Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר STI, אפשרי בכלל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה פשר השאלה אפשרי?

זה כבר נעשה מזמן.

ברשותי סובארו פורסטר STi מזה כ-4 חודשים ועדיין קשה לי למחוק את החיוך מהפנים כל בוקר :twisted:.

זה היה הדיון המקורי שבעקבותיו וויתרתי על על האימפרזה ורכשתי את הפורסטר.

לא מצטער לרגע על הרכישה.

בהשוואה לאימפרזה, עליה יצא לי לנהוג לא מעט, הפורסטר הרבה יותר קשיחה ומתקשרת ורוכנת הרבה פחות בפניות.

בשבלינו, זו היתה בחירה מוצלחת.

תציץ בחתימה שלי ותראה את הגלריה.

זה כבר יורש העצר מנסה להבין למה לעזאזל יש לו 6 הילוכים (הוא היה רגיל ל-5 ב- MR2 :wink:).

pa300030jj2.jpg

w1600.png

pa300031ci1.jpg

w800.png

pa300034cl3.jpg

w800.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כל מה שנותר לעשות, הוא רק לצפות בתמונות, ולראות איזה חיים טובים יכולים לחכות לך בחו"ל.

מדהים לשמוע גם שדווקא ג'יפ יותר יציב בפניות מאשר רכב ספורטיבי נמוך.

עוד יותר מדהים לשמוע שהג'יפ כיפי יותר לנהיגה אפילו מהאמא.

הבן שלך כבר יודע לנהוג ? ממש חמוד !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וואו ברק הלוואי עלי הפמליה שלך,

MR2 SW20?! לא ידעתי שקיימת בכלל בארץ, חלום!

פורסטר STI?! :)

הייתי מת...

אני רואה שאתה והבן כבר עושים איתו חיים, פשוט רכב מדהים לדעתי... :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

סטינו לגמרי מהנושא, אבל אם כבר:

הרכבים עם הגה ימני ולוחיות הרישוי לבנות, כי אנחנו לא נמצאים בארץ, כי אם בפאסיפי.

לצערי הרב, אי אפשר להכניס אף אחד מהרכבים לארץ ולכן אופציית היבוא (גם כתושב חוזר) יורדת מהפרק.

הגמד עוד לא הולך לגן, כי הוא בסה"כ בן 7 חודשים.

עד גיל 3 חודשים "נהג" ב- MR2, עכשיו הוא "נוהג" בפורסטר. :wink:

למשך מספר שבועות החזקנו את ה- MR במקביל לפורסטר, אבל עם כל הצער שבדבר, ה- MR היית חייבת להימכר.:-(

p7010129gy7.jpg

w800.png

p7010142xr8.jpg

w800.png

p7010145wu7.jpg

w800.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
ראיתי שקצת עלה הנושא אז רציתי לשאול שאלה קצת קשורה...

מותר לייבא לארץ רכב עם הגה בצד ימין?

לא, חל איסור מוחלט, אין שום הקלות.

תאמין לי שבדקתי את הנושא.

• תוכן חדש...