Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הטרנספורטר שנת 73

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שרון תעדכן קצת את השרשור זה מעניין מה עשית בשנה שחלפה מהעדכון הקודם, ראיתי את הטרנספורטר שלך ליד הבית בסופ"ש האחרון.

מחכים לעדכון.

sound connecting people

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון לגבי תיקון קטן בקרבורטור וגם לגבי התוכניות

גיליתי נזילת דלק מ2 הקרבורטורים :shock: מבית משאבת התאוצה.הדגם הוא של 2 קרבורטורים SOLEX 34 PDSIT 2\3.

חשבתי מה לעשות ונועצתי עם ג'ורג' ומשפחתו :-D שתמיד עוזרים רבות. יחד הגענו למסקנה שכדאי בשלב ראשון לנסות להחליף לבד את הדיאפרגמות של משאבת התאוצה במקום ללכת למשפץ קרבורטורים (+גרירה- כי אי אפשר לנסוע עם נזילה)- קיבלתי הצעה בחיפה בסגנון "תביא ת'אוטו ונראה איזה שיפוץ צריך-תכין 1000 שח".

רכשתי אצל סעיד 2 דיאפרגמות (30 שח) והחלפנו (אני ואבא שלי) לבד את הראשונה. הישנות לא היו ממש קרועות אבל מאוד בלויות.לאחר שחיזקתי את 4 הברגים (ראו תמונה) הנזילה רק החמירה :-(, בדקנו את המכסה של המשאבה (גם רואים בתמונה) וראינו שהמשטח שלו קיבל בטן והוא לא ישר ולכן לא סוגר טוב. ליטשנו אותו על משטח שיש עם ניירות מ100P עד 1000P (לקבלת משטח ישר וחלק כמו מראה) ו... אין נזילה. חזרנו על הפרוצדורה הצד שני וגם שם אין יותר נזילה :-P

בתמונה: דיאגרמת חלקים של כל אחד מ2 הקרבורטורים ו2 הדיאפרגמות שהוחלפו

attachment.php?attachmentid=260752&d=1318831817

תוכניות

החלטתי לחזק את המנוע שישן שלי ומצאתי מועמד TYPE4 ראוי שלפי הבדיקות נותן ביצועים טובים:

• קומפרסיה מאוזנת של 110 (נמוך אבל המנוע לא עבד מלא זמן)
  • בריחות לחץ של פחות מ20%!
  • לא מעשן

אבל בינתיים הגיר האוטמטי חזר לסורו (קישור נפרד: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295163&page=2)

מכיוון שהגיר מעצבן, אני שוקל לעבור לידני ולשלב את החלפת המנוע והגיר באותו פרויקט-אני אמשיך לעדכןץ

שרון

15102011003.jpg

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

• תוכן חדש...