Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי סיאט איביזה שנת 98 (1.6 לטינו) בזמן האחרון היו לי 2 בעיות 1.ירידת טורים-הרכב נכבה בזמן עמידה או החלפת הילוך (לא משנה באיזה מהירות)2. יוצא עשן שחור מהאגזוז גם כאשר המנוע חם, כאשר אני לוחץ הרבה גז בניוטרל האגזוז צובע את הריצפה בשחור (פחם) עשיתי ניקוי מיצערט וניקיתי את חיישן מייצב הטורים הרכב עכשיו אינו נכבה אך ליפעמים הטורים יורדים וחוזרים.

הבעיה המתרידה ביותר היא פליטת העשן השחור מהאגזוז ,הסחיבה של הרכב ירדה וצריכת הדלק עלתה.

הרכב עבר בדיקת מחשב בצ'מפיון ושם נאמר לי שיש לי בעייה ברינגים אך הרכב אינו אוכל שמן אלה רק דלק ככה שאני לא חושב שהאדם הנכבד בצ'מפיון יודע בדיוק מה הבעיה ולא הייה לו בדיוק מה להגיד, הרכב עשה כ 144 אלף קילומטר כך שלא ניראה לי שרינגים זו הבעיה.....

אז עם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן ליפתור אותה ויכול לעזור אז בבקשה?.....

פורסם

חבל שאבא שלי הפסיק לעבוד שם לפני 28 שנים (בצ'מפיון).

הוא היה מקצוען ועזב לטובת מכונאות הטנקים בצבא אבל תמיד הוא אמר שהם לא יודעים לעבוד..

זה נראה שהפעם ,לפחות הפעם אם לא בהרבה פעמים באמת שאין להם מושג

אלא אם כן יש מקרה חריג של חדירת דלק לשמן ואז עדיין צריך לבדוק מה הסיבה.

עשן שחור אומר ברוב המקרים, שהתערובת עשירה מידי וכיוון שיש לך רכב בעל מע' הזרקה,צריך לגשת למכון להזרקות דלק טוב,לעשות בדיקת 4 גזים ולאבחן ואפילו בקלות מה הבעיה.

האבחון להערכתי יהיה קל למדי היות ולדבריך יש פליטת עשן חריגה.

אם אתה מהמרכז תוכל לגשת למוסך רון מומלץ הפורום,אמנם לא מורשה של צ'מפיון אבל עדיף בהרבה על הליצנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום לחבר הפורום החדש, וברוך הבא!

אנא התחל מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...