Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו די אל 1600 שנת 93.

יש לי תקלה בנסיעה של 60 קמ"ש ומעלה אני שומע רעשים מוזרים מהמנוע ( הילוך רביעי ומעלה ) והדוושה של הגז רועדת באופן מוזר.

הייתי אצל המוסכניק יום למחרת הוא עשה סיבוב עם האוטו והכל בסדר הוא אמר לי שכנראה הייתה לך סתימה בצינורות הדלק והיא השתחררה.

השאלה היא האם אני יכול לסמוך על מה שהמוסכניק אמר לי או שזה יכול להיות משהו אחר.

אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סתימות דלק אינם גורמות לרעשים.

החלף את המכונאי שלך, כי הוא לא נחשב רציני בעיני, אם הוא קובע שסתימות דלק יכולים לגרום לרעשים.

האם הרעידות בדוושת התאוצה פסקו בעת נסיעת המבחן?

ללא נסיעת מבחן , בעת שהרעשים נשמעים , והרעידות בדוושת התאוצה קיימות, לא ניתן לאבחן מרחוק, וכל השערה תיהיה בדרך

ניחוש בלבד.

בצע נסיעת מבחן נוספת עם בעל מקצוע נוסף, שיוכל לבדיקק, האם קיימת סתימות דלק, רעשי מיסבי מנוע, או רעשי מיסבי גלגל, או חופש ובלאי בתושבת מנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

צביקה תודה רבה על התגובה...

סליחה שלא עניתי לך על התגובה, מאז שהמכונאי טיפל לי באוטו לא שמתי לב לבעיות, יתכן שהיו ולא שמתי לב.

בכל מקרה יש לכם איזה מוסך עם מכונאים אמינים ומקצועים, שיאבחנו ויטפלו בצורה טובה ומקצועית את הבעיות שלי וכדאי שיהיה באזור מגדל העמק (עפולה נצרת והסביבה), אני ישמח אם תשתפו אותי בזה.

תודה וסופ"ש נפלא לכולם.

צחי.

פורסם

אני לא ממש זוכר זה היה מזמן.

אבל מה שאני כן זוכר שהיתה בעיה עם ברגים לא הדוקים של האגזוז, אבל אני לא בטוח שזה קשור לפוסט הזה.

• תוכן חדש...