Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שוב טועה:

1.שני המכוניות לא היו זהות

ב.מהירות הנסיעה לא הייתה מספקת על מנת לספק התנגדות מספקת, ואני מצטט מתוך אתר התוכנית: "once the safety inspector intervened, it was no longer a seven-hour marathon, it was a bit slower (45mph instead of 55mph), and a lot shorter (only 5 gallons each).

ג.מדובר ברכב SUV שגם ככה מייצר המון התנגדות בפני עצמו, בסאדן זה הרבה יותר משמעותי.

בכל מקרה כל כך לא רלוונטי, רצוי לנעול את הדיון.

פורסם

בואו נעשה את זה פשוט.

בשורה התחתונה למערכת חזקה אין כמעט השפעה של תצרוכת הדלק.

ברגע שיש מערכת חזקה -> נדרש יותר כוח מהאלטרנטור -> האלטרנטור מתאמץ יותר בכדי לתת את הזרם הדרוש -> מעמיס קצת יותר על המנוע, אבל ממש לא באופן מורגש.

מדחס של מזגן זה סיפור אחר והוא מעמיס הרבה יותר.

מהנסיון שלי - התקנת אלטרנטור בעל הספק כפול מההספק המקורי לא שינתה את צריכת הדלק במאומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מערכת של 1400 וואט לא צורכת יותר חשמל! נקודה

איך אני יודע? כי לי יש מערכת של קצת מעל 2000RMS .

ונסיעה ב FULL TILT כמו שאומרים , לא משפיעה על הדלק

מה שכן משפיע לי על הדלק זה המשקל שהוספתי לרכב בגלל העניין [160 קילו רק למערכת]

אז.. זהו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה שפוי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...