Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולקן נוסעת מהר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לעשות, היא היתה צריכה לשרוף את הזמן במוסך (מקומה הטבעי של פיג'ו 92) , אז כתבה שיר או שניים.

(יש עוד שיר אחד שמעורבת בו מכונית)

הפיג'ו 92 שלי לא אוהבת לראות מוסך טפו טפו טפו. :wink:

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל שחינכתם אותה לעשות גם דברים שלא אוהבים... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צריך להכריז על השרשור הזה כשרשור הרשמי של "כוכב נולד בפורום".

זה אומר שאפשר גם שירים לא על רכבים... (הסקתי כי מותר להכניס כאן 3 נקודות מכיוון ששרשור זה עבר על 75% מחוקי הפורום.)

יום הולדת ושיר פרידה:

יום הולדת, דבר כה גדול

במיוחד אם לא מכבר הוצא לי הטחול

כך יוכל הסרטן בלי לחדול

לאט לאט את גופי לאכול

מתמלאת לה נפשי בקולות ורחשים

את כל גופי עקצו יבחושים

איבדתי ביד שמאל את כל החושים

ובמצחי החלו לגדול מחושים

פזמון:

יש לי בעיה אחת קטנה,

לא רצינית, אבל קצת משונה

די הרבה זמן, קרוב לשנה-

אני אוכל ונושם דרך מכונה...

מוקדש באהבה לדירת של"ף 2001

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
הפיג'ו 92 שלי לא אוהבת לראות מוסך טפו טפו טפו. :wink:

זה לא חרוז!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה אומר שאפשר גם שירים לא על רכבים... המסקנה שלך הוציאה את דברי מהקשרם, עדיין התחרות מתבצעת בקארספורום ולא בפורום הגריאטרי (הסקתי כי מותר להכניס כאן 3 נקודות מכיוון ששרשור זה עבר על 75% מחוקי הפורום.) נראה מה יש לרז להגיד בנדון :twisted:

אבל אל חשש, עוד מס' שנים נזדקן כולנו ויפתח כאן פורום גראטרי-מוטורי שם נדון בבעיות טכניות בכיסאות גלגלים ובשיפורים לקלנועית, כך שאת החמשיר שלך ניתן כבר להעביר ישירות לשם כשרשור הפתיחה.

פורסם

זה אומר שאפשר גם שירים לא על רכבים... המסקנה שלך הוציאה את דברי מהקשרם, עדיין התחרות מתבצעת בקארספורום ולא בפורום הגריאטרי אז זה הזמן לפתוח תת נושא באוף טופיק: הפורום הגריאטרי- כאן נעסוק בשיפורים לקלנועיות, שיפורים לכסאות גלגלים, שיפורים לקטטרים ושיפור רמת המטפלת האישית שלנו (הסקתי כי מותר להכניס כאן 3 נקודות מכיוון ששרשור זה עבר על 75% מחוקי הפורום.)נראה מה יש לרז להגיד בנדון :twisted:אני משער שכל עוד זה בשרשור הזה הוא יגיד "בונ'ה אחי... חחחחחחח...."

בכחול

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
תר.

ד"א, אם היית מעלה מספר אחד לניק שלך היית מגיע ל365, בדיוק! שזה מספר הימים בשנה.

טומקר , לא הבנת הוא נולד יום אחרי ראש השנה, באיחור של יום , לכן יוום ההולדת שלו נחגג יום לאחר ספירת ימי השנה.

החופש עדיין בעיצומו, והוא ימשיך כנראה להפיל קרבנות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...