Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמן של מוטורקראפט 5W30 באריזה אדומה,נמכר במוסכי פורד/מזדה בכ-180 ש"ח ובחנויות חלפים סביב 110.

האם הבדלי המחיר נובעים מיבוא מקביל של השמן ע"י יבואנים אחרים ולא דרך דלק מוטורס? האם יש זיופים בשוק?

פורסם

השמן מיובא לא ע''י דלק מוטורס ולא ע''י יבואנים עצמאיים, אלא ע''י דלקול. מחיר מומלץ 120-140 ש''ח בחנויות חלפים. כמובן שבמוסכים מורשים המחיר הוא גבוהה בעשרות אחוזים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היום רכשתי פילטר שמן מקורי במוסך מורשה ואמרו לי "אתה יודע איזה שמן צריך" עניתי שכן ואמרו לי "למאזדה יש שמן מיוחד"

ולא שאלתי איזה..

אני יודע שבמוסכים המורשים משתמשים במוטורקראפט.

איזה חברת שמנים עדיפה יותר?

LM או דלקול?

איך השמנים בכלל של דלקול טובים מעולם לא השתמשתי..

האם אפשר להסתפק בשמן של LM 10/40 חצי סנטטי במיכל הצהוב? לאנטיס 97 מנוע BP (מרימים הידראולים)

או שכדאי להשקיע יותר כסף על שמן?

פורסם
השמן מיובא לא ע''י דלק מוטורס ולא ע''י יבואנים עצמאיים, אלא ע''י דלקול. מחיר מומלץ 120-140 ש''ח בחנויות חלפים. כמובן שבמוסכים מורשים המחיר הוא גבוהה בעשרות אחוזים.

בפעם האחרונה שביררתי המחיר שלו במשווק של דלק מוטורס המחיר שלו קפץ לאיזור ה 180 ש"ח

האם אפשר להשיג במחיר שפוי יותר?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אפשר להשיג במחיר יותר שפוי בהחלט.

מוסכים מורשי יבואן מרויחים על כל דבר הרבה כסף, כי יש להם הוצאות מטורפות.

הם חייבים לעמוד כל הזמן בתקנים של היצרן ושל היבואן ולהשתדרג.

ba323f : כמה שילמת על הפילטר ?

השמן שציינת מצוין לרכבך.

עוד שמן מעולה הוא של חברת Valvoline.

פורסם
בפעם האחרונה שביררתי המחיר שלו במשווק של דלק מוטורס המחיר שלו קפץ לאיזור ה 180 ש"ח

האם אפשר להשיג במחיר שפוי יותר?

יניב

אצל משווקים מורשים הוא לא יותר זול מאוטו דיפו וחנויות חלפים , אלא יקר יותר. הם נותנים הנחות טובות רק לכמויות גדולות, או לפחות לארגז. אני מציע להסתובב בחנויות חלפים ולמצוא את המוטורקראפט הזה, הוא ממש נפוץ. המחיר הוא בסביבות מה שציינתי בחנויות חלפים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
היום רכשתי פילטר שמן מקורי במוסך מורשה ואמרו לי "אתה יודע איזה שמן צריך" עניתי שכן ואמרו לי "למאזדה יש שמן מיוחד"

כן, שמן חמניות.

מה הם מבלבלים ת'שכל. שמן מיוחד.

נוצר ממיטב החומרים בהרים הקסומים של טיבט ע"י שבט נזירים עתיק שכבר 500 שנה מייצר שמנים בידיעה שיום אחד היצירה המוטורית המדהימה בשם מזדה תגיע לכוכב הלכת שלנו ע"י הנביא דלקמוטורסאן, ותחת הדרכת המאסטר שלה, קונצרןפורד, תהפוך למכונית המשפחתית המועדפת על הייצור הכי קרוב באבולוציה לקוף, מר. ישראלי.

פורסם
כן, שמן חמניות.

מה הם מבלבלים ת'שכל. שמן מיוחד.

נוצר ממיטב החומרים בהרים הקסומים של טיבט ע"י שבט נזירים עתיק שכבר 500 שנה מייצר שמנים בידיעה שיום אחד היצירה המוטורית המדהימה בשם מזדה תגיע לכוכב הלכת שלנו ע"י הנביא דלקמוטורסאן, ותחת הדרכת המאסטר שלה, קונצרןפורד, תהפוך למכונית המשפחתית המועדפת על הייצור הכי קרוב באבולוציה לקוף, מר. ישראלי.

:lol::lol::lol:

אפשר להשיג את השמן של מוטוקראפט בכל חנות חלפים שמכבדת את עצמה.

• תוכן חדש...