Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסחא חדשה

עומר ב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצהריים יצאתי מהבית (נופית) כשפניי מועדות ליוקנעם, ישר חטפתי מכה בפרצוף מהרוח והגשם, המשכתי וראיתי שהתמוטט לי עץ על המדרגות. עליתי לאוטו, התנעתי. מד-המעלות הראה 10, לא פלא שהאוטו שלי נשמע כמו אדון ג'ון דיר.

היישוב שלי מוקף בכפרים בדווים וערבים מכל הכיוונים, אז ככה שיש הרבה מוסכים בזול... זה לא קשור.

any way, בדרך פיתחתי נוסחא חדשה ע"פ ממצאים שראיתי בדרך.

נסעתי אחרי ב.מ.וו 5 מודל 86 בעלת מראה ישמעלי למדי, הכביש היה בעיקול קל מאוד (ממש בקושי מרגישים) שמאלה.

ממש בסופו, אני פתאום רואה שהתחת של הב.מ.וו מונף ימינה, אורות ברקס נדלקים, התחת מונף שמאלה, ימינה שוב, הרכב עושה סיבוב של 270 מעלות, עבר את הנתיב הנגדי ועף לשוליים של הכיוון הנגדי כשהרכב ניצב לכביש.

הבנאדם ישר יצא מתוך סבך השיחים שאליו נכנס והמשיך בנסיעה זהירה ונעצר בצד.

ראיתי שהוא בסדר והמשכתי בדרכי.

במרחק 1.5 ק"מ משם, בעוד עיקול, קצת יותר רציני, וארוך מאוד. אני רואה שבנתיב מולי עומד אמבולנס, לפניו איזה שתי קדטים ישנות ועוד איזה טנדר.

במיטב ישראליותי האטתי מאוד בעודי עובר ע"פ המאורע, וראיתי כי בתעלה בשולי הכביש מוטלת לה מרצדס 190.

ומכך נובע:

כביש רטוב+ערבי במכונית הנעה אחורית=תעלה

מ.ש.ל

פורסם

אתם לא מבינים ...

כולם שם פרופסורים ב - "ביזיקה " .... והם מבינים את ההשפעה של הנאה אחורית והשפעתה בגשם .

בתקופה שהייתי מבקר הרבה בכפר - קסם לא יכולתי להפסיק לצחוק מכל האימפרזות שהרגו את הבעלים שלהם תוך כדי התרסקות לעמוד בפנייה ... ואף אחד מהם לא מבין את כוחות הביזיקה ...

גם רמזורים בשבילם זה המלצה .

• תוכן חדש...