Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה זו ההודעה הראשונה שלי, וזה נראה לי אחלה פורום אז כל הכבוד דבר ראשון.

אני אנסה לקצר ולהיות כמה שיותר ברור, אני רוצה להחליף את הרכב, יש לי רכב ישן ואומנם ממש מדליק אבל קורע אותי בדלק ובחלפים (וולוו עושה 1:7 בנסיעה בעיר ורוב הנסיעות שלי בעיר חיפה ההררית והנוראית)

אני רוצה להחליף את האוטו, אני כבר חושב על זה הרבה זמן.

אני מחפש אוטו אמין, חסכוני בדלק ובחלפים, מאובזר (כמה שאפשר). כמו שאמרתי רוב הנסיעות שלי הן בעיר. ואני רוצה גם שנתון גבוהה (שוב כמה שניתן) לא איכפת לי שהאוטו יהיה ידני, וזה יחסוך הרבה דלק אז בכלל בכיף

חשבתי על גטס, אבל הבנתי שהיא עושה 1:10 במקרה הטוב ושמדובר ברכב בינוני ומטה.

חשבתי הרבה על C3 אבל אני לא מכיר את האוטו בכלל רק שמעתי שהיא חסכונית ונוחה לנהיגה (אבל יקרה בחלפים?)

חשבתי על פיאט פונטו... שנת 2003-4 מישהו יודע כמה האוטו הזה עושה מבחינת דלק ו"אם כדאי"?

אני פתוח להצעות...

תודה רבה לכולם.

כמעט שכחתי

ועוד משהו, כדאי להחליף את הרכב בטרייד אין?

פורסם

מתוך חיפושים אחר רכב דומה:

גטס ב 30K - קשה מאוד למצוא. מה שכן תמצא יהיה מהשכרה לשעבר, עם ק"מ מאוד גבוה. כמובן שזה יהיה גם הדגם הפחות מאובזר (נטול ABS כרית אוויר אחת).

C3 - רוב מה שמפורסם למכירה מגיע עם מנוע דיזל.

פונטו- קיימים שני דגמי מנוע 60 כ"ס ו 80 כ"ס. לרכב יש שוק די עירני. המכוניות השמורות נעלמות ממש מהר.

שבוע שעבר קניתי פונטו ELX 80 כ"ס ידנית שנת 2003 יד ראשונה עם 40,000 ק"מ אמיתיים. הרכב נקנה לאחר חיפושים במשך חודש שלם. את הרכב קניתי מטרייד מוביל שהם בעצם מוכרים את רכבי הטרייד אין של פיאט בין השאר. ממליץ לך לבדוק שם לגבי רכבים עתידיים שאמרוים להגיע בקרוב. ככה מצאתי את הרכב שלי.

קצת התרשמויות שלי מהרכב- המעבר שלי לפונטו הוא לא פשוט. הרכב הקודם היה מרצדס 190E עם מנוע 2300 סמ"ק. ההבדלים מבחינת הכח מורגשים ביותר. כנ"ל ההבדלים מבחינת האחיזה, יציבות , התנהגות וכו'. אני שמח שלא התפשרתי ושקניתי את הגרסה בעלת 80 כ"ס כי נראה לי שלא הייתי מסתדר עם משהו יותר חלש. לא עברתי בגלל צריכת הדלק הגבוהה במרצדס (שעמדה על 1-7/8) אלא בגלל חוסר זמן שלי לטפל באוטו ולחפש אחרי חלפים וכו'. חיפשתי בעצם מעין סוס עבודה שידרוש מינימום טיפול. היה לי ניסיון עבר די טוב עם פיאט אונו והפונטו די קרצה לי מהבחינה הזאת. חלפים ניתן למצוא בשפע והם די זולים.

לפי המחשב דרך אני עושה בסביבות 11.5-12.5 ק"מ לליטר. יש לי רגל ימנית כבדה מאוד ורוב הנסיעות הן במסלול ראשל"צ-רחובות- תל אביב במהלך שעות היום כשיש הרבה תנועה ופקקים עם מזגן.

לגבי מכירה בטרייד אין- לא ציינת איזה וולוו יש לך.

אסף

פורסם

לגבי מכירה בטרייד אין- לא ציינת איזה וולוו יש לך.

אסף

קודם כל תודה על התשובה המפורטת אסף

יש לי וולוו 850 GLT מודל 93 אוח איזה אוטו מדהים, ממש מדליק, חזק ונוח.

אבל יקר לי בחלפים... ובהחזקה ובדלק.

וכל הכבוד על הרכב באמת נשמע כמו מציאה טובה.

תגיד הם נתנו לך אחריות לשנה או משהו בסגנון?

עוד מישהו על הקורסה? מה הנתונים שלה?

פורסם

יש 1,200 או 1,400 שהוא מוצלח יותר אבל בתקציב שלך הייתי הולך על הCORSA GSI 1,6

חזקה וזריזה מאוד. רכב מאוד מוצלח, רק חבל שיהיה לך למצוא אחת טובה.

S2000

• תוכן חדש...