Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה אני עם קיקר 400 RMS, כבר לא מספק אותי ואני חושב שיש סאבים מדוייקים וחזקים יותר.

חסר לי זרם בגב, הסאב כבר לא חזק לטעמי.

שמעתי מזמן את ההרץ אני חושב 600 RMS, סאב מדוייק ואיכותי, חשבתי אולי על הL7 אבל אומרים שהוא לא יורד נמוך מספיק.

מה אני עושה? תקציב? לא יודע ממש.. משהו כמו 1500, הצעות??

אם כן, מאיפה אפשר לקנות את הסאב של ההרץ? או מוצרים אחרים שלהם.

תודה לעוזרים.

פורסם

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך לשמוע את arsenal 12 של AA.

לא שמעתי אותו אבל מהתגובות עליו הבנתי שהוא סאב מדוייק וחזק בו זמנית.(אני מתכוון להחליך את הp3 שלי בו בשנייה שאני אסיים להחליף את שאר הרכיבים).

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הארסנל סאב מדוייק וחזק יחסית, באס שונה מאוד מההרצ,יותר חם.

רוצה נמוכים? תקח את ה15 אינץ

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

להשוות בין L7 של קיקר לסאב של AA זה משהו הזוי.

הL7 יודע לספק את ה"בווווווום" - אבל הוא לא יודע לתזמן אותו עם שום דבר אחר במערכת הסטריאו - פשוט תלוש מהמציאות.

הAA - ולא משנה איזה מהם, מגיעים בזמן עם המוזיקה. ומספקים סחורה נאה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, למה שלא תסע לשמוע את הארסנל בעצמך?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אצל "יגאל-בנץ" - רוני

שלח הודעה פרטית.

לי (לאבא שלי) יש את האסאסין של AA 10 אינטש

היום הותקן ע"י רוני (ת'רד בנושא בשבוע הקרוב) - המערכת עוד לא מכוונת, אבא שלי כבר יצא לנסיעה ארוכה על הכביש ואמר לי משהו כמו סאב מעולה, נדבר מחר... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיסטם אודיו שיש למקסומה נכנס לתקציב?

סאב חזק בצורה מדהימה(1000RMS),דיוק סבבא יחסית לחוזק,ויורד נמוך מאוד יחסית ל12 אינץ.

שוב,השאלה היא כמה הוא עולה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כנראה שלא שמעת שני FI Q 15 אצל אלי או BTL 15 אצל שומאכר.

יצא לך לשמוע W7 של JL?

W6?

שאתה אומר שהאודיו סיסטם חזק?

וופרים של AA?

מה לגבי MTX ת'אנדר 1500?

הוא לא רע גם כן (האודיו סיסטם), אבל יש יותר חזקים. ולמען האמת, מקסקומה יכול להוציא מהסאב שלו תוצאה הרבה יותר איכותית אבל הוא מנפח אותו רק בשביל להוציא כמה שיותר דציבלים ממנו - אפשר לעשות את זה גם עם פיוניר 306C ואולי לקבל תוצאת SPL יותר חזקה - ב300 שקל.

Pioneer TS-X150

פורסם

שמעתי גם שמעתי ,גם את הסאבים של אליקו וגם את של שומאכר.למעשה,עד היום,למרות שעבר הרבה זמן, יש לי ציפצופים באוזניים מהם.וזה שאמרתי שהסיסטם אודיו חזק,לא אומר שאני חושב שהסאבים שציינת חלשים ממנו.

אמרתי ששמעתי אותו פעמים במפגשים והתרשמתי מאוד מהחוזק שלו וגם מהדיוק.שוב,השאלה היא אם הוא נכנס לתקציב של זה שפתח את הת'רד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תראה לגבי מקסקומה - הוא יודע לבחור ציוד טוב.

אודיו סיסטם זו חברה שנשענת על פיתוח מוצרים של חברת על בשם STEG.

אז ככה שלא זול במיוחד.

אני מאמין שהוא יוכל לתת כאן את התשובה בנושא.

ולגבי התשובה שלי מקודם התוכן שלה אולי קצת פוגע - הכוונה שלי היא שהסאב שלו אולי מוציא SPL טוב, אבל הוא עדיין לא סאב שממש מיועד לתחום הSPL מדובר בסאב שיש לו יכולות גבוהות והשימוש של מקסקומה בסאב הזה הוא, לדעתי, לא נכון.

בשביל SPL - אם זה מה שמקסקומה כל כך רוצה להשיג - הוא צריך להשתמש בציוד חזק יותר ולספק גם יותר הגברה, הארה והערה של אליקו דרך אגב לגבי העניין הזה היא על מערכת החשמל שיש ברכב שלו (מאזדה 323) שהאלטרנטור מספק סה"כ 65 אמפר - לא בדיוק מתכון טוב לSPL.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...