Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כיום בן 20 מחפש לקנות אוטו ראשון שלי

לא מבין כל כך במכוניות פחות או יותר

אני מחפש משהו חסכוני אבל יפה !!

יש לי בערך בין 5 ל 10 אלף

חשוב לי היופי של האוטו שאני יהנה לנסוע בו ושהוא לא יקרע לי את הכיס

משהו קטן ויפה =]]

פורסם

אני ממליץ על דיהטסו שרייד ואונו.

מכוניות קטנות, חסכוניות למדי ושוק מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האונו אני לא אוהב

איך השרייד ?? חסכוניתת בהוצאות בדלק וכל זה ??

ומישהו יכול להגיד לי איך הפולסוואגן פולו

אם היא חסכונית בהוצאות תיקונים וכל זה ..

פורסם

פיאט פונטו דור ראשון כבר נכנסת בתקציב, אוטו הרבה יותר מודרני, יפה ונוח משרייד. וגם אמין עם חלקי חילוף הכי זולים. ואני מתאר לעצמי שהיא גם חסכונית בדלק כמו כל פיאט אחרת.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יופי הוא בעיניי המתבונן. אני יכול להישבע שפעם שמעתי מישהו אומר שסובארו DL יפה, למרות שאישית זה הדבר האחרון שהייתי מוכן להגיד על הרכב הזה.

אבל אם לתת לך דוגמאות ספציפיות, אז ה205/106/סקסו הצרפתיות הם אופציות סבירות בהחלט ולדעתי גם נראות נחמד מאוד. 106 ו205 אפשר למצוא בגרסא עם שלוש דלתות שנראית אפילו עוד יותר טוב ו"צעיר".

פונטו גם אופציה טובה, אם כי ב10K אתה מגרד את תחתית החבית של הפונטו, וכולנו יודעים שבתחתית מצטבר הרבה זבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשביל פיאט פונטו טובה כמה צריך להשקיע?

ואם אפשר השוואה בין הפונטו ה 106 והשרייד .. מה עדיף מבחינת הוצאות דלק וכל העסק ..

פורסם

פונטו, האמינות יותר טובה מרכב צרפתי (פחות בעיות חשמל), החלפים יותר זולים.

לגבי המחירים: אני לא יודע מה מצב הרכבים, אבל ראיתי פונטו אפילו ב8K, בלוח יד2 ואין לי מושג מה מצב הרכב, נסה לבדוק את השוק ולהבין את הנושא.

בכל מקרה: אל תקנה רכב ישן, אם אין לך בכיס לפחות עוד 2-3K לתיקונים שיבואו.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...