Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך קצת פרופורציות: 330,000 ק"מ זה הרבה מאוד, במיוחד אם לא הוחלף שמן הגיר בקפדנות (פותח השרשור ציין שהשמן היה שרוף).

רק לשם ההשוואה, לגיר האוטומטי של מלכת האמינות הידועה מאזדה לאנטיס יש לפעמים נטייה להחזיר את נשמתו למוסכניק בסביבות ה-150,000 ק"מ.

330,000 ק"מ זה נשמע לא רע בהתאם לנסיבות.

פורסם

מניסיון עם מוניות מרצדס אז כן זה הקילומטראז שבו הגיר שובק חיים.

המחיר שנתנו לך מטורף , ה-E קלאס שלנו עשתה 3 פעמים גירים בפעם הראשונה במילר בחיפה שגם לקחו מחיר גבוה מאוד וגם הוא הלך שוב אחרי 130 אלף בנוסף לכל מיני תקלות נוספות באותה תקופה שהם לא הצליחו לפתור כמו החלקות בין הילוך שני לשלישי.

רק בפעם השלישית הגעתי לבנאדם שיש לו מוסך שמתמחה במרצדסים שעשה לי את הגיר כאילו ויצא אתמול מהחברה עם העברה חלקה בין ההילוכים בלי החלקות,בלי דפיקות ,ובלי שום בעיות .

בכל מקרה שיפוץ גיר אמור לעלות במקרה הרע מאוד 7-8 אלף שקל.

המחירים של המוסכים המרכזיים של מרצדס הם מטורפים , כל עוד הרכב באחריות אין לי מילה רעה הם לארג'ים ומטפלים בהכל אבל בתום האחריות אין מה להתקרב אליהם.

וזה שכתב שמרצדס זה לא מה שהיה פעם , אני מזמין אותך לסיבוב במושב הנוסע אצלי ברכב 815 אלף קילומטר הרכב פשוט מדביק אותך לכיסא , זה תלוי איך מי ואיפה מטפלים ברכב.

איכות חומרים גבוהה, אין קירקושים , תראה איזה איטום יש ברכב בלי רעשים של רוח פשוט נסיעה שקטה אתה לא שומע שזה דיזל.

פורסם

ל - ULTRAS MONKEYS - מה שם המקום שבו שיפצו לך את הגיר והיית מרוצה ? .

שילמת עבור שיפוץ גיר של מרצדס רק סכום של בין 7000-8000 ש"ח .

לכמה זמן קיבלת אחריות עבור השיפוץ ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפי חוק זה 3 חודשים ,אבל רוב המקומות נותנים חצי שנה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

באזור נצרת , נתן לי 3 חודשים אחריות , השיפוץ נעשה לפני שנתיים , חודש לפני שהרכב עבר לשמש אצלנו בבית כרכב פרטי .

מאז ייצא לי להיות אצלו אולי עוד פעם לטיפול , פשוט עברתי לטפל במוסך יותר קרוב אליי שגם הוא מאוד ממולץ.

אני רק רוצה לציין שלשניהם יש מחשב ככה שאין לה מה לדאוג גם מהבחינה הזאת , אומנם זה של המוסך בנצרת הוא פשוט מאוד אבל עשה את העבודה באיפוס של המחשב אחרי השיפוץ של הגיר , זה של המוסך שאני מטפל בו כיום תואם למה שיש במוסכים המרכזיים בחברה.

פורסם

אתה יכול לומר באיזה יישוב תוקן הגיר בפעם האחרונה ששיפצת אותו והיית מרוצה , אני מכיר טוב מאוד את האיזור .

כמה ק"מ יש לרכב כיום ? , וכמה ק"מ מאז השיפות האחרון מחזיק הגיר , האם בשביל המחיר הזה הגיר עבר שיפוץ מקיף ? .

האם משפץ הגיר הוא אדם מקצועי ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הגיר תוקן בנצרת (ביפיע, אם נדייק).

מאז התיקון עברו שנתיים שבהם הרכב עשה משהו כמו 60 אלף ק"מ .

הבנאדם מקצוען מהסיבה שהוא היחדי שהצליח לשפץ את הגיר כמו שצריך ללא החלקות לאחר מכן וללא בעיות נוספות אחרות שצצו לאחר השיפוץ בחברה ולאחר שיפוץ נוסף במקום אחר.

בדקתי כרגע את העניין של המחיר עם אבא שלי כי פשוט לא זכרתי כל כך את המחיר ששילמנו, והמחיר נמוך משמעותית ממה שכתבתי כאן.

אני לא יגיד לכם שהמוסך שלו מפואר אבל הבנאדם הוא בעל מקצוע ברמה מאוד גבוהה ואמין מאוד , הוא מתעסק רק עם מרצדסים והוא פשוט מכיר כל חלק וחלק ברכבים האלו.

• תוכן חדש...