Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי קליאו 96 אוט, הגיע הזמן לטיפול אמיתי לאחר הרבה זמן של טיפולים פשוטים (שמן מסננים ומצתים)

קיבלתי הצעות מחיר מ-2 מוסכים מורשים לטיפול רציני (100K בצחוק)

ההבדל בין 2 המוסכים המורשים הוא רק 100 שח

יש לי הצעה אחת מולי האם המחיר והחלקים הגיוניים?

שעות עבודה:

טיפול לרכב עם מנוע הזרקה + בדיקת בלמים 430 שח - 2 שעות

שעות עבודה נוספות/החלפת טיימינג 322 שח - 1.5 שעות

שמן פז 4 ליטר 70 שח

רצועת טיימינג 75 שח

מותח טיימינג 110 שח

אטם אגן שמן 7 שח

מסנן שמן 55 שח

מסנן דלק 60 שח

מסנן אויר 65 שח

מסנן הזרקת דלק 72 שח

בורג טיימינג 25 שח

בורג לפולי 25 שח

4 מצתים 100 שח

רצועה למנוע ורצועה למדחס 180 שח ל2 הרצועות

מחזיר שמן 60 שח

מחזיר שמן למנוע 117 שח

נוזל להסרת פיח 80 שח

נוזל קירור 5 ליטר 103 שח

נוזל בלמים 27 שח

זהו.. מה דעתכם?

פורסם

תשמע לי גם יש רנו וגם אני עומד לפני טיפול כזה..

חוץ מהטיימינג שאת זה אני מתכוון לעשות במוסך מורשה את כל השאר אני קונה אצלם ומרכיב במוסך אחר אתה יכול לחסוך ככה לפחות 1000 שקל..

בשביל החלפות של שמן מצתים נוזל קרור נוזל בלמים ופילטרים לא צריך מוסך מורשה.

מה שאני עושה פשוט הולך עם ספר הרכב למוסך של רנו ועובר עם המחסנאי על הפריטים שאני צריך ושמותאמים לרכב ואת ההרכבה מבצע במוסך אחר.

חסכתי ככה כבר קרוב ל 1000 ש"ח.

פורסם

מחרי מוסך מורשה- נשמע סביר לחלוטין.

כמובן שבאפשרותך להיכנס לעניין ולבצע לבד, לפחות את חלקם או לגשת למוסך לא מורשה, אחד המומלצים ע"י הפורום ולחסוך.

פורסם

תעמוד ליד ותבדוק שבאמת מחליפים את הכל, את כל המחזירי שמן, בורג לכאן, ובורג לשם, נוזל לפי כמות.. ונוזל בלמים וכו.. הרשימה קלה , ההקפדה לעיתים פחות, ואם משתמשים בפחות , לרוב לא תקבל הוזלה..

יש לציין שהאמור לעיל אינו מתייחס דווקא למוסך כזה או אחר, של יבואן כזה או אחר, אלא כנקודות להקפדה בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכם על הטיפים!

אני ועוד מישהוא נעשה את הדברים ה"קלים" כמו החלפת שמן ואת השאר אני אשאיר למוסך.

במוסך אמרו לי שלא מקובל להיות ליד האוטו אבל זה אפשרי.. האמת נראה מסוכן שם על כל כך הרבה ליפטים גם לא נראה לי שאני צריך להיות ליד הרכב כשמחליפים טיימינג הבנתי שזה לוקח לא מטע זמן..

• תוכן חדש...