Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד ברמת גן, על ז'בוטינסקי, וכידוע "קצת" לחוץ ברחוב עם חניות.למזלינו יש לנו חניות מול החנות על המדרכה, אבל כאשר אני מגיע, הן תפוסות.אז אני מחנה על המדרכה בצד הפנימי, ליד הרכבים בחניות.איזה אחת נכנסת לחנות ואומרת שהיא רוצה לצאת, ומבקשת שאני אזיז את הרכב כי היא רוצה לצאת עם הרכב.אני עם אנשים בחנות, אז אמרתי לה לחכות כמה דקות.היא כמובן לחוצה והתחילה לצאת לפני שהזזתי את הרכב, אני רואה שהיא מסתבכת, ואז היא יוצאת מהרכב ובאה לבקש שוב.אני יוצא החוצה, ורואה שבין הרכב שלי, לחנות יש מספיק מקום לדחוס משאית ופריבט על הצד ;-)ואני מראה לה כמה מקום יש לה לעבור, ואומר לה שיש לה מספיק מקום לעבור גם עם אוטובוס.ואז היא אומרת לי, "אתה אולי תעבור פה, אבל אני לא יכולה, מה לעשות, לא כל הנהגים יודעים לנהוג!"עמדתי המום איזה דקה או שתיים.לאן הגענו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות היא מודה בזה שהיא לא יודעת לנהוג ולא דופקת לך את הרכב...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כנראה שהגענו למקום בו אפשר לחנות על המדרכה כי זה נוח, לעכב מישהו מלצאת מהחניה כי אתה עסוק, ואז עוד להסביר לו שיש הרבה מקום לעבור :roll:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אני עובד ברמת גן, על ז'בוטינסקי,

רק אני שמתי לב במה הבחור עובד...? לאן הגענו... :)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
לפחות היא מודה בזה שהיא לא יודעת לנהוג ולא דופקת לך את הרכב...

נכון. מה היית מעדיף להזיז את האוטו שלך שזה היה לוקח בדיוק דקה , או לצאת מהחנות ולראות שהיא דפקה לך את האוטו וגרמה נזק?

לא יודעת לנהוג , שלא תדע!! זה כבר ידוע שיש הרבה אנשים כאלה על הכביש שאומרים עליהם שאיך הם קיבלו רשיון.

לא צרילך להתרגש מזה יותר מדיי. למרות שנהגים כאלה גם גורמים צרות לאנשים שכן יודעים לנהוג ושומרים על החוקים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תסלח לי, אבל אני שונא אותך.

לא מספיק שאתה חוסם אותה, וזה לא משנה אם אוטובוס יכול לעבור, יש לך את החוצפה להגיד לה שתחכה ?!

אתה צריך להגיד תודה שהיא הייתה סבלנית, ניסתה לצאת בזהירות, וכשראתה שהיא לא מצליחה היא קראה לך להזיז את הרכב.

יש אנשים (ויצא לי לנסוע עם אחד כזה) שפשוט הוא דוחפים את הרכב שלך עם הרכב שלהם.

(רוצה לחשוב איך נראית מאזדה 3 שנדחפה ע"י D-MAX עם "פגוש שטח" ?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תסלח לי, אבל אני שונא אותך.

לא מספיק שאתה חוסם אותה, וזה לא משנה אם אוטובוס יכול לעבור, יש לך את החוצפה להגיד לה שתחכה ?!

אתה צריך להגיד תודה שהיא הייתה סבלנית, ניסתה לצאת בזהירות, וכשראתה שהיא לא מצליחה היא קראה לך להזיז את הרכב.

יש אנשים (ויצא לי לנסוע עם אחד כזה) שפשוט הוא דוחפים את הרכב שלך עם הרכב שלהם.

(רוצה לחשוב איך נראית מאזדה 3 שנדחפה ע"י D-MAX עם "פגוש שטח" ?)

מסכים איתך לגמרי.

זה גם לא חייב להיות D-MAX עם "פגוש שטח", באותה מידה זה יכל להיות רכב מחברת ליסינג.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

זה באמת לא קשור בכלל!!

כנראה בין השורות הוא מנסה להגיד אולי שהוא שונא רכיבי ליסינג ( מאזדה 3 אני מנחש? / עדר / מוצפת בשוק / לא אוהב אותה?

פורסם

אני חושב ש-Roy רצה לומר שלמי שיש רכב ליסינג, לא כל כך איכפת לו מ"רכבו" ולכן ידחף עם רכב הליסינג רכב אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אה הא אוקיי הבנתי, ולפי מה שהוא אומר אין קשר בכלל בין רכבי ליסינג שנמכרים בסוכנות לבין אותו רכב שיוצא מהחברה.

טוב כנראה יש לו איזה בוגטי במליון דולר שרכבי ליסינג הם קטנים עליו כבר ממזמן ואפשר לשחק איתם התנגשויות בזירה.

פשוט שטויות אנשים מדברים פה שזה לא יאומן. מה רכב ליסינג זה לא אוטו תגיד לי? רק בגלל שהוא מליסינג ולא חדש דנדש מהחברה?

פורסם

לא הבנת,

אם לי יש רכב ליסינג ואתה מפריע לי לצאת, אז ממש לא איכפת לי לשפשף לך את הרכב כי ממילא לא אני אצטרך להתמודד עם תיקון הרכב "שלי" ולא אני אצטרך להתמודד עם זה שביום מכירתו יתברר שעבר תיקוני פחחות וצבע.

יצא לי כבר לראות רכב ליסינג דוחף בחניה רכב של מישהו (ממש דוחף במתכוון) עד כדי כך שהחצאית של הנדחף נפלה, ואז המשיך לדחוף ונסע לדרכו.

נכון שלא כל נהגי הליסינג כאלה, אבל יש בהם רבים כאלה. אילו היה מדובר בריכבם הפרטי למהדרין - וודאי היו נזהרים עליו שבעתיים.

ולמען הסר ספק - אני לא נוסע בליסינג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הכי כיף זה לנהוג בטנדרים :)

(מנסיון)

אני אישית סובל מבעיה, כשאני נוהג ברכב פרטי קטן, אני רגיל שאני עם טנדר, אם יש עוד אנשים עם בעיה כזו, הם בוודאי מזדהים איתי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
.אני יוצא החוצה, ורואה שבין הרכב שלי, לחנות יש מספיק מקום לדחוס משאית ופריבט על הצד

הטיעון האולטימטיבי.

בן אדם (כמובן שלא פותח השרשור - כיוון שבטוח שהוא בחור טוב - אני מתכוון לזכר הארץ ישראלי המצוי) שאשכרה חוסם אותך ואז בפרץ של טוב לב הוא מסביר לך שהבעיה בכלל לא בהתנהגות הבהמית שלו אלא בכך שאתה לא יודע לנהוג כי גם אוטובוס עובר...

העניין הוא שגם לצד הנפגע יש תשובת נגד מוכנה - "מה אתה רוצה ממני אני לא יודע/ת לנהוג".

איך אני יודע את כל זה? גם אישתי שתחייה משתמשת בטיעון של "לא יודעת לנהוג", לא בגלל שהיא באמת לא יודעת לנהוג - היא נהגת מעולה -אלא כדי לחתוך מיד את הוויכוח עם הערס שחוסם אותה.

אין חדש תחת השמש...

פורסם

אם כבר נכנסו ללסיניג קיבלתי רכב מהעבודה יונדאי גטס הרכב הכי דפוק בארץ ואני לא יתחיל לפרט למה.

והוא משמש כרגע כ"מחסום" שלא ידפקו לי את הטיגרה עם הדלתות בחניה.

וגם לא אכפת לי שידפקו את הרכב מההשכרה וגם אני מעדיף שכן כי אני לא סובל אותו והלוואי שיגמור כקוביית מתכת.

בכל מקרה חדשות טובות כנראה בקרוב יחליפו לי לפולו אמן.

S2000

• תוכן חדש...