקה.

דבר שני כתומך מושבע בקפיטליזם אני חושב שאובמה וההבטחות שהוא מפזר הם אסון לבעלי ההון ובעלים העסקים בארה"ב, אני כאחד שבא ממשפחה שעובדת בארה"ב בין השאר ויש לנו חברה בארה"ב לא רואים באור טוב את כל הרצון של לקחת מהעשירים ולתת לעניים.

מדיניות הסוציאליזם לא עבדה מעולם בישראל ובטח שהיא לא תעבוד בארה"ב שפתאום הגטאות של הכושים יהפכו לשכונות פורחות ופתאום יותר מ15 אחוז מהכושים ילכו למכללה.

רוב בעלי הממון הצביעו כמובן למקיין שמבין שמי שמחזיק את המדינה הזאת זה בעלי הממון ולא ההמון הפשוט.

אובמה הצליח לגרום לאנשים האמין בסיסמאות חסרות תוכן עם הרבה מאוד כריזמה ומערכת בחירות מתוחכמת, אני מכיר אישית בצורה קרובה תלמידי קולג' אמריקאים ולדבר איתם זה מדהים... הדעות שלהם כל כך שונות ולפעמים מנותקות לחלוטין מהמציאות הם חושבים שבחור שחור חסר ניסיון לחלוטין בפוליטיקה או בניהול מדינה יציל את אמריקה בכך שפתאום ב4 שנים יהיה שיוון בין כל השכבות הכלכליות, הגזעים וכולם יאהבו אחד את השני.

המציאות היא ש85 אחוז מהלבנים הצביעו בבחירות למקיין, מה שקרה שבגלל שהמועמד הדמוקרטי היה שחור המיעוטים יצאו להצביע ושאף אחד לא יחרטט לך סיבה אחרת כי בדרך כלל לא מעניין אותם בכלל מי המועמדים ויותר מזה תשאל את רוב הבוחרים למה הם הצביעו בעד אובמה הם לא ידעו כלום מהמצע שלו חוץ מ"yes we can" ועוד סיסמאות נבובות וזה שהוא שחור כמובן.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

דבר שני כתומך מושבע בקפיטליזם אני חושב שאובמה וההבטחות שהוא מפזר הם אסון לבעלי ההון ובעלים העסקים בארה"ב, אני כאחד שבא ממשפחה שעובדת בארה"ב בין השאר ויש לנו חברה בארה"ב לא רואים באור טוב את כל הרצון של לקחת מהעשירים ולתת לעניים.

מדיניות הסוציאליזם לא עבדה מעולם בישראל ובטח שהיא לא תעבוד בארה"ב שפתאום הגטאות של הכושים יהפכו לשכונות פורחות ופתאום יותר מ15 אחוז מהכושים ילכו למכללה.

רוב בעלי הממון הצביעו כמובן למקיין שמבין שמי שמחזיק את המדינה הזאת זה בעלי הממון ולא ההמון הפשוט.

גם אני תומך מושבע בקפיטליזם ובמעורבות מינימאלית של המדינה בניהול המשק - אבל בגבולות ברורים.

לא יתכן שבעלי ההון יגרפו מיליארדי דולרים מידי שנה ויתנו למועסקים שלהם שכר רעב.

לא יתכן שבמעצמה כמו ארה"ב הרפואה הציבורית תהייה ברמה של עולם שלישי, וזה מה שקורה שמבצעים הפרטות ללא הבחנה.

ניצחון אובמה היה סוחף כי לאמריקאי ממוצע פשוט נימאס מהשריף הדביל שהיה בין הגרועים שבנשיאי אמריקה.

כל מי שיבוא אחריו גרוע ממנו כבר לא יכול להיות.

ונקודה למחשבה - למה בוש, "הקפיטליסט הנאור" העביר 700 מיליארד דולר להצלת המשק האמריקאי?

ממתי המימשל מיתערב בצורה כה בוטה ?

הסיבה פשוטה - אם לא היה מועבר הכסף, היה קורה מה שקרה ב 29'. פשוט מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא היה קורה כלום, היה צריך לתת למנהלי בנקים אדיוטים להוציא את כל האויר החם ,ולחלק את הכסף ישירות לנפגעים במקום להמשיך לפרנס את אדריכלי הכשלון.

• תוכן חדש...