Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה חדשה ומעצבנת שנתקלתי בה היום בערב כאשר הייתי צריך להזיז את המשאית שלי- פורד D1210: בהתחלה, אחרי שנבנה הלחץ- שחררתי מאקסי, הזזתי אוטו כמטר וחצי אחורה, ומשכתי אותו בחזרה. אחרי שהסתכלתי גיליתי שאני צריך להזיז עוד קצת, שחררתי מאקסי, ו...כלום! "0"- לא משתחרר, שום רעש- כלום! לא האמנתי, ניסיתי לזוז- לא, הוא סגור ומחזיק! ניסיתי לשחק עם הידית, באיזשהו שלב הוא השתחרר, זזתי עוד כחצי מטר, משכתי....ושמעתי :פסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס ארוך מאד, כאילו אוויר יוצא לו חופשי מאיפשהו ולא מפסיק. נבהלתי- אומנם אחרי כמה שניות טובות זה הפסיק! המאקסי ננעל, ומאז לא רצה להשתחרר יותר, לא עזר ששחקתי המון עם הידית- אין תגובה! מה לכל הרוחות זה יכול להיות?!?!?!?:shock: אין בריחת לחץ משום מקום, והבלמים הרגילים עובדים! שלושת מיכלי האוויר היו מלאים גם כן- גם מדי הלחץ מראים, וגם בסוף הוצאתי מהם את האוויר עם השסטומים של כ"א!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

יש לי שאלה שלא קשורה למשאיות אספנות אבל אני מאמין שתתנו לי תשובה יותר אמיתית מנציג המכירות

אני לפני קניה של משאית 15 טון חדשה , כרגע יש לי משאית 12 טון של איוקו ואני די מרוצה אבל אני חייב משהו גדול יותר

אני מתלבט עם לקחת דאף או וולבו מה עדיף? אני צריך את המשאית לחלוקה גם בתוך העיר ולכן חשוב לי רדיוס הסיבוב ואצל הדף היא יותר גדולה . מנסיון שלכם מה כדי לקחת ?

תודה מראש לעונים

פורסם

וולבו זה וולבו ! אבל הדאף יותר פשוטה לאחזקה חלפים יותר זמיניים (תחליפי) וזולים, אם נוהגים במשאית נהגים אחרים מלבדך אז הדאף הוא התשובה, רק תבדוק מה קורה עם החשמל בדאף כי היו שנים שהיו בעיות.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הרדיוס הסיבוב של הדאף יותר גדול מוולוו?!:shock: אולי בחדשה, כי בישנה היה ממש סבבה, הייתה המשאית הראשונה שנהגתי בה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תנקה את המיבש כנראה יש לך מים במערכת, ולא תבדוק את הבוסטר של המקסי.

זה הקטע המוזר: אף פעם לא ראיתי כזה דבר, אבל לא היו לי מים במיכלים כשהוצאתי את האוויר!:shock:

פורסם

תתחדש! אז עכשיו יש לך קירבה משפחתית אליי- להזכירך דף וליילנד התאחדו לפני המון שנים!:lol::twisted:

במחשבה שניה- גם לפני זה הייתה לך- איווקו שלך בעצם המשך הליין של פורד קרגו שבעצמו היה המשך של ה-D! :-)

פורסם

בזמני הפנוי ייבדק הכל... (רק איפה הוא- הזמן הפנוי הזה?:-) ). תודה!

פורסם

מישהו יודע עד איזו שנה יובאו הפרייטליינרים לארץ? אני מדבר על הסוס הגדול עם הסליפר- אני יודע שהתחיל משהו מתחילת ה-90', אבל עד מתי?:roll:

פורסם

זה מה שראיתי אתמול! אחת מהמשאיות של החברה לעבודות הקידוח ותשתיות, סופסוף ראיתי ויכולתי לצלם מקרוב!8) וזה לא, שהגשם השוטף הפריע לי!:lol::twisted:

גלוק488.jpg

גלוק489.jpg

גלוק490.jpg

גלוק491.jpg

גלוק492.jpg

גלוק493.jpg

פורסם

לדעתי זאת אותה החברה שיש לה גם את זה.

הם דומים ,לא???

התמונות הללו שמורים אצלי במחשב מלפני המון זמן ואני לא זוכר מי הצלם ,

עימו הסליחה.

ירון מאיר

%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%A7%20032B (Large).jpg

%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%A7%20034C (Large).jpg

%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%A7%20035D (Large).jpg

%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%A7%20036E (Large).jpg

%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%A7%20041I (Large).jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...