Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר סיור בפורום וקריאת חוות דעת שונות ומשונות, הגעתי למסקנה שגם אם היה לי מושג לגבי מה אני מחפשת, עכשיו גם זה אבד לי.

אני מחפשת רכב עם הנתונים הבאים:

- רכב קטן

- אוטומטי

- תקציב עד 40K

מה חשוב לי ברכב?

צריכת דלק סבירה, אמינות וחלקי חילוף זולים.

האוטו מיועד בעיקר לנסיעה לעבודה (ר"ג-הרצליה), לשימושי האישי בלבד.

אני מעדיפה רכב משנת 2003-2002 לפחות, ראיתי כמה רכבים ישנים יותר והפחד של בילוי חודשי במוסך גבר עלי, מעדיפה אפילו להוסיף עד 5K בשביל למצוא את הרכב שאהיה מרוצה ממנו.

אשמח להצעות ונימוקים,

רק לשם ההבהרה, אני מעדיפה את היפניות/קוריאניות (למעט מספר רכבים כמו גטס - שזוללת דלק) פשוט כי כך המליצו לי מבחינת אמינות - אני לא נעולה עליהן, פשוט מעדיפה ללכת עם דעות של חכמים ומנוסים ממני.

הספיקו כבר לבאס אותי על הצרפתיות, הפז'ו יקרה מדי והרנו מאכזבת למיטב הבנתי...

גם ראיתי כמה קליאו B וכולן בילו המון במוסך.

תודה מראש!

נופר

פורסם

אני לא יודע מי הכניס לך פחדים לגבי צרפתיות. אמנם אישית אני לא חובב גדול של הגיר האוטומטי שנמצא ברוב הצרפתיות, אבל אני מבטיח לך שעם תחזוקה נכונה וקצת תשומת לב השד הצרפתי לא נורא כל כך.

בתקציב ובדרישות הנ"ל לדעתי האופציה הטובה ביותר היא הפונטו ספייס האוטומטית. אמינה, חסכונית, זולה (יחסית) לאחזקה. חשוב לחפש אחת עם מנוע 16V וגיר רציף, זאת הגרסא המומלצת.

אופציה יפאנית סבירה אחרת היא הדייהטסו סיריון 1300 סמ"ק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האופציה הכי טובה זה פורד פיאסטה שנת 2004 הצורה החדשה יכולה להיכנס בתקציב רכב יפה (בייחס לרכבים האחרים בקטגוריה) אמין וזול להחזקה.

ROVER 600 TI

פורסם

תודה על התגובות.

הפיאסטה של שנת 2004 למיטב הבנתי נמכרה בארץ שנה-שנתיים ולאחר כשלון חרוץ פה הפסיקו לייבא אותה. התוצאה היא שללא קשר לאיכות הרכב, יש כיום בערך 100 כאלו על הכביש בקושי, מה שמפחיד אותי מאוד לגבי החלקים שלה.

דווקא ראיתי אחת כזו למכירה והיא נראית ממש בובה של מכונית, גם המחיר היה סביר, אבל אני לא רוצה להיתקע עם אוטו "נדיר" עם חלקי חילוף לא זמינים ויקרים.

הפחדים לגבי הצרפתיות מבוססים על ניסיון של אנשים מסביב שנכוו, כפי שציינת בעיקר מהגיר האוטומטי. גם ראיתי קליאו B עם גיר שאוטוטו שובק חיים, וגם נאמר לי שהחלקים של הצרפתיות לא זולים כלל.

הסיריון חלשה מאוד ולמיטב הבנתי לא מומלצת במיוחד.

הפונטו ספייס לעומת זאת בהחלט ברשימת החיפוש שלי, לצערי היא היחידה כרגע ביחד עם פיאסטה (לא הדגם של 2004 עם הגיר החצי ידני).

הגולף והפולו היו נכנסות בכיף לרשימה אלמלא היו יקרות כל כך.

פורסם

שימי לב שהפיאסטה במודל הזה נמכרה עם גיר רובוטי. אמנם אין שם קלאצ', אבל זה לא בדיוק גיר אוטומטי.

ואם כבר מושכים לכיוון הגיר הרובוטי, אז כדאי לדעתי לבדוק גם את הפיאט פנדה הרובוטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...