Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי גולף 1.6 מודל 2000 , כבר די ישנה , המנוע כבר לא סוחב וכו' ..

אני רוצה לשפר את הגולף ככה שהיא תיסע כמו חדשה , יענו לא את היופי שלה אלא את הביצועים שלה שתהייה כמו חדשה

תודה מראש .

פורסם

תעשה לרכב יישור קו רציני. זה אמור להחזיר כמה סוסים חזרה. לא נתת מספיק מידע, איזה גיר (ידני/אוטומט), כמה ק"מ עבר הרכב.

מעבר לזה, גולף 1.6 זה לא רכב עם ביצועים מרשימים במיוחדץ GTI - זה עיניין אחר. במקום לשפר את שלך, אתה יכול להחליף ל-GTI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמה עבר הרכב?

למה אתה חושב שהרכב היה/צריך להיות מטוס? (בטח מדובר באחת אותומתית)

התחל מטיפול יסודי, הכולל החלפת שמנים פילטרים ופלאגים, כיוון הצתה וכל מה שדורש הרכב

בהצלחה

פורסם

הרכב עבר 49 אלף קילומטר(אוטומת) זה של ההורים ואני קונה מהם אותו והם קונים חדש ..זה האוטו הראשון שלי ואני לא מבין בשיפורים ..אני רוצה שייסע יותר טוב ושעלות השיפוץ לא תעבור את ה40 אלף שקל ..

יש רעיונות ?

פורסם

יהיה לך מאוד כשה להוציא מהרכב הזה שיפור של ממש.

מדובר כאן על השקעה כספית גדולה, ותמורה קטנה.

חלק מהדברים גם לא יהיו חוקיים.

אני ממציץ לך לרכוש רכב חזק יותר, ולא לשפר את מה שיש לך כרגע!

כך דוגמה, גולף 2.0 או אולי אפילו GTI, תלוי מה הדרישות

ובנוסף, קורס נהיגה מתקדמת

כאן תקבל תשובות ברורות להרבה שאלות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143714

בהצלחה

פורסם
הרכב עבר 49 אלף קילומטר(אוטומת) זה של ההורים ואני קונה מהם אותו והם קונים חדש ..זה האוטו הראשון שלי ואני לא מבין בשיפורים ..אני רוצה שייסע יותר טוב ושעלות השיפוץ לא תעבור את ה40 אלף שקל ..

יש רעיונות ?

כלומר תקציב 40K לשיפורים, אני מבין נכון?

מה אפשר לעשות בכסף הזה?

1. להחליף לגיר ידני.

2. לשים בלמ"ז ספורטיביים ואולי גם קפיצים קשיחים יותר.

3. לשים ג'נטים לצמיגים גדולים יותר ורחבים יותר בחתך נמוך + כמובן צמיגים איכותיים.

4. מבחינת מנוע, לבדוק אפשרות של החלפת מנוע במנוע 1.8T מפירוק, זה כמובן צריך לכלול מחשב וצמה גם.

השאלה, האם משתלם להשקיע 40K בשיפורים, כאשר אם תמכור את האוטו ותוסיף 40K, תקבל אוטו הרבה יותר טוב.

ביד 2 ראיתי שמוכרים גולפים 1.6 אוטומט שנת 2000 ב-40K. במחיר של כ-80K אפשר לקנות GTI אמיתי משנתון בערך 2001-2002. הרי גם אחרי שיפורים, גולף שלך לא יהיה ממש GTI אמיתי וגיר ידני זו התקנה בקומבינה.

לפי דעתי אין טעם לשפר, אם באותו מחיר אפשר לקנות מוצר מדף שכולל את כל השיפורים שאתה רוצה כבר. מעבר לזה, גולף GTI זה כבר בסיס מעניין לשיפורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הייתי משקיע שקל בגולף 1.6 אוטומט.

היתה לי גולף 1.6 ידנית, וגם שם לא היו אופציות שיפור ,לכן השקעתי איזה 20K בהפרש בין 1.6 ל GTI,

ו"שיפרתי" את ה1.6 ל GTI...

:D

שלא תבין לא נכון - זה אחלה רכב יום יומי, אבל אם אתה רוצה קצת יותר - אין מנוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וכמו שכתוב באחד המאמרים(אני חושב שזה המדריך למשפר המתחיל או משהו בסגנון)

אין טעם להשקיע כסף בשיפורים של מכונית אם יש ברשותך אפשרות לקנות אוטו חדש עם אותם שיפורים

עריכה:

כן, זה ב11 הדיברות למשפר המתחיל המשפט.

"אם יש רכב שניתן לרכוש במחיר זהה(או כמובן נמוך) ממה שיעלה לך לשפר רכב לרמת ביצועים דומה, כמעט תמיד הוא יהיה האפשרות הטובה יותר."

גם אם צריך וגם אם לא אז קרדיט למוטי. [:

תקרא את המאמר זה רק יתרום (:

פורסם

גולף עם 49K ק"מ לא צריכה להראות סימני אי סחיבה.

ייתכן ויש בעיה טכנית ברכב.

ייתכן מאוד שגם מדובר בחיישן אוויר, שנוטה ללכת לעולם שכולו טוב ברכבים הללו ואחד הסימפטומים זה חוסר סחיבה.

תבקש לחבר סורק תקלות לרכב.

**כל זה בהנחה ואתה יודע מה גולף 1.6 אוטומטית אמורה לעשות**

פורסם

סחיבה זה דבר יחסי. מישהו שרגיל למנוע גדול יותר ונתקע עם מזגן בעלייה שמד מהירות לא רוצה לעלות בלי קיק דאון, זה קצת מבאס.

אני מכיר מנוע הזה. בעליות עם מזגן הוא חלש מאוד, אבל גולף קצת יותר קל מאוקטביה, אז מצב יכול להיות טוב יותר.

פורסם

גם לי יש גולף שנת 2001 מנוע 2000 סמ"ק והיא נוסעת ממש טוב בלי שום בעיות סחיבה אולי יש לך בעיה ברכב!!

זה רכב מאוד כבד אבל עדיין לא אמורה להיות בעיות בסחייבה

אין כמו אלפא :)

• תוכן חדש...