Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לברק אובמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחור עם רקע מוסלמי ושם ישראלי שהולך להיות מנהיג העולם החופשי.

שמור על הגב שלך, יש הרבה לבנים שיירצו להסתכל עליו דרך כוונת.

תעבירו ל 1:40 בערך.

5NyvYwfZR38 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב, עד 120.:?

מתי אצלינו ראש ממשלה בשם ברוך-חיים אזולאי...:viking:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
יופי, יש לו את אותן התכונות כמו לשמאלנים היקרים בארץ שבגללם נוחתות היום רקטות בכל הנגב.

כשמאלני שחוטף את הרקטות האלה (זו שהתפוצצה לפני שעה היתה 300 מ' מהבית שלי ו 500 מ' מבית הספר של הבת שלי) אני יכול להגיד לך שאתה מדבר שטויות.

מי שנמצא בראשות הממשלה ברוב התקופה המופגזת הוא דווקא מהימין אז הפוסל במומו פוסל.

לפני שאנשי הימין בכלל מעיזים להטיף תרסנו קודם את הטרוריסטים שאתם מטפחים בשטחים (נוער הגבעות וחבריהם) שמהווים את הסכנה הקיומית האמיתית של ישראל כמדינה חופשית,דמוקרטית ונאורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני שאנשי הימין בכלל מעיזים להטיף תרסנו קודם את הטרוריסטים שאתם מטפחים בשטחים (נוער הגבעות וחבריהם) שמהווים את הסכנה הקיומית האמיתית של ישראל כמדינה חופשית,דמוקרטית ונאורה.

אני מעדיף לא להיכנס לוויכוחי סרק שכאלה שמתקיימים לרוב בין השמאל לימין בארץ ( למעשה גם מזה עייפנו במדינה הקרועה הזו )

אבל אני חייב להגיב על דבריך .

" הטרוריסטים שאתם מטפחים בשטחים (נוער הגבעות וחבריהם) שמהווים את הסכנה הקיומית האמיתית "

ואני שואל אותך שאלה פשוטה - מי בדיוק ירסן את הטרוריסטים מהצד השני ?

ממשלת חמאס ?

אבו מאזן ?

אולי עראפת ימח שמו שמילא תפקיד כפול לפני שהלך לפגוש את הבתולות הפרטיות שלו , מצד אחד שיחות שלום ומצד שני הפעלת תאי הטרור שלו , בדיוק כמו שרבים מהם משחקים את המשחק הכפול - מדובר בתרבות שמתקיימת משקרים .

אני מניח שאתה לא יודע , כי אין לך תשובה מלבד התשובה השגורה בפי השמאל

לתת להם שטחים

להחזיר לידיהם את ירושלים

בקיצור למסור את נפשינו ולהמשיך להתרפס ולתת את גורל העם , בידי ממשלת הטרור של החמאס .

כמה עוד יכו בנו ובמדינה שלנו ( כן זו המדינה שלנו ומי שלא מתאים לו שיעזוב ) עד שהשמאל יתפכח :shock:

פורסם

ישעיהו מט', פס' י"ז

מיהרו, בנייך; מהרסייך ומחריבייך, ממך ייצאו

עם אלה שמנסים להכותנו מבחוץ, הסתדר עם ישראל מצויין. טרוריסטים יהודים הם בבחינת "פרה קדושה", ומהם הסכנה.

פורסם
א

ואני שואל אותך שאלה פשוטה - מי בדיוק ירסן את הטרוריסטים מהצד השני ?

ממשלת חמאס ?

אבו מאזן ?

אולי עראפת ימח שמו שמילא תפקיד כפול לפני שהלך לפגוש את הבתולות הפרטיות שלו , מצד אחד שיחות שלום ומצד שני הפעלת תאי הטרור שלו , בדיוק כמו שרבים מהם משחקים את המשחק הכפול - מדובר בתרבות שמתקיימת משקרים .

אני מניח שאתה לא יודע , כי אין לך תשובה מלבד התשובה השגורה בפי השמאל

לתת להם שטחים

להחזיר לידיהם את ירושלים

בקיצור למסור את נפשינו ולהמשיך להתרפס ולתת את גורל העם , בידי ממשלת הטרור של החמאס .

כמה עוד יכו בנו ובמדינה שלנו ( כן זו המדינה שלנו ומי שלא מתאים לו שיעזוב ) עד שהשמאל יתפכח :shock:

יש לי חדשות בשבילך כי בהחלט יש לי תשובה.

מי שצריך לרסן את הטרוריסטים מכל הצדדים ללא הבדלי לאום זה צה"ל. אין לי שום בעייה עם כל פגיעה במחבל אבל אני דורש פגיעה בכל מחבל גם אם הוא חובש כיפה.

אני לא מוכן שאנשים יפרצו מחסומים תוך זה שהם מסכנים אותי כשאני עומד במחסום, לא מוכן שאנשים יקללו חיילי צה"ל, יצעקו עליהם או ישפילו אותם ולא מוכן שיהיה פה מישהו שהוא מעל לחוק.

אתה נאחז במסירת שטחים וכל ההבדל ביננו הוא שאני לא רואה את הקרקע כמקודשת אלא את ביטחון האנשים כמקודש. אם אני יכול להגיע למצב של שקט עם יכולת להגיב כראוי במקרה של סיום השקט אז אין לי בעייה למסור שטחים בשביל זה כולל את הבית שלי שנמצא בתחומי הקו הירוק ובשטח שלא שנוי במחלוקת.

אני גם מבחין בין אוכלוסיה אזרחית תמימה (ותתפלא אבל יש גם כזו) לבין ארגוני טרור. צריך לפגוע בטרוריסטים באשר הם ובכל הכוח אבל תוך ניסיון להפחית למינימום את הפגיעה בתושבים חפים מפשע. בדיוק כמו שתקפוץ אם יפציצו את קרית ארבע כדי לחסל את יגאל עמיר אם ימלט לשם כך אתה צריך לקפוץ כשזורקים פצצה של טון לתוך שכונת פחונים.

פורסם
יש לי חדשות בשבילך כי בהחלט יש לי תשובה.

מי שצריך לרסן את הטרוריסטים מכל הצדדים ללא הבדלי לאום זה צה"ל - צה"ל לא צריך לרסן את הטרור מהצד השני זה תפקידה של הרשות הפלשתינאית . אין לי שום בעייה עם כל פגיעה במחבל אבל אני דורש פגיעה בכל מחבל גם אם הוא חובש כיפה.

אני לא מוכן שאנשים יפרצו מחסומים תוך זה שהם מסכנים אותי כשאני עומד במחסום, לא מוכן שאנשים יקללו חיילי צה"ל, יצעקו עליהם או ישפילו אותם ולא מוכן שיהיה פה מישהו שהוא מעל לחוק. אבל עושה רושם שאתה מוכן שמחבלים מהצד השני כן יתפוצצו ליד חיילי צה"ל .

אתה נאחז במסירת שטחים וכל ההבדל ביננו הוא שאני לא רואה את הקרקע כמקודשת אלא את ביטחון האנשים כמקודש. מתברר שבטחון העם והציבור בארץ קשור קשר ישיר לשטח בו אנו מחזיקים ( פינוי המתיישבים ברצועה מזכיר לך משהו ? ) מה לעשות ושטח ישראל קטן ומה לעשות שאנחנו עדיין מוקפים אויבים מבית ( על אמנת החמאס שמעת ? ) ומחוץ , ומה לעשות שהחזקת השטחים הללו הינה בטחון במובן האסטרטגי ! אם אני יכול להגיע למצב של שקט עם יכולת להגיב כראוי במקרה של סיום השקט אז אין לי בעייה למסור שטחים אם ! זו מילת המפתח בספק המונח כבר זמן מה בעיקר בליבם של אנשי השמאל המתפכחים - אנחנו אנשי הימין לא מאמינים באופציה של אם - הסיכון גדול מדי , ממש סיכון קיומי עבור המדינה . בשביל זה כולל את הבית שלי שנמצא בתחומי הקו הירוק ובשטח שלא שנוי במחלוקת.

אני גם מבחין בין אוכלוסיה אזרחית תמימה (ותתפלא אבל יש גם כזו) אני כלל לא מתפלא , אני יודע על קיומה של אוכלוסיה כזו - אבל לדעתי חלק גדול מהאוכלוסיה התמימה הזו רץ לבחור בחמאס להנהיג אותם . לבין ארגוני טרור. צריך לפגוע בטרוריסטים באשר הם ובכל הכוח אבל תוך ניסיון להפחית למינימום את הפגיעה בתושבים חפים מפשע. בדיוק כמו שתקפוץ אם יפציצו את קרית ארבע כדי לחסל את יגאל עמיר אם ימלט לשם כך אתה צריך לקפוץ כשזורקים פצצה של טון לתוך שכונת פחונים.

רק למען הסר ספק , אני כאדם פרטי בעל דעות ימניות משתוקק לחיות בשלום עם שכנינו אבל לא מוכן להתרפס בפני מנהיגות שחרתה על דגלה אלימות טרור ודם .

אנו צבענו את דגלינו בצבעי כחול ולבן , הם צובעים את דגלם בצבעים של דם ושכול ומנופפים בו בגאווה .

לצערינו כי רב התרבות האיסלאמית הקדומה לא מיושמת כיום בחלקים גדולים של מדינות האיסלאם , יש לא מעט מנהיגים פנאטים בקירבם שמובילים את האספסוף המתלהם ( שקל מאד לבצע עליו מניפולציות ) לתוך מציאות של אבדון .

תצביע בבקשה על מדינה ערבית שכנה שלנו שהסכימה או מסכימה לקבל על עצמה טיפול בפלשתינאים .

בו תקשיב קצת לדברי בריגיט ואולי תבין עד כמה אנחנו שונים מהם ונאורים מהם וכל עוד הם לא יבחרו בדרך של התפתחות תרבותית אלא בחורבן ואסון אז מצבם ( וגם מצבינו :cry: ) בכי רע .

http://www.youtube.com/watch?v=-sL54rHPwqA&eurl=http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232319

פורסם

תפקידו של צהל הוא להגן על האזרחים ואם הצד השני לא מסוגל/רוצה לרסן את הטרור אנחנו נעשה את זה. אם תתעלם ממנו הוא לא יעלם לבד.

מאיפה הבאת את השטות הזו שאני מוכן שמחבל כלשהו יתפוצץ איפה שהוא?

אם כבר הבאת את פינוי המתישבים מהרצועה אז לידיעתך המרגמות על תושבי הרצועה התחילו עוד לפני שנת 2000 והקסאם הראשון על שדרות היה ב 2001 שזה הרבה מאוד לפני הפינוי אז מה הקשר בין ההימצאות בשטח לטרור?

מה הסיכון הקיומי בפינוי חלק משטח שממילא אתה שולט בו רק למראית עין?

את הבחירות ברשות אני בכלל לא סופר כי הן רחוקות מאוד מלהיות חופשיות או דמוקרטיות.

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזו שאני מוכן שמחבל כלשהו יתפוצץ איפה שהוא?

מכאן

אני לא מוכן שאנשים יפרצו מחסומים תוך זה שהם מסכנים אותי כשאני עומד במחסום, לא מוכן שאנשים יקללו חיילי צה"ל, יצעקו עליהם או ישפילו אותם ולא מוכן שיהיה פה מישהו שהוא מעל לחוק.

תפקידו של צהל הוא להגן על האזרחים ואם הצד השני לא מסוגל/ רוצה לרסן את הטרור אנחנו נעשה את זה. אם תתעלם ממנו הוא לא יעלם לבד.

המשוואה מאד פשוטה - אתה טוען שאתה לא מוכן ש'טרוריסטים' מהצד שלנו יפעלו נגד חיילי צה"ל , אבל מצד שני טוען שעל חיילי צה"ל לטפל בטרור מהצד שלהם , כך קורה שחיילי צה"ל מסכנים את חייהם מול המפלצת המכוערת הזו .

שי , ברור לי לחלוטין שאתה לא ממש מתכוון לזה ( משום מה התרשמתי שאתה לא שמאלן פנאט שקורא לחיילי צה"ל פושעי מלחמה למשל כמו שעושים חלק מעוכרי ישראל )

אבל התקבל הרושם שהשנאה שלך כלפי המתיישבים מהצד שלנו , גדולה מאד הרבה יותר מהשנאה ( אם בכלל ) כלפי הטרוריסטים מהצד שלהם .

שנינו יודעים שהצבא שלנו מסוגל לטפל בטרור שלהם אם רק המערכת הפוליטית תאפשר ולא תסרס אותו .

ההנהגה שלנו איפשרה לא מעט פעמים לאורך ההיסטוריה , לצד שמנגד לטפל בזה ולמגר את הטרור למען נוכל להגיע להסכמי שלום ( איזה ביטוי חלוד ! ) אך ללא הועיל כי הם לא באמת רצו לעצור את פעילות הטרור !

בחירות לא דמוקרטיות - יפה אמרת , אז איך בדיוק נעשה שלום עם העם שמנהיגיו נגועים ברצון להשמיד אותנו מפעילים אלימות נגדינו ונגד פלגים מתנגדים מבית , ומשליטים פחד וטרור בתוך עריהם ?

שורה תחתונה - גם אם נגיע להסכמי שלום לכאורה איתם חיינו כאזרחים במדינה הזו יעמדו בסכנה .

אני יכול לקוות שבדפי ההיסטוריה שיכתבו בעתיד לא ידברו על ארץ ישראל בלשון עבר .

אני גם יכול לקוות שבצד השני ימאסו בדרך הטרור ויפנו פניהם סוף סוף אל השלום , כדי שניתן לילדינו ( הילדים של כולנו ) סיכוי לעתיד טוב יותר .

• תוכן חדש...