Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולקן נוסעת מהר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה? :shock: השיר החדש של cohen364 בכלל לא מתחרז שלא לדבר על קליט, אין ספק תסמונת השיר השני מכה שוב.:lol:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

falou, נסיון יפה, אבל לא עמדת בחוקים הבסיסיים של האיקו.

גש לחדר המורים בסוף השיעור.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
בוקר טוב לכל הגולשים

כן זה אני פותח השרשור cohen364

לא התכוונתי לכתוב שיר

שלום לכוהן.

יש די הרבה משתמשים בפורום עם ניסיון הקשור לוולקן (עבדך הנאמן ביניהם) ואני ממליץ על חיפוש ושבועיים חופש לקריאה מעמיקה.

כאמור בתקנון, אותו קיבלת ובוודאי שקראת, פורום כללי איננו פורום חופשי-חופשי.

גם פורום האוף סובל מכמה כללי התנהגות.

מי שזה לא מתאים לו יימצא בוודאי מקומו בהייד פארק האינטרנטי (ראה שרשור אחר בפורום זה).

ולסיכום, אם לא בכוונה יצאה לך שירה, הרי אתה כישרון מולד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
falou, נסיון יפה, אבל לא עמדת בחוקים הבסיסיים של האיקו.

גש לחדר המורים בסוף השיעור.

יודע :oops:

בואי נקרא לזה פאיקו, שזה כמו האיקו רק בחצי מחיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האוטו שלי קטן ושחור...

אפשר לפתוח את הגג ויש מלא אור...

(לא עלה לי כרגע משהו יותר מתוחכם מזה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום לכוהן.

יש די הרבה משתמשים בפורום עם ניסיון הקשור לוולקן (עבדך הנאמן ביניהם) ואני ממליץ על חיפוש ושבועיים חופש לקריאה מעמיקה.

כאמור בתקנון, אותו קיבלת ובוודאי שקראת, פורום כללי איננו פורום חופשי-חופשי.

גם פורום האוף סובל מכמה כללי התנהגות.

מי שזה לא מתאים לו יימצא בוודאי מקומו בהייד פארק האינטרנטי (ראה שרשור אחר בפורום זה).

ולסיכום, אם לא בכוונה יצאה לך שירה, הרי אתה כישרון מולד.

צר לי לאכזב אותך אחרי חיפוש בפורום מצאתי מספר קטן של דברים מענינים

כל השאר זה סתם שטויות וקשקושים שונים

והשרשור הזה התחיל ב"כללי" ומשום מה הועבר לכאן!!!

כל העינין עם השירים זה המצאה של אחד ממנהלי הפורום שהגיב

בצורה ילדותית ממש בהתחלה (התגובה הראשונה )וחבל שכך

פורסם

אני מסכימה איתך לחלוטין!

אותו מנהל הוא ילדותי ולא בוגר.

לקח שרשור מתוחכם, מעניין, נושא שבאמת אפשר לפתח להגיגים פילוסופים חשובים.. ועשה אותו פושע.

ובנימה קצת יותר רצינית, אם אתה מוצא את הפורום טיפשי ו"שטותי", חפש את חלקן של הודעות נוסח "צ'אט של חבר'ה מתיכון עירוני מקיף ד'" דוגמת "יואו, איזה אוטו מגניב ומהיר יש לי עושה וורום וורום שחבל על הזמן מזמן מזמן" בבעיה הזו.

במקום לרטון על שהעבירו את השרשור שלך למקום המתאים לו (אם יש לו מקום מתאים בכלל, לדעתי יכולנו להמשיך את חיינו בכיף גם בלעדיו) אתה צריך להגיד תודה על כך שעשו זאת במקום למחוק את ההודעה המיותרת ולשלוח אותה אל מעמקי פח האשפה.

אם בכל זאת לא הבנת מה הבעיה בהודעה שכתבת, תנחומיי. אשתדל בכל זאת להסביר את הבעייתיות כאן:

כמעט כל חבוב וחבובה בפורום הזה מעריכים ומוקירים את כלי הרכב שברשותם. אם כל אחד יפתח שרשור על איזה מגניב לו שיש לו את האוטו שלו, או כמה האופנוע שלו עושה לו נעימי בפנים ושאר ירקות חסרות פואנטה, זה פשוט לא ייגמר.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

ממש לא חבל, כולנו השתעשענו מאוד!

היה לי רנו

אך, איזה רנו...

היה צרפתי

גס רוח ומסריח

הרס לי את הכיס

בעוגיות נתתי ביס

והפירורים במושבים

שפשפו לי את הב...

היה לו ריח של אגזוז

היה בצבע של אגוז

צבעו אותו עם מכחול

היה מוציא עשן כחול

היה גר בענן עשן

שם בארץ כנען

הענן היה מחניק

היה עדיף לגור בריק

היה אוהב תחנונים

תתניע כבר, בן של אלף זונים!

ימח שמו וזכרו

תודה לאל פירקו אותו

פורסם
אני מסכימה איתך לחלוטין!

אותו מנהל הוא ילדותי ולא בוגר.

לקח שרשור מתוחכם, מעניין, נושא שבאמת אפשר לפתח להגיגים פילוסופים חשובים.. ועשה אותו פושע.

ובנימה קצת יותר רצינית, אם אתה מוצא את הפורום טיפשי ו"שטותי", חפש את חלקן של הודעות נוסח "צ'אט של חבר'ה מתיכון עירוני מקיף ד'" דוגמת "יואו, איזה אוטו מגניב ומהיר יש לי עושה וורום וורום שחבל על הזמן מזמן מזמן" בבעיה הזו.

במקום לרטון על שהעבירו את השרשור שלך למקום המתאים לו (אם יש לו מקום מתאים בכלל, לדעתי יכולנו להמשיך את חיינו בכיף גם בלעדיו) אתה צריך להגיד תודה על כך שעשו זאת במקום למחוק את ההודעה המיותרת ולשלוח אותה אל מעמקי פח האשפה.

אם בכל זאת לא הבנת מה הבעיה בהודעה שכתבת, תנחומיי. אשתדל בכל זאת להסביר את הבעייתיות כאן:

כמעט כל חבוב וחבובה בפורום הזה מעריכים ומוקירים את כלי הרכב שברשותם. אם כל אחד יפתח שרשור על איזה מגניב לו שיש לו את האוטו שלו, או כמה האופנוע שלו עושה לו נעימי בפנים ושאר ירקות חסרות פואנטה, זה פשוט לא ייגמר.

"שטוטית" בדיוק כמו השם אתה כותב שטויות

פורום נועד לאנשים שרוצים להעביר חוויות ידע וכו"ל וזה מה שקורה פה ,רוב הזמן

רוב הגולשים מבלבלים את המוח אחד לשני ולא ממש מגיבים לענין שבשרשור.

ובגלל שזה פורום פתוח אתה יכול להגיב לקבל להסכים או שלא (במקרה שלנו!!)

וזה גם מה שיפה בחיים ובפורום

"פשטייסט" לך תלמד דף גמרא זה יסדר לך יופי תראש :-D:shock::roll:

• תוכן חדש...