Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אבקש,בבקשה, את עזרתכם לגבי בחירה של מידריינג' למערכת שלי וכמובן עלות,מה שלא פחות חשוב.

את CDM שמעתי ומה שאהבתי שאין צורך בשום נפח על מנת שינגן תקין.יש גם את פוקל 100VS,את הרצים 70HL או 100HL,הייבריד L4 שהם בעלי דיפוזור ודורשים נפח.

שאלה מה נפח שהם דורשים?

תחום תדרים אפקטיבי שהם מנגנים בו?

מה עלותם?

ומה אופיים ביחס לCDM?

תודה רבה לכולם על תגובתכם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תאמת שלדעתי הDLS טוב מהמורל בכל פרמטר ... אבל בגדול גם הוא לא הכי הכי אני יותר אוהב וופר כמיד ולא דום עם ציימבר ...

מה שכן זה ממש נוח להתקנה כך שאם זה שיקול לך על דום מיד

פורסם

הנפח שה L4 דורשים למעשה הוא נפח לא מוגבל , או infinite baffle. פועלים היטב בתדרים בין 200 הרץ ב 24 דיבי ל 17 קילו-הרץ ב 6 דיבי. בנוגע להבדלים בינו לבין ה CDM, אני אתן לאחרים לענות :).

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הCDM הוא מיד חם ומדהים

יש לו צליל מתוק שלא ממש ניתן לקבל מאף רמקול אחר - יש משהו שהוא ייחודי רק לו ואם אהבת את הCDM בגלל הצליל שלו - אז זה גם כן המיד שאתה צריך לרכוש.

הוא מנגן היטב החל מה600 הרץ עד ה7K הרץ אבל מעבר לזה הוא כבר לא נשמע טוב.

יש לו פריסה רחבה מאוד וממש לא צריך לכוון אותו און אקסיס וגם לא צריך בשבילו שום נפח או תיבה.

הCDM88 עוד יותר קטן ונוח להתקנה אם כי הביצועים שלו קצת יותר נחותים לפי מה שמשתמע.

- הL4 זה בעצם רמקול שהוא כמעט פול ריינג' - הוא מנגן כפי שאליקו כבר ציין - כמעט את כל תחום התדר בצורה לינארית לחלוטין.

הייתרון של הL4 על הCDM הוא שהוא בעצם עושה כמעט את כל העבודה בעצמו, מאפשר לוופרים שלך לנגן תחום מצומצם ביותר ולכן גם תורם ליעילות שלהם, הטוויטרים בעצם רק נותנים השלמה קלה ביותר לגבול העליון של הצליל ולכן מה שאתה מקבל זו מערכת מאוזנת באופן מדהים היות ורמקול אחד עושה 90 אחוז מהעבודה, הוא נשמע חי ובועט הרבה יותר מהCDM אם כי - גוון הצליל שלו קצת פחות מתקתק מהCDM ולכן אני אומר שלCDM יש ייחוד בגוון הצליל (אין לזה תחליף לדעתי) אבל משמיעה של מערכת סטריאו מדהימה (עופר דותן) היות והL4 אצלו עושה כמעט את הכל והוא מותקן נכון - כמעט ואין שום צורך בפרוססורים ותיקונים של איקוליזציה או השהיית זמנים כלשהם והפגיעה בסאונד היא מינימלית.

הבמה מאוזנת לחלוטין, עמוקה, רחבה, ממורכזת ופתוחה בו זמנית והכל תודות ליכולת המדהימה של הL4 לספק את הסחורה.

אז את ההבדלים אמרתי - מה אתה בוחר? תלוי במה אתה אוהב - תוצאות מעולות אפשר להשיג עם שניהם.

מיד נוסף שאני מאוד אהבתי הוא הריבון מהסט מילה 3 של הרץ.

המיד בסט של מתן באמת נהדר אבל אני לא מוצא את ההבדלים בינו לבין הCDM שיגרמו לי להעדיף אחד על פני האחר. אם כבר - הייתי שוקל לרכוש את המיד של אומגה אודיו שמקביל לCDM רק נשמע קצת יותר חי ממנו.

מבחינתי לCDM אין תחליף ולכן הוא לעולם ועד ישאר במערכת סטריאו ברכב שלי - אבל לשמחתי יש לי עוד רכב ובו אני הולך להתקין L4.

אני מקווה שלא יגיע היום בו אצטרך לבחור בין השניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על עזרתכם,מה לגבי עלותם פחות או יותר?והאם 50RMS של אוריון יספיק לL4 או CDM?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מכיר היטב את שני המידים , גם את המורל בהמון התקנות , וגם את ה L4 ברכב אצלי ואני בכלל לא הייתי משווה ביניהם. אחד מהם טוב מאוד אבל השני יוצא דופן.

הלגטיה מעבר לכך שהוא נשמע חי ויפה והכל , בזכות היכולות שלו מבחינת טווח תדרים אפקטיבי נותן כל כך הרבה יתרונות למערכת שהוא הופך את "המתחרים" שלו לירוקים מקנאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה עופר.

אפשר בבקשה קצת פירוט לגבי מחירים?

50 ואט של אוריון יספיק להם?

המון תודות

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

50 וואט של מה?

RMS? בולשיט!

תיקח את הCDM ותשים אותו על מגבר הקיקר שלי והוא יעבוד נפלא.

תשים אותו על JBL מדגם GTQ200 שמוציא 37 RMS סה"כ לערוץ והוא גם יעבוד נהדר.

תשים אותו על מגבר של סוני XM כמו בחתימה שלי שמוציא סה"כ 20 וואט והוא יעבוד עוד יותר טוב ממה שהוא עבד על הJBL

- אבל תשים אותו על קלריון APX פשוט שמוציא 60 וואט לערוץ והוא ישמע קקה!

זה לא הוואטים שצריכים לעניין אותך כמו שצריך לעניין אותך הטיב של המגבר וההתאמה שלו לרכיב - את זה אפשר לדעת רק בדרך אחת - לנסות או לשמוע ממישהו שכבר ניסה.

אני מאמין שהאוריון הוא מגבר סביר סה"כ - תנסה, לא תאהב, תתחיל להתייעץ.

המלצות למותגי מגברים שCDM נשמעים עליהם טוב מידע ונסיון - זטק, פייז, DLS, קיקר סדרת KX או ZX רצוי במקרה הזה את המגברים החזקים בסדרה, סוני (סדרת XM - נדירה מאוד), ג'נסיס, סאנדאון, אודיוסון

כמובן שהם ישמעו היטב גם על מגברים רבים נוספים - אבל אלו הם המגברים שמנסיון שמעתי עליהם CDM ורמקולים אחרים של מורל עובדים ואהבתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...