Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד לפני כמה שנים, נשים שלא נותנות זכות קדימה (בתמרור משולש/ עצור/בכניסה לכיכר) ונשים שנוהגות נהיגה אגרסיבית (עקיפה מימין, צפירה מעצבנת בחוסר סבלנות,חיתוך והדחפות בפקקים)הייתה תופעה נדירה ביותר על גבול הלא קיים.

בשנים האחרונות אני ומתנדבי משטרת תנועה רבים שאני מכיר עומדים משתאים מול התופעה החדשה והנפוצה הזאת.

תופעה דומה ששמתי לב אליה:

אתה עומד ביציאה מחניון/רחוב קטן/בניין וכו' לתוך רחוב סואן, פקוק וזוחל (זה חשוב),

אתה צריך לתת זכות קדימה ומחכה כמו ילד טוב.

כדי להשתחל אתה צריך שמישהו יפתח 2-3 מטרים בינו לבין הרכב שמלפנים אחרת אין מצב שתשתחל.

כמה פעמים קרה לך שגבר סימן לך להיכנס וכמה פעמים קרה שאישה עשתה את עצמה לא רואה והיישירה מבטה קדימה?

אני לא שוביניסט (בדר"כ) אבל תעשו בדיקה בפעם הבאה שיזדמנו התנאים הנ"ל ותגבשו דעה עצמאית.

פורסם

יש לי דעה עצמאית - אם מטרת השרשור הזה היא להראות למי יש יותר גדול, אני בהחלט חושבת שצריך לבצע תחרות רשמית ולתת ליאשה להיות השופט.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תופעה דומה ששמתי לב אליה:

אתה עומד ביציאה מחניון/רחוב קטן/בניין וכו' לתוך רחוב סואן, פקוק וזוחל (זה חשוב),

אתה צריך לתת זכות קדימה ומחכה כמו ילד טוב.

כדי להשתחל אתה צריך שמישהו יפתח 2-3 מטרים בינו לבין הרכב שמלפנים אחרת אין מצב שתשתחל.

כמה פעמים קרה לך שגבר סימן לך להיכנס וכמה פעמים קרה שאישה עשתה את עצמה לא רואה והיישירה מבטה קדימה?

אני לא שוביניסט (בדר"כ) אבל תעשו בדיקה בפעם הבאה שיזדמנו התנאים הנ"ל ותגבשו דעה עצמאית.

אני לא חושב שראיתי משו יותר נכון מזה בחיים שלי.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
יש לי דעה עצמאית - אם מטרת השרשור הזה היא להראות למי יש יותר גדול, אני בהחלט חושבת שצריך לבצע תחרות רשמית ולתת ליאשה להיות השופט.

חל איסור על השתתפות השופט בתחרות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתמול נסעתי מת"א לקיבוץ בו גדלתי , בדרך עצרנו ביילו, בקופה לידי עומדת שוטרת מתנ"א בתפקיד , נכנסת אשה ואומרת למוכר שהיא לא מצילחה לתלק לבד כי היא בלי המשקפיים והיא לא רואה את המספרים .

זה לא הוכחה לכלום.

אין שום סיבה שבן אדם שלא רואה כלום מקרוב, לא יראה מצויין מרחוק.

ואני אישית מכיר כמה כאלה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יוליה, כדלקמן דעותיי האישיות:

1. ייגמר לאלתר החופש הגדול.

2. אלו שבסוף החופש הגדול לא חוזרים לבית ספר, אולי כדאי שבכל זאת יעשו זאת.

ולכל הילדים פה שעוד לא הפנימו את מיותרות הסיפורים שלהם הודות התקלות עם נשים בכביש, תוך רמיזה להכללה על תרבות נהיגתן של המין הנשי- פשוט תתבגרו.

נ.ב- יוליה, יש לך גם את הבעיה הזו שיש לי, כשאני נוהגת והשחלות שלי נתפסות בהגה? לא פלא שאיכות הנהיגה שלי כל כך ירודה.. :roll:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

קודם כל לעיניין המשקפיים:

ישנם 2 סוגים של קוצר ראייה: קרוב או רחוק.

יכול להיות שהנהגת סה"כ לא רואה מקרוב בלבד, ולכן אין לה שום צורך להרכיב משקפיים בנהיגה! מה עשיתם ממנה...

ועכשיו שאלה שאני אף פעם לא יודע את התשובה עליה: (או לא רוצה לדעת? :-))

איך זה יכול להיות כשאישה נתקעת בצד הדרך עם רכב (כל רכב), מחזיקה ביד כבלים וממתינה לעזרה, פתאום עוצרים 200 מכוניות, יש פקקים עצומים, עומסי תנועה, כל השוליים מלאים מכוניות. גבר אחד מחזיק את המינוס, אחר את הפלוס, השלישי מתניע, הרביעי עוזר לשלישי... ממש מטורף.

ואיך זה שגבר נתקע בכביש אף אחד לא עוצר לו? כשגבר עומד עם כבלים הרכב שמתקרב דווקא מאיץ עוד יותר!

פורסם
אם מטרת השרשור הזה היא להראות למי יש יותר גדול...

ולכל הילדים פה שעוד לא הפנימו את מיותרות הסיפורים שלהם הודות התקלות עם נשים בכביש, תוך רמיזה להכללה על תרבות נהיגתן של המין הנשי- פשוט תתבגרו.

מגננת הפמיניזם האוטומטית שלכן מעוורת אותכן זמנית ואתן לא מצליחות לרדת לסוף דעתו של השרשור הזה.

ההפך הוא הנכון, כולם מסכימים כאן כמה נשים הן נהגות הרבה יותר זהירות על הכביש וכמה הן פחות מעורבות בתאונות דרכים ושהן אינן נהגות אגרסיביות, אנחנו מדברים על זה שלאחרונה חלה מגמת שינוי ופתאום רואים גם בקרב נשים נהגות אגרסיביות בדומה לגברים הטיפשים והשעירים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאלה שהעירו על סוג בעית הראייה .

מותר לכם לנהוג עם אור לוח שעונים לא תקין?

עד כמה ידוע לי (ותקנו אותי אם אני טועה ) אתה חייב להיות מסוגל גם לקרוא את המהירות שלך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מגננת הפמיניזם האוטומטית שלכן מעוורת אותכן זמנית ואתן לא מצליחות לרדת לסוף דעתו של השרשור הזה.

ההפך הוא הנכון, כולם מסכימים כאן כמה נשים הן נהגות הרבה יותר זהירות על הכביש וכמה הן פחות מעורבות בתאונות דרכים ושהן אינן נהגות אגרסיביות, אנחנו מדברים על זה שלאחרונה חלה מגמת שינוי ופתאום רואים גם בקרב נשים נהגות אגרסיביות בדומה לגברים הטיפשים והשעירים :wink:

מה קשורה מגננת פמיניזם אוטומטית?

מהרגע שמישהו מתחיל להזכיר בעיות כבלים, את זה שנשים אף פעם לא נותנות זכות קדימה וכו' וכו' וכו' - אני מוצאת לנכון לומר שזו סטיגמה ומוכנה לספר את חוויות הנהיגה שלי כקונטרה - אני מוכנה לספר שגברים כמעט ולא נותנים לי להשתחל לתוך התנועה אפילו כשזכות הקדימה שלי, כשאני מסמנת לאיזה רכב שנוסע בשמאלי על 89 קמ"ש ב-90% מהמקרים זה גבר שהמטרה שלו היא להראות ש-"אף אחד לא עוקף אותי". כשאני עוקפת, רק עם גברים קורה שהם נותנים גז ולא מוכנים לתת לי להשתלב בתנועה. נוסף לכך יש גם נשים מטומטמות ואגרסיביות (כמו הפוסטמה לפני שבועיים שבזכות האגרסיביות שלה והעובדה שהיא עברה באדום קיבלה דיווח למשטרה על מעשיה). בכל זאת - כמות הגברים האגרסיביים על הכביש עולה על הנשים ובהרבה, ברמה שהעליה בכמות הנשים האגרסיביות זניחה.

נהגות אגרסיביות היו מאז ומתמיד - זה שלא פגשתם אותן זה משהו אחר. עדיין יש כמות הרבה יותר גדולה של נהגים אגרסיביים.

פורסם

אין כאן עניין של פמיניזם. זה עניין של אמירות חסרות טעם.

השוואה של כישורי נהיגה בין המינים, שקולה, לדעתי, להשוואה בין כישורי נהיגה בקריטוריונים של צבע, גזע ודת. היא פשוט תוצאה של בורות וחוסר בגרות.

כישורי נהיגה הן נגזרת של חינוך, תרבות ואופי.

רשימת הסיפורים על מפגשים עם נשים בכביש בודאי לא נועדה להשוות בין הכישורים של הגברים של הנשים, אלא להראות את נחיתותן של הנשים בכביש. כמו שכבר אמרתי, על כל סיפור כזה על אישה יש סיפור על גבר- מה שהופך את הסיפורים למיותרים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

ועכשיו שאלה שאני אף פעם לא יודע את התשובה עליה: (או לא רוצה לדעת? :-))

איך זה יכול להיות כשאישה נתקעת בצד הדרך עם רכב (כל רכב), מחזיקה ביד כבלים וממתינה לעזרה, פתאום עוצרים 200 מכוניות, יש פקקים עצומים, עומסי תנועה, כל השוליים מלאים מכוניות. גבר אחד מחזיק את המינוס, אחר את הפלוס, השלישי מתניע, הרביעי עוזר לשלישי... ממש מטורף.

ואיך זה שגבר נתקע בכביש אף אחד לא עוצר לו? כשגבר עומד עם כבלים הרכב שמתקרב דווקא מאיץ עוד יותר!

בדיוק על זה מדברים כאן: הסיכוי שאישה תצליח להתמודד לבד עם בעיה מכנית ברכב (ואפילו אם זה רק מצבר/נגמר הדלק) הוא הרבה יותר נמוך מאשר הסיכוי שגבר יצליח, וזאת פשוט עובדה!!!

כשאתה רואה גבר תקוע בצד הדרך, אתה בטח לא חושב שהוא מתקשה, אתה בטח מהרהר לך "איזה גבר מסוקס, הוא בטח מסתדר".

Xbox12341

פורסם
בדיוק על זה מדברים כאן: הסיכוי שאישה תצליח להתמודד לבד עם בעיה מכנית ברכב (ואפילו אם זה רק מצבר/נגמר הדלק) הוא הרבה יותר נמוך מאשר הסיכוי שגבר יצליח, וזאת פשוט עובדה!!!

כשאתה רואה גבר תקוע בצד הדרך, אתה בטח לא חושב שהוא מתקשה, אתה בטח מהרהר לך "איזה גבר מסוקס, הוא בטח מסתדר".

אז זהו - שעל זה ממש לא מדברים כאן, זה שאתם אוהבים להכניס את זה בכל מקום אפשרי לא אומר שזו מהות הדיון.

פורסם
קודם כל לעיניין המשקפיים:

ישנם 2 סוגים של קוצר ראייה: קרוב או רחוק.

יכול להיות שהנהגת סה"כ לא רואה מקרוב בלבד, ולכן אין לה שום צורך להרכיב משקפיים בנהיגה! מה עשיתם ממנה...

כמובן שיש צורך,גם אנשים שיש להם קוצר ראיה במספר נמוך יחסית צריכים להרכיב משקפיים.

אם היא לא רואה טוב מקרוב את המספרים של סוג הדלק,זה ממש לא מספר נמוך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...