Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם המגברים של SUNDOWN הם UNDERATED

גלשתי בפורום ומצאתי את האשכול הזה :

http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?showtopic=9398

האם מגברים של SUNDOWN אכן UNDERATED ?

אני רואה שהבחור כתב שהוא חיברת המגבר SAE-1000D וזה נתן לו

1113

:-) תודה לכל העוזרים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

במפגש הסאב שלי(btl)היה מחובר ב4 אום(400 rms) על סאנדאון 1500 ואנשים חשבו שזה 1 אום. אז תחשוב לבד:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:twisted: נשמע מעולה ! תודה רבה לך !

אבל פשוט מצאתי גם אשכול שאומר שהמגבר מוציא

W = 14.4 x 75 x .86

W = 928.8 watts @ 1 ohm!!

זה מה שהיה כתוב

הגיוני ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא יודע איך הגעת לחישוב הזה, אבל ההצהרות של סאנדאון הם ב-12V (!!!). מה שאומר שאם יש לך 14V ברכב, הוא יוציא יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה לא אני חישבתי !..אני לא יודע לחשב דברים כאלו :-) זה מישהו כתב את זה בפורום של

http://www.soundsolutionsaudio.com

פשוט העתקתי...

ואני יודע שב 14 הוא אמור להוציא יותר איפשהו קראתי שאליקו כתב את זה

פשוט התענייתי אם זה הגיוני מה שהבנאדם הזה כתב

תודה רבה

פורסם

תלוי אילו סדרות

הסדרות הפשוטות נמדדות ב13.8 ויש למגברים פחות פיצ'רים כמו קרוסים מנוונים יותר - אבל כולם כולם ללא יוצא מן הכלל - צ'יטרים.

צ'יטר אמפ = מגבר אנדרייטד.

הסדרות הגבוהות (מהבינוניות ומעלה) נמדדות ב12 וולט וחלקם הם צ'יטרים לא קטנים בכלל.

מציע לך לשלוח הודעות פרטיות לאליקו (ד"ר באס) ולרוני (יגאל-בנץ) בשביל לקבל מידע עדכני ומדויק.

מגברים מעולים סה"כ במחיר שפוי לליגה שלהם שעושים עבודה נהדרת.

לא! אין לי מגבר של סאנדאון, לא, אני באופן אישי נאמן למגברים של קיקר - התאהבתי.

אני רשמתי את המשפט למעלה כדי שתבין שאני נותן חוות דעת נקיה לגבי המגברים עצמם.

אפרופו - אם אתה רוצה הדגמה - דבר עם אליקו בהודעה פרטית - כרגע מותקן אצלו ברכב מגבר של סאנדאון 4 ערוצים שמרים סט של הייבריד אודיו בשם קלארוס.

אתה תישאר עם פה פעור כשתבין שצליל כזה יוצא בלי סאב וכשסט שני חלקים יכול להשמע כל כך טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא כל כך הבנתי בקשר ל צי'טרים

ובקשר לאליקו והסט של HYBRID AUDIO CLARUS

אז אני שמעתי אותו שבוע שעבר עם 2 הסאבים המטורפים שיש לו באוטו הוא עשה אותי חירש באוזן ימין למשך יום שלם :twisted:

הסט אכן טוב !:-)

פורסם

יש פה בפורום כמה חברה עם מגברים של סנדאון שנותנים עליהם מחמאות בלי סוף וכניראה בצדק אתה אפילו יכול להיווכח בעצמך וכמו שאמרו הם נותנים תמורה מעולה לכסף

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חלק מהעניין שהסט הזה כל כך טוב הוא שהוא יושב על מגבר שמספק את הסחורה מבלי להרוס לסט את ההתנהגות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, יש לי את השני ערוצים, אין לי צורך בארבעה ערוצים בסט הנוכחי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואלה - הסט נשמע באמת מספיק טוב בשביל להאמין לרגע שזה מוגבר בבי אמפ - עכשיו נפל האסימון סוף סוף למה הטוויטרים נשמעו לי קצת "חיים" מידי.

הסט הזה בבי-אמפ יתן תוצאה עוד יותר טובה, באמת מרשים.

כמובן הדיעה שלי היא שתמיד סט שלושה חלקים יהיה יותר טוב משני חלקים - מישהו אמר לגטייה? (ועוד לא שמעתי את הסט...)

Pioneer TS-X150

פורסם

כן אני יודע שהם מגברים טובים ! קודם כל שמעתי אצל אליקו באוטו איך הם מגבירים את הסאבים שלו וגם אני סומך על מה שרוני אמר לי :-)

אני פשוט מתעניין בזה ורוצה להיות בטוח ב 100%

אממ ואני מתעניין בסט של לגטייה PRO L1 אבל קודם צריך לשדרג את ההד יוניט כי מה שהולך אצלי זה משהו בלתי נסבל :cry:

פורסם

אני פעם הייתי משוכנע שהHU הכי חשוב, היום אני יודע שהכל חשוב.

בגדול המגברים והרמקולים הם "משימות תלויות" כמו שאומרים - האחד לא טוב בלי השני.

אז התחלת במגברים טובים - מצויין.

אחרי זה דווקא תשקיע ברמקולים טובים.

לבסוף תביא HU סביר ומעלה ואתה תחייך מאוזן לאוזן.

עם HU סביר אבל בלי רמקולים טובים ו\או הגברה טובה - אתה לא תהנה גם ככה. - תשאיר את הHU לסוף.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...