Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

sa ka - לא בטוח שיש להם במלאי את הלוח הנ"ל, ובלי קשר במקום כל המשפט הארוך הזה :

"מעבדי אטום שהם מעבדים מאוד חסכוניים ומספקים את הסחורה לדרישה של מחשב ברכב"

יכולת לכתוב : מעבדי אטום שהם עגלות !

זה מעבד על הפנים, מדובר בלוח אם פושר שאפילו לא תומך בזיכרון 800MHZ אלא רק ב667,

יש לו חיבור SATA ולא SATA2

בקיצור זה לוח דיי מעפן עם מעבד דיי מעפן במחיר שאתה יכול לקבל אחלה לוח עם מעבד כפול ליבה במהירות 2.5GHZ

אין מה להשוות בכלל

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלט זאת אופציה אפשרית אכן

אבל בכל זאת יש דברים שאי אפשר לעשות גם עם שלט ולפעמים זה כן מפתה לגעת קצת

:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אני רוצה לראות אותך יוצא עם השלט ופותח GPS, מוסיף שירים לרשימה מהתיקיות,מחפש שיר עם השלט, וכו :)

אם אתה יכול לעשות את זה - תענוג :p

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
אני רוצה לראות אותך יוצא עם השלט ופותח GPS, - הוא פותח, מוסיף שירים לרשימה מהתיקיות לא מצאתי בזה צורך אבל בקלות הוא יכול להוסיף,מחפש שיר עם השלט בקלי קלות אתה יכול להכנס לחלון חיפוש אבל להקליד את השם זה קצת יותר מסובך, עם כי אפשרי תאחלס, וכו :)

אם אתה יכול לעשות את זה - תענוג :p

בלי קשר התפקיד של שלט הוא ממש לא השימושים האלו וגם במערכות מובנות שמגיעות עם שלט הוא מן הסתם לא כלל את כל הפונקציות

התפקיד של שלט הוא לסגור לך את השימוש היומיומי ובזה הוא עושה את זה, אני יכול להגיד לך שב90 אחוז מהנסיעות אין לי צורך לגעת במסך מגע (עם זאת הרבה פעמים אני כן נוגע כי לדוגמא יותר מהיר להשתיק במסך ולא בשלט) אבל זה לא מונע והרעיון לדעתי זה לשלב בין השניים, כמובן רק למי שיש צורך או רצון בזה, לי היה צורך ורצון ולכן יישמתי לאחרים אין ולכן הם....לא

• תוכן חדש...