Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז פתוח לאיביזה 1.6 94'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי איביזה 1600 שנת 94 מצב סבבבה ואני רוצה לשים לה אגוזז פתוח

הציעו לי אחד בניה עצמית ב-400 ש"ח והבן אדם אמר הוא עשוי טוב ועושה רעש סוף הדרך!!! וזה מה שאני רוצה

אני לא מבין כל כך באגזוזים אז איך אני יכול לדעת אם הבניה טובה?

אם האגזוז טוב לאוטו שלי?? והאם הוא עלול לפגוע במנוע בצורה רצינית כי יש לי חבר גם עם אוטו כזה שהלך לו ראש מנוע ויש כאלה שמאשמים את זה שהוא שם אגזוז ויש כאלה שלא... מה אתה אומרים??

תודה רבה

פורסם
בגלל זה אני שואל

זה הורס את האוטו?

אפשר לעבור עם אגזוז פתוח שעושה רעש טסט? יש כאלה סוגים?

יש דגמים של רמוס (REMUS) שעוברים טסט והם חוקיים.

פורסם

תודה רבה עד פה

ומה בקשר למנוע?? הגיוני שהמנוע של חבר שלי הלך בגלל האגזוז? או שאתה מאמינים שזה לא ממש זה....

תודה

פורסם

גבוה מספיק למשך זמן ממושך כלכ ך שזה דפק לו את המנוע.

או לחלופין - הביא להתחממות של המנוע עד כדי כך שהוא שפך את המנוע...

חוץ מזה - אין כמעט מצב שהוא ישפוך מנוע בגלל אגזוז פתוח.

רון.

-נ.ב. - דווקא סיאטים למיניהם באים עם רעש פליטה נורא נחמד וחבל לשנותו סתם-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כעקרון יותר נכון שהראש מנו עהלך לא כל המנוע....

חוץ מזה זה נכון שיש לסיאט רעש חמוד אבל אני רוצה משהו עצבני.... אני עדיין מהמתלהבים.. מה אני יעשה...

בהמשל אני רוצה לשים לו גם קיט טמבונים חציאיות וכל זה...

מגזניום אני מחפש..... וכל השאר אתם יודעים

פורסם

התקשר אליי מישהו דרך מודעה זו והציע לי אגזוז חוקי שעובר טסט של חברת סופר ספרינט עם סופית שאני בוחר(תאמת שבחרתי בסופית 2 יציאות קטלנית ביותר).... חדש חדש עם אחריות והכל כולל הרכבה ב 1250 שח....

מה אתם אומרים על המחיר??

ושוב אני שואל..... מה הסבירות שזה יפגע במנוע או בדברים אחרים ברכב??

תודה

פורסם

במידה וההרכבה בסדר, אין שום סיבה שזה ייפגע במנוע.

תקרא קצת על דוד אחורי בחיפוש, ותבין למה.

בקיצור, הוא לא משפיע על פעולת המנוע, והמנוע נושם באותה הצורה. אין שום סיבה ואין לך סיבה לפחד, אלא אם כן ההתקנה היא חאפרית ואז כל הצנרת שלך בסכנה.

Back to the original - NC again.

פורסם

כעקרון הבן אדם הוא מבייא פרטי של החברה ולפי מה שהבנתי הוא עושה זאת כבר הרבה זמן והוא מקצועי.... אבל אי אפשר לדעת... לבן אדם קוראים קובי אם מישהו מכיר...

מה אתה אומר על המחיר אחי?? לאגזוז חדש ומה שחושב חוקי לטסט ומשטרה.. כולל הרכבה

תודה רבה

פורסם
כעקרון הבן אדם הוא מבייא פרטי של החברה ולפי מה שהבנתי הוא עושה זאת כבר הרבה זמן והוא מקצועי.... אבל אי אפשר לדעת... לבן אדם קוראים קובי אם מישהו מכיר...

מה אתה אומר על המחיר אחי?? לאגזוז חדש ומה שחושב חוקי לטסט ומשטרה.. כולל הרכבה

תודה רבה

בקשר לחוקי וטסט וכל זה....פשוט במילה אחת - לא.

יש לזה אומנם אישור לייבא את זה לארץ, אבל אין אישור להרכיב את זה במכונית, ולכן אנשים מסוימים שיש להם אגזוז שכזה מורכב על האוטו מקבלים דוחות על כך, ואפילו הורדה מהכביש...

אצלי למשל יש לי 2 יציאות בצורה ממש יפה. מרובעת, עדינה ויפה. זה לא בולט מתחת לאוטו, והרעש נעים וקל. כמה שעוצרות אותי משטרות רבות, בחיים לא נאמר לי דבר על האגזוז.

Back to the original - NC again.

פורסם

TB ידידי אל תבלבל את המוח על נושאים שאתה לא מבין בהם.

חברת SUPER SPRINT הינה אחת החברות היחידות בארץ להם אישור רשמי של משרד התחבורה והשוטרים יכולים לקפוץ זאת בנוסף כמובן לאישור היבוא.

בנוגע להרכבה היא מבוצעת ע"י אגזוזן ( :shock: ) מוסמך על ליפט וכל המשתמע.

Rikshanoam-R

פורסם
TB ידידי אל תבלבל את המוח על נושאים שאתה לא מבין בהם.

חברת SUPER SPRINT הינה אחת החברות היחידות בארץ להם אישור רשמי של משרד התחבורה והשוטרים יכולים לקפוץ זאת בנוסף כמובן לאישור היבוא.

בנוגע להרכבה היא מבוצעת ע"י אגזוזן ( :shock: ) מוסמך על ליפט וכל המשתמע.

הוא צודק לא משנה אם זה מורכב ע"י מישהו מקצועי ושאתה סומך עליו על עוד אין לו אישור להתקין לך אגזוז כזה אתה לא תעבור עם זה טסט ושוטרים יוכלו לתת לך קנס!

באותה מידה אם אתה מתקין את זה אצל מתקין מורשה וזה לא של רמוס או סופר ספרינט

אתה גם לא תעבור טסט וגם שוטרים יוכלו לתת לך קנס!

לסיכום:

קנה רק סופר ספרינט ורמוס בעלי אישור מתאים ושיותקנו רק אצל מתקין מורשה אחרת

הרבה בלאגן....

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...