Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1333284

עד היום הפילו את האשמה על הגברים וחברות הביטוח יצאו בכל מיני מבצעים לנשים בטענה שהן נוהגות זהירות ואחריות.

וסוף סוף גם חברת ביטוח(מחו"ל) מודה שנשים בכביש בהחלט מהוות סיכון, ואם יבדקו בארץ אז בטח המצב יהיה יותר גרוע אפילו.

פורסם

עד לפני כמה שנים, נשים שלא נותנות זכות קדימה (בתמרור משולש/ עצור/בכניסה לכיכר) ונשים שנוהגות נהיגה אגרסיבית (עקיפה מימין, צפירה מעצבנת בחוסר סבלנות,חיתוך והדחפות בפקקים)הייתה תופעה נדירה ביותר על גבול הלא קיים.

בשנים האחרונות אני ומתנדבי משטרת תנועה רבים שאני מכיר עומדים משתאים מול התופעה החדשה והנפוצה הזאת.

אפילו ביצעו מחקר על זה בטכניון לא מזמן, אם יש למישהוא נגישות למחקר הזה אשמח לקרוא אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתמול נסעתי מת"א לקיבוץ בו גדלתי , בדרך עצרנו ביילו, בקופה לידי עומדת שוטרת מתנ"א בתפקיד , נכנסת אשה ואומרת למוכר שהיא לא מצילחה לתלק לבד כי היא בלי המשקפיים והיא לא רואה את המספרים .

הוא עזר לה היא נכנסה לרכב ונסעה , והשוטרת ? לעסה לה בהנאה את הקורסון עתיק היומין.

(דרך אגב מסתבר ששוטרים בהפסקה גם לא בודקים מה זה האופנוע חסר המראות והמספרים בתוך הטנדר:roll:)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה זה הקשקוש הזה?

אתה רוצה להתלונן גם על דליפה בצינור אצלך בחצר שנידת תנועה עברה ליד ולא שלפה מהבגאז' צמד ג'אפקות ופשתן וסידרה לך את הנזילה? :silly::screwy:

פורסם

באמת שהציפיות שלי ממשטרת ישראל שואפות לאפס,

אבל כשאני נוסע בלילה על כביש מס' 1 ורואה רכב שנוסע עם אורות חניה בלבד מאחורי ניידת של משטרת התנועה, הייתי מצפה שהניידת לפחות תאמר לנהג שידליק אורות נורמלים.

ולמען האמת הייתי עוצר אותו וממרר לו את החיים כי איך לעזאזל הוא נוסע בלילה בלי אורות ולא שם לב, יש לזה השלכות יותר חמורות רק מהאורות שזה חמור למדי בפני עצמו, כמו למשל שכנראה הנהג לא שם לב מה קורה סביבו בזמן הנהיגה.

אבל מצד שני, למה שהשוטר יסתכל במראה אם הדבורה לא התריעה לו שמגיע רכב במהירות מופרזת?

הרי זה מה שמסוכן באמת!

פורסם
מה זה הקשקוש הזה?

אתה רוצה להתלונן גם על דליפה בצינור אצלך בחצר שנידת תנועה עברה ליד ולא שלפה מהבגאז' צמד ג'אפקות ופשתן וסידרה לך את הנזילה? :silly::screwy:

לגבי הצינור לא , אבל לגבי גברת שכנראה ממש צריכה משקפיים ושוטרת ששומעת שהיא בלי והיא נוהגת , כן אני מצפה שהיא תדאג שהיא לא תנהג ככה .

אחר כך היא לא תראה נכון את הנתיב,שילוט,ווט אבר, תתנגש חזיתית וכמובן יגידו שרכב ממול נסע מהר ....

ואתה בתור מתנדב אמור להבין את החומרה של העבירה ,ואת הסכנה המוחשית של נהיגה עם ראיה לקויה .

ועוד אני :silly::screwy:...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

לחלוטין לא ירדתי לסוף דעתך בהודעה הראשונה, לתומי חשבתי שאתה מתלונן שהיא לא עזרה לה עם המשאבה. :shock:

פורסם

בגירה, יצאת חומוס! :silly:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני חושבת שהזמנים מביאים עמם שינוי.

לא בהבדלים בין נשים לגברים, אלא בצמצום ההבדלים והפערים.

יש גברים שמתפרעים על הכביש ויש גברים שנוהגים בזהירות ושומרים על חוקי התנועה.

במקביל קיימים זרמים לכאן ולכאן בין הנשים הנוהגות בכביש.

כיום לנשים ולגברים כבר אין עיסוקים ותחומי עניין שונים בהרבה. מתעורר זן חדש של נשים המתעניינות בכלי רכב, נהיגה, ספורט וכל מה שנחשב עד עכשיו למנת חלקם של הגברים (ולמזלזלים למיניהם- הן לא חייבות להיות לסביות וגבריות), בדומה לזן חדש של גברים המתעניין באופנה, טיפוח, תזונה (המטרוסקסואלים).

אולי הגיע הזמן לחדול ממחקרים המצביעים על מין זה או אחר כבעייתי או עילאי בתחום תרבות הנהיגה. אני מאמינה שהנתונים במחקרים האלה הם שרירותיים. לא פלא שכל יומיים קם מחקר הסותר את קודמו.

אפשר גם לחדול מסיפורי "ראיתי אישה עושה כך וכך" כי על כל סיפור כזה קיים סיפור "ראיתי גבר עושה כך וכך". הסיפורים האלה בהחלט לא תורמים בדבר ואינם מובילים לשום מקום.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
לחלוטין לא ירדתי לסוף דעתך בהודעה הראשונה, לתומי חשבתי שאתה מתלונן שהיא לא עזרה לה עם המשאבה. :shock:

אני פשוט נקרע מצחוק ולא יודע מה לענות לך...

פורסם
ואם השוטרת הייתה רושמת לאישה דוח על נהיגה ללא משקפיים, הייתם מתפלאים למה השוטרת רושמת דוח, זו בסך הכול הפסקה ביילו.

מספיק שהיתה רואה אותה נכנסת לאוטו ומסובבת את הסויצ'...

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
אני פשוט נקרע מצחוק ולא יודע מה לענות לך...

שנזמין אותך לחומוס ומיץ ענבים? :wink:

פורסם

חומוס ? רק תגיד איפה ,אני חי על החומר הזה.

• תוכן חדש...