Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות לגבי שני רכבים:

יונדאי אקסנט שנת 96, יד 2 בערך 153000

או

סוזוקי בלנו שנת 95, יד 4 156000

ליונדאי רדיאטור חדש, צמיגים חדשים, יש כריות אויר ו-ABS. כשבאנו לראות אז לא הצליחו להניע בגלל המצבר (המצבר יוחלף). הצבע של האוטו נשחק, בגלל שזה כחול אז זה נראה לא טוב. יש בעיה אם אחד החלונות החשמליים, וגם עם הידניים. נעילה מרכזית לא עובדת ואין דיסק באוטו אלא רק רדיו (הוצאה שבטוח נוציא), מהמנוע נשמע קצת רעש (אנחנו חושבים שזה גומיות או משהו כזה, אני לא ממש מבינה), יש שבר קטן בפלסטיק. המחיר הוא מחירון והם מוכנים להוריד על כל התקלות. הרכב נמצא בבעלותם 7 שנים.

מצד שני יש את סוזוקי בלנו, עבר צביעה חיצונית ופנימית נראה ממש טוב. אחת חגורות הבטיחות מאחורה לא עובדת, אחת הדלתות נפתחת רק מבפנים, רדיאטור נראה חדש, מנוע בסדר, אין טפטופי שמן, צמיגים חדשים, נעילה מרכזית, קודן. לגבי כריות אויר ו-ABS לצערי לא שאלתי.

רכב נמצא בבעלות המוכר 8 חודשים והוא מוכר בעקבות שלילת רישיון...

מבחינת אמינות המוכר- לפחות לפי המראה- אז יונדאי.

לפי מה שאני שמעתי סוזוקי נחשב ליותר טוב ויותר חסכוני.

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

שתי המכוניות שציינת לא ראויות.

במסגרת התקציב שלך יש מספיק רכבים ראויים שטובים לאין ערוך מהשניים שציינת. למשל:

מזדה 323 שנת 95

דייהטסו אפלאוז שנת 97

פולקסווגן פולו שנת 95

סובארו אימפרזה שנת 94

טויוטה קורולה שנת 94

ואילו רק כמה דוגמאות.

בהצלחה.

ארז רונן

פורסם

מצתרף להמלצה על אפלאוז. רכב טוב סה"כ, הוא גם הצ'בק 5 דלתות. ממליץ בקשר אליו לעשות חיפוש בפורום, נאמר אליו הרבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...