Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין תמערכת ברכב והיום ביררתי אצל אחד המתקינים והוא אמר לי שזה קשה להתקין באימפרזה 2002 6*9 מאחורה או שהחיתוךך לא יצא יפה או שצריך להוציא את הרצועה של החגורה משהו כזה ואז האוטו לא יעבור טסט

לא כל כך שמתי לב למגש של האוטו כי האוטו לא אצלי כל כך רציתי לדעת עם זה באמת מסובך ועם באמת זה לא יעבור טסט

ועוד שאלה לגבי המסך הדאבל דין הפשוט אם עדיף לשים אותו ברכב שבא עם בלוטוס טלוזיה מסך דיודי קורא דיוקס והכל במסך נגיעה או הפאנל 6950 של פינור דולפינים

מבחינת איכות וכו'

תודה

פורסם

ראשית, מדוע בכלל להתקין 6*9? תשקיע בסט קידמי טוב.

שנית, עזוב אותך טסט, אתה רוצה לבטל חגורת בטיחות??

שלישית, מה זה דבל דין פשוט? צריך להתייחס לדגם ספציפי ולהשוות אותו ל6950.

רביעית, מה זה מבחינת איכות? מהן הדרישות שלך מסאונד ומהן הדרישות בכלל מהHU? הרי אם אתה רוצה "בלוטוס טלוזיה מסך דיודי קורא דיוקס והכל במסך נגיעה " אין את זה ב'דולפינים'..

פורסם

יש לי את כל הרכיבים ואין לי כוח להתחיל למכור ואז לקנות וכל הסיפור הזה

לבטל תחגורה בשבילי זה לא סיפור השאלה עם זה יעבור תטסט גם ככה לא יושבים אצלי מאחורה

וזה הדאבל דין

http://radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=509147

פורסם

אתה יודע אני חושב שהמתקין שלך טועה , מקסימום ניתן להוסיף סוג של הגבהה מסויימת לרמקולים מאחורה שישבו עליהם ולא צריך לעשות חיתוך.

חכה ל"חכמי הפורום" שכבר התנסו עם הרכב הנ"ל (אני חושב שעופר התחדש ברכב כזה לאחרונה אולי הוא יוכל להציץ ולראות) , או המתקינים כאן .

=)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עדיין הייתי נמנע מלבצע חיתוכים לצורך התקנת 6X9, מילא לחתוך בדלת קידמית בשביל 6.5.

אם לא בא לך למכור ולקנות, עשה את שיקוליך.

לגבי טסט, נראה לך באמת שבטסט יבדקו לך בדיוק בספסל מאחורה אם יש או אין חגורת בטיחות? לא נראה לי.. גם אם אתה מסויט ונראה לך שכן, אז לפני הטסט, שים את החגורה שפירקת ככה חפיף בהעמדה "כאילו" שהיא מחוברת שם, בלי שתהיה מחוברת באמת. מכיר את זה שאתה מחזיק את החגורה מקדימה כמו אידיוט ביד כי אתה רואה משטרה לידך ובדיוק לא שמת? ככה :-) .

לגבי המכשיר, נראה "מכשיר זבל סיני" אבל בשביל מה שהוא נותן, נראה לי אחלה מחיר, אם אתה לא מחפש איכות. ברור שפיוניר דולפינים איכותי יותר. פיוניר זו חברה מכובדת, עם מוצרים שלפחות ברמה הגבוהה שלהם, הם בין הטובים בתחום. תראה את הP9 או את הODR, מכשירי היי אנד. נכון שהדולפנים הוא מכשיר פשוט אבל עושה את העבודה שלו טוב.

הבעיה אחרת, איך אתה בדיוק משווה מכשיר רגיל שמנגן דיסקים למכשיר משולב שעושה עוד 5 דברים? מה בדיוק אתה מחפש ולמה אתה חותר?

פורסם

זה נשמע אחלה דבר אבל כמו שאתה אומר זה נשמע זבל סיני ומזה אני פוחד

אבל לגבי האחריות יש לי אחריות לשנה וזה מישהו שאני מכיר ורכשתי ממנו את כל המערכת לכן אני לא צריך כל כך לפחד

אבל עדין מתבלט....

• תוכן חדש...