Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו רגע נוותר על היופי והאסתטיסקה שבדבר .

האם באמת אפשר לוותר על מפצל מתחים ועל מאגד מינוסים ?

אולי להלחים את כולם יחד ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אבל בשביל סדר אתה משלם באורך כבלים ובכול מיני ממירים שזה מפלי מתח ודווקא אז יכול להיכנס לך רעש .

פורסם

כשכל הכבלים מאוגדים במפצלים טובים, אתה מקבל גמישות רבה יותר לכל שינוי שתרצה לעשות, מה גם שהלחמות של כבלים בגדלים של 4 גייג' ומעלה מצריכים כלים להלחמות קצת יותר רציניים מהמלחם שיש לאבא בארגז כלים: אתה צריך חום רציני ובמהירות, ואח"כ גם צריך לבודד את ההלחמה, בצורה כזו שמשיכה או מכה לא יקרעו את ההלחמה ויותיר כבלים חשופים ברכב.

מתחדשת*

פורסם

כבלים חשופים ברכב זה הכי כיף:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לדעתי מפצל מתח זה דבר חובה כי זה בעיה עכשיו להלחים לכבלים כאלה עבים, אבל מאגד מינוסים אני לא חושב שחייב מפני שלפי דעתי לא יקרה כלום אם גם את המינוס של המגבר השני נחבר לאותו מקור הארקה כמו של המגבר הראשון. האם אני טועה?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
לדעתי מפצל מתח זה דבר חובה כי זה בעיה עכשיו להלחים לכבלים כאלה עבים, אבל מאגד מינוסים אני לא חושב שחייב מפני שלפי דעתי לא יקרה כלום אם גם את המינוס של המגבר השני נחבר לאותו מקור הארקה כמו של המגבר הראשון. האם אני טועה?

אתה לא טועה כלל .

ככול הנראה אני אכנע למפצלים ולמאגדים למרות זה שיש לי את הנגישות לכלים להלחמות שכאלו.

ובאמת כשאתה חושב חפרק כוז הלחמה תחשוב טוב טוב .

מאגד מינוס כבר יש מיד שניה ב 50 שקל :twisted: . עכשיו נשאר רק פלוס שיתאים :roll:

עוד שאלה קטנה , אני תוהה לגבי חיבור הקבל , אני מחבר אותו מהצד של המצבר או ישירות למונו בלוק ?

נ.ב

אלי ,אתה חשוב שזה בטוח לנסוע ככה באיזור לא גארדיה-קיבוץ גלויות עם הבאסים ביום רביעי ?8)

פורסם

אם יש לך יותר ממגבר אחד,אז מאוד רצוי מפצל ל+ (זה בתנאי שלא העברת כבל מתח מהמצבר לכל מגבר בניפרד)

מפצל ל- לא ממש חייבים,אז אפשר ורצוי לחבר כל מגבר לגוף הרכב (אבל שאורך הכבל - מהמגבר לא יהיה ארוך מ0.5 מ.)

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

בהתקנת הכבלים ברכב אסור להיתפשר על איכות ובטיחות ההתקנה, קצר עלול לעלות לך הרבה כסף אם הכבלים לא מותקנים כמו שצריך.

לא משנה איפה אתה מחבר את הקבל כל עוד הוא מקביל למצבר ולמגבר, בין הקבל למגבר מומלץ שיהיה כבל כמה שיותר קצר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

למפצלים ומאגדים יש חשיבות רבה מבחינת הסדר והבטיחות שבחווט, ועל הדרך אתה גם גוזר קופון נוסף - אסטתיקה.

אך אם החיבורים במפצלים ובמאגדים אינם נקיים וחזקים דיים, עדיף הלחמה טובה.. ואז ייחסכו לך מפלי מתח ושאר מרעין בישין.

פורסם

חוזק זה להבריג את הבורג מספיק , ניקיון איך ? עם אלכוהול ? עם מנקה מגעים ??

בנוגע לסדר של הכבלים אני אעלה יותר מאוחר את הסידור של הפלטה של המגברים , יוצא שיהיה כבל של פחות מ 20 ס"מ להערכתי בין המונו לקבל .

פורסם

אלכוהול עדיף לשתות [אם יש נהג מלווה:-)],

נקי = ללא משהו שיכול לבודד שם היכן שלא צריך, וברור, להדק היטב. ואולי גם לדאוג שהחיבור לא יהיה חשוף, למניעת קורוזיה שעלולה להתפתח שם.

• תוכן חדש...