Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי הקרוב אמור להיות לי גיבוש של חיל הים ובמקביל קבעו לי קדצ טכני בחיל התיקשוב.

השאלה הראשונה שלי, אם מישהו יודע מה זה הקדצ טכני הזה בחיל התיקשוב, מהו התפקיד, האם הוא קרבי וכל פרט מידע הידוע לכם עליו.

השאלה השניה היא שאני מתלבט במה לבחור, על מה הייתם הולכים?

תודה, דור. :-)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

טכני זה תמיד רע :)

לך לחיל הים :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין פה התלבטות בכלל. גיבוש מול קד"צ כלשהו- תמיד גיבוש. קד"צ זה תומכ"ל

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לחיל אויר יש יתרונות מישלו. תומך לחימה זה גם חשוב. מישהו הרי צריך לתמוך בלוחמים? :-)

הבעייה בחיל אויר זה המון תורנויות מכל הסוגים, החל ממטבח, רס"ר, אבט"שים, שמירות וכד', יציאה הביתה פעם בשבועיים.

יכול לצאת לך נניח חודש תורנויות במשך שלושה חודשים.

מצד שני, אם תשרת בחיל אויר במקצוע מסוים, אחרי זה אולי תוכל להמשיך עם זה באזרחות או שירות קבע.

יש בסיסים עם פחות תורנויות ויציאות טובות יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לחיל אויר יש יתרונות מישלו. תומך לחימה זה גם חשוב. מישהו הרי צריך לתמוך בלוחמים? :-)

הבעייה בחיל אויר זה המון תורנויות מכל הסוגים, החל ממטבח, רס"ר, אבט"שים, שמירות וכד', יציאה הביתה פעם בשבועיים.

יכול לצאת לך נניח חודש תורנויות במשך שלושה חודשים.

מצד שני, אם תשרת בחיל אויר במקצוע מסוים, אחרי זה אולי תוכל להמשיך עם זה באזרחות או שירות קבע.

יש בסיסים עם פחות תורנויות ויציאות טובות יותר.

זה חיל הים לא האוויר :)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אני חושב שבראש ובראשונה אתה צריך להחליט על כיוון למה אתה רוצה לעשות בצבא, כיוון כללי (לוחם, תומך לחימה וכו' וכו').

אם תחליט להיות לוחם, אתה יכול לבקש לעשות גיבוש מסויים. אם תומך לחימה, או שתבקש משהו ספציפי שאתה מכיר או שתחכה לבקו"ם ושם תראה מה יציעו לך - אבל בגדול, עדיף להחליט לפני הבקו"ם.

פורסם
גיבוש של חיל הים ובמקביל קבעו לי קדצ טכני בחיל התיקשוב

לחיל אויר יש יתרונות מישלו

איך הגעת לחיל האוויר בדיוק? תקשוב זה קשר.:roll:

אם הנך סובל ממחלת ים כזו או אחרת, ואתה לא רוצה לבלות את השירות מחובק עם האסלה עם (המון) הפסקות לתורנות כזו או אחרת, או לחילופין לעבוד כמו ניגר באיזה מספנה, אז ותר על חיל הים.

לגבי קד"ץ תקשוב (קשר), תגיד לאיזה תפקיד זה, ואולי אדע להמליץ לך (בתור אחד שבילה שלוש שנים בשורות החיל המוזר הזה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איך הגעת לחיל האוויר בדיוק? תקשוב זה קשר.:roll:

אם הנך סובל ממחלת ים כזו או אחרת, ואתה לא רוצה לבלות את השירות מחובק עם האסלה עם (המון) הפסקות לתורנות כזו או אחרת, או לחילופין לעבוד כמו ניגר באיזה מספנה, אז ותר על חיל הים.

לגבי קד"ץ תקשוב (קשר), תגיד לאיזה תפקיד זה, ואולי אדע להמליץ לך (בתור אחד שבילה שלוש שנים בשורות החיל המוזר הזה)

כל המחלות ים שהיו לך או יהיו לך יחלפו בשבועיים הראשונים בים, זה דבר שאתה מתרגל אליו

• תוכן חדש...