Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי השבוע BMW E30 שנת 1990, דגם 316 מנוע 1600 הזרקה .

זה לא ממש הרכב שאני מחפש (מה שמעניין אותי זה ה 325 E30 ) אך בינתיים בתקציב שיש לי רכשתי את הרכב הנ"ל

ומה שהלהיב אותי הכי הרבה זה המראה המיוחד שלו, יד 2 שמור ברמה גבוהה ביותר חיצונית יותר ממכנית, נראה כמו 2006 .

כרגע אני מעוניין לעשות כמה שינויים/שיפורים לרכב. (לפני שאני מחליט אני מתייעץ איתכם אך אני ממהר בהחלטות ) .

חשבתי על החלפת המנוע ל 2500 סמ"ק (וברור שכולם יקפצו ויעירו עכשיו שעדיף לי לחסוך ולקנות E30 325 ),

אני רוצה להבהיר כי אין ברשותי סכום מסויים, ואני לא מאלה שחוסכים, לכן אני מעדיף צעד אחר צעד לשפר את הרכב שיגיע לרמת ביצועים לא פחות מ 325 .

חוץ מהמנוע אני יודע שצריך/מומלץ להחליף גם את המתלים ואת הקפיצים לכאלה שמחוזקים.

השאלה אם צריך לעשות כל מני שינויים אחרים בכדי להרכיב מנוע 2500 או שזה אמור לשבת בלי בעיה . ומה עם אישורים לטסט ?

ואם אין בעיה מה עוד צריך להשקיע ברכב ? (או להוסיף ? )

והכי חשוב , מה העלויות +- לגבי ההשקעה ?

אני אשמח לתגובות סוגרות מעגל לגבי הנושא .

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

המנוע שברשותך כרגע הוא 4 צילינדר, מנוע ה 2.5 הוא 6 צילינדר, לכן מדובר בהחלפה של לא מעט חלקים שכוללים מחשב, צמה, תושבות, סעפות, כל מה שקשור למערכת הצתה (עוד 2 פלגים לא?), מזרקים, ואני בטוח ששחכתי עוד דברים.

עלויות אני לא רוצה להגיד לך סתם כי אני לא יודע.

קיט הנמכה לE30 יכול לעלות סביבות 3-4 אלף, אולי יש משהו יותר זול, לא סגור על זה, יותר יקר תמיד יש.

פורסם

אתה יודע יותר טוב ממני (אבל אני בכל מקרה לא שם ג'ל!), חשבתי על זה, אבל לא ידעתי אם הם מתאימים או לא. אז הנה עוד חלקים שצריך להחליף (וחלקים יקרים).

לסיכום, ההשקעה בפועל תהיה כמו לקנות 325. חבל על הכאב ראש לדעתי.

פורסם

WOWW את האמת לא ציפיתי לכל כך הרבה שינויים, כלומר, חשבתי שאלה דברים בגדר המלצה ולא חובה .

אך אם מדובר בהשקעה כו גדולה אז כנראה שעדיף לא לפתוח מכסה מנוע .

בכל מקרה תודה על תגובתכם :) .

ניתן לנעול .

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

אני מתכנן לנסוע על שלי בינתיים (בתקווה שלא תיגנב), וכשיבוא יום לפתוח את המנוע לעשות אוברול+הגדלה ל 1800 + כמה חיזוקים. הרבה פחות חלקים, אותו בלוק, אין צורך בשום אישורים, אם הכל נעשה טוב אפשר לקבל מנוע של 120 כ"ס. לדרישות הצנועות שלי זה די והותר.

פורסם

בינתיים פתח עיניים וחפש איזה בימר מעניינת אחרי תאונה שהורדה מהכביש.

אם תמצא ותקנה אחת כזאת, הסתדרת בחיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
318, 316 אינם בסיס טוב לשיפור שאתה מייחל.

המממ המממ

אני חושב שאתה טועה.

לפותח השרשור - פתחת אותו כשאתה מכוון ל170 כ"ס, שלוש הודעות מאוחר יותר אתה כבר מסתפק ב120 [במנוע, ממש לא בגלגלים]

עלות הסבה של 316 ל325 לא אמורה לעבור את ה15K.

לפרטים - תוכל לפנות בה"פ [אל חשש, אני לא יהיה זה שעושה את העבודה]

אה, וישנו החסרון הקטן הזה - זה לא חוקי, לא יהיה חוקי, ולאוטו לא יהיה שום רישוי או היתר לנסוע על הכביש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

צודק

היום משרד התחבורה מחמיר באופן מיוחד בהגדלת נפח\הספק אפילו שהמרכב זהה

אם הבלוק זהה והשינוי רק בראש כדאי לבדוק את אופציית ה1800\2000

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...